Aşılama

arkadaşlar benim de yarın aşılamam var. Bu ilk çok gerginim offffffff

öncesinde rahim filmi çektirdin mi yada ne ilaç falan kullandın mı

Benimde kısmetse bu ay 2. Aşılamam olucak hayırlısı herkes için

öncesinde rahim filmi çektirdin mi yada ne ilaç falan kullandın mı
eğer bana sorduysan tabi rahim filmi hormon testleri spermiyogram hepsini yaptırmıştım. aşılama öncesi de bizde tespit edilen bir sorun olmadığı için iğne değil sadece klomen kullanmıştım. Dün muayenem vardı. Cuma aşılamanı yapalım dedi. Dün gece de iğnemi yaptırdım. Yarını bekliyoruz.

Evet sana sormuştum bana rahim filmi çekmedi aşılama dedi ama tüpleri kontrol etmesi gerekirdi bence bizde de sorun yok
ama

Hayırlısı olsun canım senin için de

Evet sana sormuştum bana rahim filmi çekmedi aşılama dedi ama tüpleri kontrol etmesi gerekirdi bence bizde de sorun yok
ama
ama tüpleri kontrol etmeden aşılama yapılmıyor bildiğim. Ben aşılama yaptırmaya karar vermeden daha doktorum artık 1 sene oldu bir de rahim filmi çektirelim demişti ki aşılama ve tüp bebekte ilk sordukları şey rahim filmi. Tüpler kapalıysa istediği kadar sperm göndersin dursun içeriye. bir işe yaramaz ki

Maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı başıma:)

Benimde ilk aşılamam tuttum elhamdülillah.stres yapmayın çok rabbim yardımcınız oldun
gözün aydın canım :) ne kullandın peki ilaç olarak biraz anlatır mısın ?
benim ilk aşılamam tutmadı bugün ikincisi için işlemleri başlatacaktım yumurtamda kist çıktı doktor bi dahaki ay gel dedi maalesef bununla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum rabbim herkese sabır ve tevekkül nasip etsin inşallah

nasıl ya?ben çok umutluydum senin için..üzüldüm...geçmiş olsun.kendim için hiç ümidim yok..hiç bişey hissetmiyorum...sizde sorun neydi peki??
öyle deme sen Allahtan ümidini kesersen o da senden keser olumlu düşün
kuzum bizde sorun yok benim tahlillerimde gayet iyi eşimin ilk sperm değerleri düşüktü ama bol bol keçiboynuzu yedi toparladı onunda gayet iyi şuan ama yine de olmuyor bugün ikinci aşılamam için doktora gittim yumurtamda kist görünce bir daha ki ay gel dedi direk ilaç bile vermedi demek ki zamanı var diyorum bu arada kardeşim tüp bebek tedavisi görüyordu güzel haberlerini aldık teyze oluyorum:))) onunda rahminde çikolata kisti olduğu için engelliyordu acaba bende mi direk tüp bebek yapsam diye düşünmüyor değilim sen ne düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…