Aşılama

kızlrrrrr.ben sanki adet oldum.daha 4 gün var ama az önce baktım lekelenme olmuş.olmdı yani.zaten acayip belim ağrıyodu...bide çok sniliyim.bu hafta..inşaalah sizlerini tutar...güzel haberler alırız..
canım sen adet mi oldun anlamadım ben kanaman olsada tahlilini yaptır emin ol tutunma kanaması olabilir çünkü bak sakın bozma moralini ben gerçi kıyametleri kopardım eşimle de kötü oldum ama onun yüzünde benden çok üzülme vardı pişman oldum sonrası rabbim böyle nasip etmiş eşimin suçu ne değil mi ?
merakla haberini bekliyorum canım

Biz çok istiyoruz ya ve çabalıyoruz inşallah allahım görür duyar dualarımızı bebişlerimizi alırız kucağımıza.

Adet oldum canım ama yinede test yaptıracam Dr öle dedi..hepiniz iyiki varsınız...

Adet oldum canım ama yinede test yaptıracam Dr öle dedi..hepiniz iyiki varsınız...
canım bak benim doktorum ama olmayınca bir ay bir şey yapmıyoruz dedi çünkü ilaçların etkisi devam ediyormuş ve ilk aşılama tutmayıp da sonraki ay hamile kalan çok oluyormuş ben riske atmak istemedim devlette de gidiyordum dün aşılamaya başlayacakları kist çıkınca kaldı ama özel dr. söylediği beni umutlandırdı moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum mutlu olacağım şeyler yapıyorum özelliklede bu ay sadece eşimle zaman geçirmeye çalışıyorum kardeşim de tatile gitmişti eşiyle moral gerçekten önemli sende öyle yap üzülme olur mu

Selam kızlar. Ben de bu ay aşılamaya geçiyorum artık umarım hayırlısı olur hepimiz için inşallah kasım ayı hepimizin Bebek haberleri alacağı ay olsun!!!

Aminnnn bende Kasım ayında başlıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin arkadaslar

amin canım inşallah sizde sorun var mıydı dr ne dedi
Canım 3 yıldır evliyiz 1,5 yıldır korunmuyoruz ama nasip olmadı. Görünen tek sorun benim prolaktin yüksekliğim. Dostinex ile düşüyor bırakınca geri fırlıyor anlamadım Nasıl bir hormon. Yumurta büyütücü ilaçlar ya da iğneler hemen etki yaratıyor her ay en az 2 3 yumurtam büyüyor ama sonuç hep koca bir sıfır siz de durumlar Nasıl canım?

allaa allaaa o nasıl birşeymiş öyle peki neden aşılama dedi ki doktor bu durumda
bizde şuan için sorun yok canım 3,5 yılı aşıyoruz bizde hiç korunmadık eşim tahlil vermek istememişti ama olmayınca ikna oldu sayımız düşük çıktı eşim sedeften dolayı 2 ay kadar hastahanede yattı kullandığı ilaçlar etkiledi sanırım ki druda söyledi çocuk istiyorsanız tedaviye ara verelim diye şimdi çok şükür iyi ara verince direk aşılama yaptık olmadı ama son tahlilde gayet iyi çıktı bizim şansımız ileri hareketli sayı genel sayıya göre gayet iyi inşallah olur

Canım önce klomen tedavisi gördüm ama klomen de bir yere kadar yaptırılabiliyor bildiğim kadarıyla arada bazı aylar çatlatma iğnesi de kullandık bazı aylar komple ilaçsız geçtik sıra aşılamaya geldi dedi artık umarım hepimiz kavuşuruz

elimden geleni yaapıyorum iyi olmak için ama moral sıfır tabii...teşekkür ederim kızlarrr anneme söylesem söylede yep bunuda yp sürekli nasiat ondan söylemiyorum.bide mevzu eşim olunca o kırılsın üzülsün hiç istemiyorum...offf içim şişti test yaptım evde tek çizgi tabi ama kafama takılan ovülasyon testi yaptım çift çizki adetliyken yumurtlama oluyo mu???

evet ilk aşılama eşimde morfoloji ve ileri hareket sorunu var..bide bende troit var ikisinin etkisiyle olmadı 2.5 sene oldu evleneli biraz geç kaaldık saçma sapan drlar yüzünden...
bizimle aynı nerdeyse sorunlar. bende hiç bi sorun yok çok şükür. eşimin sperm sayısıda fena değil ama ileri hareketli sayısı az ve morfolojisine hiç bakılamadı malesef. bir kere doğal yolla hamile kaldım ama onunda kalbi durdu..şimdi onu merak ediyorum aslında. şimdi aşılamayla hamile kalsam bile eşimin yaptırdığı testte morfolojiyle ilgili bişeye hiç bakılmadı. ya morfolojisi bozuksa gene mi kalbi durcak yani.. doktora sordum eğer hamile kalırsan bebeğin gelişmesiyle morfolojinin b bağlantısı yok deedi ama ben net bi cevap alamadım sanki

geçmiş olsun canım..bak hepimiz onun için uğraşıyoruz. biz sana ne kadar üzülme desekte boş çünkü ne kadar üzüldüğünü en iyi biz biliyoruz...hayırlısı böyleymiş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…