Aşılama

bana kalsa bende direk tüp bebek demişrtim ama eşim yanaşmıyo önce bi aşılama deneyelim sonra diyo.çok umutlu eşim.olmazsa bidaha aşılama denermiyim bilmiyorum...hem maddi hemde manevi olarak çok yorucu...içim sıkılıo sanki adet olucakmışım gii belim ağrıyo bide dokunsalar ağlıycam oderece...bide biz kimseye söylemedik..ikimizin arasında bide burda yazıyorum işte.annem ablam kimse bilmiyo...

hayırlı sağlıklı şanslı olsun teyzesi yigenin...inşallah adetle atarsın kistleri .bide bakmışsın kendiliğinden hamilesin:)

ayyyy inşallah benmde tutar ilk aşılamam.. neler yaptın nelere dikkat ettin cnm paylaşır mısın
Hiç bir şeye dikkat etmedim umudum yoktu çünkü doktorda unut vermedi.aşılamadan sonra yemeğe gittim gezdim sancım tuttu fenalaştım 3-4gün sonra şehir dışına çıktım falan.herşey rabbimin ol demesine bağlı .inş sizinde tutar rabbim tüm istiyenlere nasip etsin

Aşılamadan önce gonalf iğne kullandım göbekden aşılamadan sonrada Progestan ve coraspirin benimde hiç umudum yokdu hiç bir şeye dikkat etmedim .heray iki kere adet oluyodum ve bazı aylar kistler olusuyodu.eabbim isteyince herşey oluyo .allah yardımcın olsun canım zor bir süreç çok iyi biliyorum . Bol bol dua et

Evet kızlar ilk aşılamamı 1 saat önce oldum. Ama hiç umudum yok sperm sayımız düşmüş... spekulumu çekince biraz kanamam oldu. Şimdide muhtemel lekelenmem var. Folik asit ve bir fitil verdi doktor ...biraz ağrım var ama fena değilim... Ne zor şeyyy bir de tek başıma gittim. Eşimin toplantısı vardı.. kendimi çok kötü hissettim

doktor yüzde kaç şans vermişti cnm

olsun ümit kesme yinede cnm sn

Canım hayırlı olsun inşallah emeklerin boşa çıkmaz Rabbim şu mübarek gün dualarını kabul etsin inşallah benim ilk aşılamam tutmamıştı şimdi 2.yi olucam bu ay kırmızıları görürsem umarım gerek kalmaz ve görmem şu an ki ağrın çok normal hafif kanaman da olabilir hiç korkma bi kaç gün sonra ağrın hafifleyecektir.

kızlrrrrr.ben sanki adet oldum.daha 4 gün var ama az önce baktım lekelenme olmuş.olmdı yani.zaten acayip belim ağrıyodu...bide çok sniliyim.bu hafta..inşaalah sizlerini tutar...güzel haberler alırız..

kızlrrrrr.ben sanki adet oldum.daha 4 gün var ama az önce baktım lekelenme olmuş.olmdı yani.zaten acayip belim ağrıyodu...bide çok sniliyim.bu hafta..inşaalah sizlerini tutar...güzel haberler alırız..
Canım benim daha 4 gün var Benimle bat ın ayni senin emin misin yerleşme olabilir mi ki? Umarım öyledir yaaaa

Canım benim daha 4 gün var Benimle bat ın ayni senin emin misin yerleşme olabilir mi ki? Umarım öyledir yaaaa

yok yok değil şimdi tekrar baktım baya adet ...üzülmem diye düşünmüştüm.ama bi köşeye çekilip deli gibi ağlamak geçiyo içimden işteyim şimdi eve gideyim...

canım benim üzülme diyicem ama biliyorum elinde değil herşeyde vardır bir hayır bende adet olucak gibi hissediyorum neyse...

canım benim üzülme diyicem ama biliyorum elinde değil herşeyde vardır bir hayır bende adet olucak gibi hissediyorum neyse...

inşallah olmassın sağlıklı bi gebelik olur.bu kadar üzüleceğimi düşünmemeiştim.kendimi hiç bi işe yaramayan biri gibi hissediorum..iyi yemek yapıyo olmam temiz olmam iyi bi eş olmam hiç önemli değil gibi geliyo.ben iyi bi anne olmak istiyorum..

oyy canım benim kıyamam ya inan ki bende çok üzülüyorum adet olduğumda ama napalım isyan edemeyiz pozitif düşünelim lütfen iyi düşünelim iyi olsun diğer ayı iyi değerlendir canım ki benimde olmazsa 2. aşılama olucam biliyorsun

başka şansım yok zaten dua etmekten başka

aynı belirtiler bende de olmuştu canım sanırım ilacın etkisi bu benimde adetim gün vardı ama oldum umudunu kesme kardeşimde böyle hissetmişti ama o hamile kaldı:)

en iyisini yapmışsın canım ben biraz tez canlıyım saklayamam özellikle kaynanama söylemiştim sakin kalmak istiyordum ama kaynanam sinirlerimi alt üst etti zaten sinir yapıyor ilaçlar tutamadım kendimi patladım olmadı sakın söyleme hatta bir iki ay olsun öyle söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…