aşılama

Uffff bu duyguyu geçen ay bende yaşadım canım Allah Hayır lı tez vakitte nasip eder inş sıkma canını umut kesilmez benimde 8. Gün..
nasil sikilmaz ki insanin cani cok erken diilmi anlamiorum ki noluo :( sence doktora gitmeli miyim aksama

kizlar :KK61:
asilamamin 11.gunu bugun ve kahve arada kirmizi kanamam geliyor oyle uzgunumki doktoru aradim ama ilactan diyo bana kalirsa adet oluyorum :KK61:
cok uzgunum bu kadar erken gelirmi hic beklemiodum bebegim benimle sanmistim :KK61::KK61::KK61:

Seninle aynı gün asilama yaptirmistik benide regl ağrılari yoklamaya başladı henuz reglime 1 hafta varken.benimki de tutmadı sanirim pazartesi test günüm ama bu gidişle gerek kalmayacak :cry:

Kuzular sakin olun rabbim bize de anne olmayi nasip edecek ben inaniyorum allahtan ümit kesilmez biz de o duyguyu yaşayacagiz.
moral bozuklugu yok deneyecez elimizden geleni yapacagiz biz kadiniz güçlü yaratilmişiz sabredecegiz ve miniklerimize kavuşacagiz hayirlisiyla tez vakitte insallah.amin.
ayrica rabbim bizim için en hayirli olani en dogru zamanda verir.;-)

kizlar :KK61:
asilamamin 11.gunu bugun ve kahve arada kirmizi kanamam geliyor oyle uzgunumki doktoru aradim ama ilactan diyo bana kalirsa adet oluyorum :KK61:
cok uzgunum bu kadar erken gelirmi hic beklemiodum bebegim benimle sanmistim :KK61::KK61::KK61:
adetin kaçıncı günü

dun aksam doktordaydim kizlar 0.56 cikti degerim malesef bebegim benle diildi bu ay sorcam ben ona ama bi gelsinnnnnn:KK49:
bide sizlere bisey sormak istiyorum benim birinci asilamamdi napmaliyim sizce asilamaya devammi yoksa beklemeden tupe mi gecsem yasim27 esimde de bende de sorun yok :KK51:

dun aksam doktordaydim kizlar 0.56 cikti degerim malesef bebegim benle diildi bu ay sorcam ben ona ama bi gelsinnnnnn:KK49:
bide sizlere bisey sormak istiyorum benim birinci asilamamdi napmaliyim sizce asilamaya devammi yoksa beklemeden tupe mi gecsem yasim27 esimde de bende de sorun yok :KK51:

Canim kendini hazir hissetmek önemli fiziksel ve ruhsal olarak hazir oldugunda aşilamayi dene derim çünkü tüp bebekte de kesin tutacak diye bi kural yok.
ben de ilk aşilamada çok ümitlenmistim oldu tuttu faln diye 2. Aşilamaya daha rahat gittim tutmazsa da sorun degil diyodm gercekten de öyle oldu tutmadi ve ben hic üzülmedim.hazir olmak bu işte sonuç olumsuz da olsa takmamak.
sen aşilamadan 3gün sonra sancim var sanirim olmadi diye acilar çekmeye başladin. Beyin ve rahim birlikte çalişiyomuş beynini ne kadar skarsan yorarsan rahim de kasiliyomuş onun için zihnin rahat olunca aşilamaya git derim.
o bebekler bize gelecek!!!
Işte o kadar.:KK52::KK22:

Canim kendini hazir hissetmek önemli fiziksel ve ruhsal olarak hazir oldugunda aşilamayi dene derim çünkü tüp bebekte de kesin tutacak diye bi kural yok.
ben de ilk aşilamada çok ümitlenmistim oldu tuttu faln diye 2. Aşilamaya daha rahat gittim tutmazsa da sorun degil diyodm gercekten de öyle oldu tutmadi ve ben hic üzülmedim.hazir olmak bu işte sonuç olumsuz da olsa takmamak.
sen aşilamadan 3gün sonra sancim var sanirim olmadi diye acilar çekmeye başladin. Beyin ve rahim birlikte çalişiyomuş beynini ne kadar skarsan yorarsan rahim de kasiliyomuş onun için zihnin rahat olunca aşilamaya git derim.
o bebekler bize gelecek!!!
Işte o kadar.:KK52::KK22:
o zihin nasil rahat olucak iste onu bulabilsem zaten sorun kalmicak :KK28:

İşte ona bi cevabim yok canim.
çok zor durumdayiz ortada bi sorun olmayip da bir şeyler ters gidince insan neden diye sorgulamaktan kendini alamiyo. Artik benim mantiğim şu Allah benim çocuk sahibi olmami istemiyo demek ki ben buna hazir degilim ya da şartlar müsait degil. Ben yine elimden geleni yapayim en dogru zamanda rabbim benim de sesimi duyup bana da evlat verecek. Başka türlü düşününce isyan ediyorum.
gecen gün haberlerde görmüşsünüzdür kiz sevgilisinden hamile kalmis dogurmus ve bebegi çöpe atmiş. Biz olsun diye çirpinirken her yolu denerken rabbim bunlara çocuk vermeyi uygun görüyo. Demek ki onlar ćocugu oldugu için degerini bilecek mi bakabilecek mi diye biz de olmadigi için isyan mi edecegiz yoksa sabir mi gösterecegiz diye sinava tabi oluyoruz.
Allahin dedigi olur kuzum tam teslim hep teslim.elden bir şey gelmiyo.

İşte ona bi cevabim yok canim.
çok zor durumdayiz ortada bi sorun olmayip da bir şeyler ters gidince insan neden diye sorgulamaktan kendini alamiyo. Artik benim mantiğim şu Allah benim çocuk sahibi olmami istemiyo demek ki ben buna hazir degilim ya da şartlar müsait degil. Ben yine elimden geleni yapayim en dogru zamanda rabbim benim de sesimi duyup bana da evlat verecek. Başka türlü düşününce isyan ediyorum.
gecen gün haberlerde görmüşsünüzdür kiz sevgilisinden hamile kalmis dogurmus ve bebegi çöpe atmiş. Biz olsun diye çirpinirken her yolu denerken rabbim bunlara çocuk vermeyi uygun görüyo. Demek ki onlar ćocugu oldugu için degerini bilecek mi bakabilecek mi diye biz de olmadigi için isyan mi edecegiz yoksa sabir mi gösterecegiz diye sinava tabi oluyoruz.
Allahin dedigi olur kuzum tam teslim hep teslim.elden bir şey gelmiyo.

Birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için yada olmamasi bizim için daha hayırlı olduğu içindir. Hayırlısı

nasil sikilmaz ki insanin cani cok erken diilmi anlamiorum ki noluo :KK43: sence doktora gitmeli miyim aksama

Canim sikma canini hayirlisini dile . Bilemezsin belki yerlesme kanamasidir belkide adet kanamasi ama insallah hayirlisi olan neyse odur. Eger ilac kullaniyorsan ondanda olabilir bendede gecen ay kanama yapmisti .

dun aksam doktordaydik kizlar 0.56 cikti degerim malesef bebegim benle diildi bu ay sorcam ben ona ama bi gelsinnnnnn:KK49:
Himm hayirlisi olsun cnm ya ... Ikinci asilamanida dene derim cnm ben Ikinciyi denedim eger oda olmazsa tup e gececegim . Ikincide yumurtalar daha guzel gelisiyor hormonlarin hazir tetiklenmisken :) Doktorda ikinci asilamayi onerdi. Sen dr doktorunla konus istersen .

Canim ben ilk asilama yapuldiginda sonucu alana kadar hergun agladim sikinti stres. O donemde esimin kardesi ikinciye hamile kaldi hemde ben korunarak hamile kaldim diye yaydi ortaliga. Benim psikolojim dahada bozuldu . Sonra esimin iki kuzenide ikincilere hamile olduklari mujdesini verdi :) Anlayacagin bendrn baska herkes hamule kaldi. Test negatif cikinca bagira bagira agladim . Sonra dusundum ve ben iyi olmazsam bebek sahibi olmanin anlami ne diye. Belki bu hamilelik benim ve bebek icin uygun olana zaman degildi . Birde benim ilk asilamada tek yumurtam gelisti ben liseden bu yana ikiz bebegim olsun diye dua ederdim belkide Allahim bana ikiz verecektir ilerde diye dusundum :) En onemliside bunu bana vermeyen Yuce Rabbimse ben neden bu kadar cok isyan ediyorum diye dusundum . Ikinci asilamami oldum carsamba gunu test yapilacak ve gercekten bi sefer hic umurumda bile olmadi. Banane dedim tutmazsa tutmaz. Allah daha buyuk dertler vermesin . Bence sende rahatla bunun tek yoluda yine kendinsin cnm senden baska kimse seni rahatlatamaz bu konuda . Sadece panik olmadan oturup bir dusunmek lazim o kadar .

Ayni haftada bir kac kisi asilama olmustu finale geldik bu hafta sonuclar aciklanacak :KK76: Herkes icin hayirlisi neyse o olsun insallah. Bu sefer zorlu bi surec gecrimedim ilki gibi. Sadece ilaclarin bazi etkileri ama onun disinda psikolojim gayet iyiydi rahattim ve normal yasantimdan hic taviz vermedim . Gecen sefer esimin zoruyla rapor alip evde yatmistim . Bu sefer isimede gittim gezdim tozdum 23 Nisan gosterileri icin cocuklarimla dans hazirliklari yaptim :21: Rabbim neyler neylerse guzel eyler dedim ve kendimi O na biraktim . Carsamba gunude sonucu aldiktan sonra tutmadiysa doktorla konusup yaz sonuna dogru tup bebek denemesi isteyecegim . Kociskoyla yaz tatilinin keyfini cikartalim belki tup bebekle tutarsa bir daha yalniz tatil yapamayiz :KK60:

merhaba kızlar,
Aşılama konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var. 10 aydır hamile kalmayı deniyoruz ama olmuyor. Bende herhangi bir sıkıntı yok. sadece HSG çektirmedim doktorumda tüplerinin tıkalı olduğunu düşünmüyorum demişti. eşimde sorun vardı. hem sayı hız hemde morfolojide. ilaç vs kullandı ve sayısı normal sınırlara çıktı. doktorum 2 ay deneyin mutlaka gebe kalman gerekir dedi ama maalesef olmadı :( bugün adetimin son günü. haftaya randevu aldım ve artık aşılama istiyorum. Okuduğum kadarı ile yumurtanın gelişmesi için ilaç ve çatlatma iğnesi kullanılmış. bende yumurta gelişmesinde ve çatlamasında herhangi bir sorun yok. herkese aynı ilaçlar mı veriliyor. nasıl bir süreçten geçiliyor. istanbulda yaptıran arkadaşlar var mı

merhaba kızlar,
Aşılama konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var. 10 aydır hamile kalmayı deniyoruz ama olmuyor. Bende herhangi bir sıkıntı yok. sadece HSG çektirmedim doktorumda tüplerinin tıkalı olduğunu düşünmüyorum demişti. eşimde sorun vardı. hem sayı hız hemde morfolojide. ilaç vs kullandı ve sayısı normal sınırlara çıktı. doktorum 2 ay deneyin mutlaka gebe kalman gerekir dedi ama maalesef olmadı :KK43: bugün adetimin son günü. haftaya randevu aldım ve artık aşılama istiyorum. Okuduğum kadarı ile yumurtanın gelişmesi için ilaç ve çatlatma iğnesi kullanılmış. bende yumurta gelişmesinde ve çatlamasında herhangi bir sorun yok. herkese aynı ilaçlar mı veriliyor. nasıl bir süreçten geçiliyor. istanbulda yaptıran arkadaşlar var mı

Canim asilamada genel olarak ayni yol izleniyo.
reglin bittiginde iliski olmadan doktora git HSG çektir yani zaman olarak bu şekilde uygulaniyo. Reglinin 3. ve 21. günlerinde kan tahlili yapiyo yumurta oluşuyo mu çatliyo mu diye bakiyolar. Bunlarda sorun olmasa bile yumurta gelistirici ilac ve sonrasinda çatlatma ignesi veriliyo. Ama ilaci reglinin başlangicinda kullaniyosun. Bu durumda bu ay için aşlama olamayacaksin ama testleri yaptirirsin zaman kaybetmemis olursun.
allahim yüzümüze baksin inşallah.

Canim asilamada genel olarak ayni yol izleniyo.
reglin bittiginde iliski olmadan doktora git HSG çektir yani zaman olarak bu şekilde uygulaniyo. Reglinin 3. ve 21. günlerinde kan tahlili yapiyo yumurta oluşuyo mu çatliyo mu diye bakiyolar. Bunlarda sorun olmasa bile yumurta gelistirici ilac ve sonrasinda çatlatma ignesi veriliyo. Ama ilaci reglinin başlangicinda kullaniyosun. Bu durumda bu ay için aşlama olamayacaksin ama testleri yaptirirsin zaman kaybetmemis olursun.
allahim yüzümüze baksin inşallah.

offfff 1 ay daha mı beklicem :( çok yoruldum artık :( Allah yardımcımız olsun. sen daha önce yaptırdın mı

offfff 1 ay daha mı beklicem :KK43: çok yoruldum artık :KK43: Allah yardımcımız olsun. sen daha önce yaptırdın mı

Ben daha önce 2basarisiz aşilama geçirdim bu ay 3.aşilama için bekliyorum canim. 1.5 yildir istiyorum ama nasip olmadi hayirli degilmiş demek ki diyorum.
2.5yillik evliyim ilk 1sene hiç düşünmedik ama bu kadar zor bi süreç olacagini bilseydim hiç korunmazdik. 30yaşindayim elde var sıfır. Rabbimden geliyo raziyim artik isyan etmiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Ben daha önce 2basarisiz aşilama geçirdim bu ay 3.aşilama için bekliyorum canim. 1.5 yildir istiyorum ama nasip olmadi hayirli degilmiş demek ki diyorum.
2.5yillik evliyim ilk 1sene hiç düşünmedik ama bu kadar zor bi süreç olacagini bilseydim hiç korunmazdik. 30yaşindayim elde var sıfır. Rabbimden geliyo raziyim artik isyan etmiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Evet bende çok pişmanım 1 yil korundum sonrasında istedim korunmayi birakinca
2-3 ay içinde gebe kaldim ama 10 haftalik iken kalp atisi durdu. 2 yıldır da biz uğraşıyoruz olmadi görünürde bir problem de yok ama elde var 0.

kizlar bende yarin doktora gidiyim dimi ikinciye ara vermiyim diorum ya ara verirsem kalir bide hemde ilaclara alismisken..sizcede oylemi yapmaliyim

Back
X