- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
eğer bana sorduysan tabi rahim filmi hormon testleri spermiyogram hepsini yaptırmıştım. aşılama öncesi de bizde tespit edilen bir sorun olmadığı için iğne değil sadece klomen kullanmıştım. Dün muayenem vardı. Cuma aşılamanı yapalım dedi. Dün gece de iğnemi yaptırdım. Yarını bekliyoruz.öncesinde rahim filmi çektirdin mi yada ne ilaç falan kullandın mı
Hayırlısı olsun canım senin için deeğer bana sorduysan tabi rahim filmi hormon testleri spermiyogram hepsini yaptırmıştım. aşılama öncesi de bizde tespit edilen bir sorun olmadığı için iğne değil sadece klomen kullanmıştım. Dün muayenem vardı. Cuma aşılamanı yapalım dedi. Dün gece de iğnemi yaptırdım. Yarını bekliyoruz.
ama tüpleri kontrol etmeden aşılama yapılmıyor bildiğim. Ben aşılama yaptırmaya karar vermeden daha doktorum artık 1 sene oldu bir de rahim filmi çektirelim demişti ki aşılama ve tüp bebekte ilk sordukları şey rahim filmi. Tüpler kapalıysa istediği kadar sperm göndersin dursun içeriye. bir işe yaramaz kiEvet sana sormuştum bana rahim filmi çekmedi aşılama dedi ama tüpleri kontrol etmesi gerekirdi bence bizde de sorun yok
ama
doktorum fatih esen daha önce özel göztepe hastanesindeydi Şimdi bağdat caddesinde özel muayenehanede hasta bakıyor.birde canım doktorun kim
hangi hastanede tedavi oluyorsun? bende devlete gidiyorumkızlar bende ikinci aşılamayı yaptıracağım. şuanda söktürücü kullanıyorum. devlet hastanesinde yapılacak umarım hepimiz için hayırlısı olur
Benimde ilk aşılamam tuttum elhamdülillah.stres yapmayın çok rabbim yardımcınız oldun
ayyyy inşallah benmde tutar ilk aşılamam.. neler yaptın nelere dikkat ettin cnm paylaşır mısınBenimde ilk aşılamam tuttum elhamdülillah.stres yapmayın çok rabbim yardımcınız oldun
gözün aydın canım :) ne kullandın peki ilaç olarak biraz anlatır mısın ?Benimde ilk aşılamam tuttum elhamdülillah.stres yapmayın çok rabbim yardımcınız oldun
canım bende stres yapmıştım ama ne stres yapacak ne de korkacak bir şey yok anlamıyorsun bile umarım muradına erersinarkadaşlar benim de yarın aşılamam var. Bu ilk çok gerginim offffffff
öyle deme sen Allahtan ümidini kesersen o da senden keser olumlu düşünnasıl ya?ben çok umutluydum senin için..üzüldüm...geçmiş olsun.kendim için hiç ümidim yok..hiç bişey hissetmiyorum...sizde sorun neydi peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?