nasil sikilmaz ki insanin cani cok erken diilmi anlamiorum ki noluoUffff bu duyguyu geçen ay bende yaşadım canım Allah Hayır lı tez vakitte nasip eder inş sıkma canını umut kesilmez benimde 8. Gün..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasil sikilmaz ki insanin cani cok erken diilmi anlamiorum ki noluoUffff bu duyguyu geçen ay bende yaşadım canım Allah Hayır lı tez vakitte nasip eder inş sıkma canını umut kesilmez benimde 8. Gün..
kizlar
asilamamin 11.gunu bugun ve kahve arada kirmizi kanamam geliyor oyle uzgunumki doktoru aradim ama ilactan diyo bana kalirsa adet oluyorum
cok uzgunum bu kadar erken gelirmi hic beklemiodum bebegim benimle sanmistim![]()
İlaçlardan canım benimde gecen ay adete 5 gün vardı geldi şoka girmiştim resmennasil sikilmaz ki insanin cani cok erken diilmi anlamiorum ki noluosence doktora gitmeli miyim aksama
adetin kaçıncı günükizlar
asilamamin 11.gunu bugun ve kahve arada kirmizi kanamam geliyor oyle uzgunumki doktoru aradim ama ilactan diyo bana kalirsa adet oluyorum
cok uzgunum bu kadar erken gelirmi hic beklemiodum bebegim benimle sanmistim![]()
dun aksam doktordaydim kizlar 0.56 cikti degerim malesef bebegim benle diildi bu ay sorcam ben ona ama bi gelsinnnnnn
bide sizlere bisey sormak istiyorum benim birinci asilamamdi napmaliyim sizce asilamaya devammi yoksa beklemeden tupe mi gecsem yasim27 esimde de bende de sorun yok![]()
o zihin nasil rahat olucak iste onu bulabilsem zaten sorun kalmicakCanim kendini hazir hissetmek önemli fiziksel ve ruhsal olarak hazir oldugunda aşilamayi dene derim çünkü tüp bebekte de kesin tutacak diye bi kural yok.
ben de ilk aşilamada çok ümitlenmistim oldu tuttu faln diye 2. Aşilamaya daha rahat gittim tutmazsa da sorun degil diyodm gercekten de öyle oldu tutmadi ve ben hic üzülmedim.hazir olmak bu işte sonuç olumsuz da olsa takmamak.
sen aşilamadan 3gün sonra sancim var sanirim olmadi diye acilar çekmeye başladin. Beyin ve rahim birlikte çalişiyomuş beynini ne kadar skarsan yorarsan rahim de kasiliyomuş onun için zihnin rahat olunca aşilamaya git derim.
o bebekler bize gelecek!!!
Işte o kadar.![]()
o zihin nasil rahat olucak iste onu bulabilsem zaten sorun kalmicak![]()
İşte ona bi cevabim yok canim.
çok zor durumdayiz ortada bi sorun olmayip da bir şeyler ters gidince insan neden diye sorgulamaktan kendini alamiyo. Artik benim mantiğim şu Allah benim çocuk sahibi olmami istemiyo demek ki ben buna hazir degilim ya da şartlar müsait degil. Ben yine elimden geleni yapayim en dogru zamanda rabbim benim de sesimi duyup bana da evlat verecek. Başka türlü düşününce isyan ediyorum.
gecen gün haberlerde görmüşsünüzdür kiz sevgilisinden hamile kalmis dogurmus ve bebegi çöpe atmiş. Biz olsun diye çirpinirken her yolu denerken rabbim bunlara çocuk vermeyi uygun görüyo. Demek ki onlar ćocugu oldugu için degerini bilecek mi bakabilecek mi diye biz de olmadigi için isyan mi edecegiz yoksa sabir mi gösterecegiz diye sinava tabi oluyoruz.
Allahin dedigi olur kuzum tam teslim hep teslim.elden bir şey gelmiyo.
nasil sikilmaz ki insanin cani cok erken diilmi anlamiorum ki noluosence doktora gitmeli miyim aksama
Himm hayirlisi olsun cnm ya ... Ikinci asilamanida dene derim cnm ben Ikinciyi denedim eger oda olmazsa tup e gececegim . Ikincide yumurtalar daha guzel gelisiyor hormonlarin hazir tetiklenmisken :) Doktorda ikinci asilamayi onerdi. Sen dr doktorunla konus istersen .dun aksam doktordaydik kizlar 0.56 cikti degerim malesef bebegim benle diildi bu ay sorcam ben ona ama bi gelsinnnnnn
bide sizlere bisey sormak istiyorum benim birinci asilamamdi napmaliyim sizce asilamaya devammi yoksa beklemeden tupe mi gecsem yasim27 esimde de bende de sorun yok![]()
o zihin nasil rahat olucak iste onu bulabilsem zaten sorun kalmicak![]()
merhaba kızlar,
Aşılama konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var. 10 aydır hamile kalmayı deniyoruz ama olmuyor. Bende herhangi bir sıkıntı yok. sadece HSG çektirmedim doktorumda tüplerinin tıkalı olduğunu düşünmüyorum demişti. eşimde sorun vardı. hem sayı hız hemde morfolojide. ilaç vs kullandı ve sayısı normal sınırlara çıktı. doktorum 2 ay deneyin mutlaka gebe kalman gerekir dedi ama maalesef olmadıbugün adetimin son günü. haftaya randevu aldım ve artık aşılama istiyorum. Okuduğum kadarı ile yumurtanın gelişmesi için ilaç ve çatlatma iğnesi kullanılmış. bende yumurta gelişmesinde ve çatlamasında herhangi bir sorun yok. herkese aynı ilaçlar mı veriliyor. nasıl bir süreçten geçiliyor. istanbulda yaptıran arkadaşlar var mı
Canim asilamada genel olarak ayni yol izleniyo.
reglin bittiginde iliski olmadan doktora git HSG çektir yani zaman olarak bu şekilde uygulaniyo. Reglinin 3. ve 21. günlerinde kan tahlili yapiyo yumurta oluşuyo mu çatliyo mu diye bakiyolar. Bunlarda sorun olmasa bile yumurta gelistirici ilac ve sonrasinda çatlatma ignesi veriliyo. Ama ilaci reglinin başlangicinda kullaniyosun. Bu durumda bu ay için aşlama olamayacaksin ama testleri yaptirirsin zaman kaybetmemis olursun.
allahim yüzümüze baksin inşallah.
offfff 1 ay daha mı beklicemçok yoruldum artık
Allah yardımcımız olsun. sen daha önce yaptırdın mı
Ben daha önce 2basarisiz aşilama geçirdim bu ay 3.aşilama için bekliyorum canim. 1.5 yildir istiyorum ama nasip olmadi hayirli degilmiş demek ki diyorum.
2.5yillik evliyim ilk 1sene hiç düşünmedik ama bu kadar zor bi süreç olacagini bilseydim hiç korunmazdik. 30yaşindayim elde var sıfır. Rabbimden geliyo raziyim artik isyan etmiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun.