Aynen hic umursamayanin hemn cocugu oluyo pskoloji cok etkilio ya vücut ona gore salgi yapiomus ben mesela kitapnflan okumaya karar verdim cumartesi asilama oldum bende bugjn 3. Gunum aynsonunda bakicaz bakalim gelecekmi meleklerim Allah yardimcimiz olsun bu surecler yipratici ignesi muaynesi beklemesi maddi manevi bi yaris icine giriyoruzbeklemesem gelir
inşallah gelir cnmAynen hic umursamayanin hemn cocugu oluyo pskoloji cok etkilio ya vücut ona gore salgi yapiomus ben mesela kitapnflan okumaya karar verdim cumartesi asilama oldum bende bugjn 3. Gunum aynsonunda bakicaz bakalim gelecekmi meleklerim Allah yardimcimiz olsun bu surecler yipratici ignesi muaynesi beklemesi maddi manevi bi yaris icine giriyoruz
Bat ne bilmiorum ama implantasyon kanamasida olabilir belki bebk yerlesmistir ins canimkızlar bata 2 kaldı bugün peçeteye açık pembe kanamam oldu çok hafif ama sizce adet mi oluyorum yoksaaaa yaaaaaa
geçen ayda 2 gün önce regli olmuştum bu ay da aynı kabusu yaşıyorum galiba yaa pffffffffff
Ne yazık olmadı geldi kırmıZılar foşurrr foşurrrBat ne bilmiorum ama implantasyon kanamasida olabilir belki bebk yerlesmistir ins canim
Sakın kötü düşünme canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur :) ben bugün çok üzüldüm gerçekten çok ağladım umudum çoktu:)Hadi yaaa uzlmé Allah daha guzel bi zamn icin melegini gondereck belkide.
Bende bu ay bebgme kavusamayabilirim belki hersey insanlar icn guclu olmk lazim
canım bir bilgim yok adetliyken oluyor mu diye ama rabbim istedikten sonra her türlü olurelimden geleni yaapıyorum iyi olmak için ama moral sıfır tabii...teşekkür ederim kızlarrr anneme söylesem söylede yep bunuda yp sürekli nasiat ondan söylemiyorum.bide mevzu eşim olunca o kırılsın üzülsün hiç istemiyorum...offf içim şişti test yaptım evde tek çizgi tabi ama kafama takılan ovülasyon testi yaptım çift çizki adetliyken yumurtlama oluyo mu???
canım bir bilgim yok adetliyken oluyor mu diye ama rabbim istedikten sonra her türlü olurelimden geleni yaapıyorum iyi olmak için ama moral sıfır tabii...teşekkür ederim kızlarrr anneme söylesem söylede yep bunuda yp sürekli nasiat ondan söylemiyorum.bide mevzu eşim olunca o kırılsın üzülsün hiç istemiyorum...offf içim şişti test yaptım evde tek çizgi tabi ama kafama takılan ovülasyon testi yaptım çift çizki adetliyken yumurtlama oluyo mu???
Ya benimki 4 senedir her idrar testinin sonu husran olunca hic kendime inanasim gelmio hayalini bile kuramiorum o kadr yani ama sadece nedense hep benim veya esimin dogum gununde yildonumu yada sevgililer gununde flan bide hamile kaliomusum ne hediye olurdu be die hep bi umutlanmisimdir doktor deseki hamilesin dogum gunumde kese gorunuo galiba oyle denk gelio tam hediye olurdu valla ama dedigim gibi hic kendime guvenim yok oyle bos bos bi durumdayim bide esim sigara ictigim icin eger olmassa sorumlusu sensin flan dedi o an cok zoruma gitti tek tuk ictigimi bilio ama hep ben sorumlu tutuluorumSakın kötü düşünme canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur :) ben bugün çok üzüldüm gerçekten çok ağladım umudum çoktu:)
2. Aşılama yine aynı stres biraz yoruldum gibi hissediyorum Rabbim güç versin hepimize
Oyy canım yaa 4 yıl dile kolay gerçekten yaşamayan bilemez çok zor bende hep özel bi günde öğrenmek isterdim ama yıl bitti bitiyor hala bi haber yok:)Ya benimki 4 senedir her idrar testinin sonu husran olunca hic kendime inanasim gelmio hayalini bile kuramiorum o kadr yani ama sadece nedense hep benim veya esimin dogum gununde yildonumu yada sevgililer gununde flan bide hamile kaliomusum ne hediye olurdu be die hep bi umutlanmisimdir doktor deseki hamilesin dogum gunumde kese gorunuo galiba oyle denk gelio tam hediye olurdu valla ama dedigim gibi hic kendime guvenim yok oyle bos bos bi durumdayim bide esim sigara ictigim icin eger olmassa sorumlusu sensin flan dedi o an cok zoruma gitti tek tuk ictigimi bilio ama hep ben sorumlu tutuluorum
zor bir durum Allah yardımcın olsun ama Allah korusun eşinin bir rahatsızlığı olsa sen ona destek olmayacak mıydın ona bakmayacak mıydın hep laf mı sokacaktın hayır tabi ki bu da Allahtan gelen ama çaresi de olan bir şey eşinin bunu anlaması gerek bence o tahlil yaptırdı mı ona var mı bir sorun ?.. sen hiç kafana takma doktoruna git gel kocana he he de geç valla kendine edersin sen daha değerlisin boşver onu be ne kafana takıyonBenimki pko iste gel bunu esime anlat bide eger olmassa bak nasil ustume gelecek cok korkuyorum insani ne kadr agir bi yukun altina sokuyo ben strese girmemek icin elimden geleni yapsamda ari gibi sokuyo lafi ne demek ya olmazzsansorumlusu benim. Haşa Allah ile sozlesmemmi var verecek o ne yapim ben cok afedersin 4 sendr maddo manevi skntisini feken benim o isin zevkinde cok afedrsin ne anlar daha yeni evliyken bu kadr cocuk die yanip tutusmazken cocuk cocuk die hastane koselerinde aglamaya basladim kimsem yok gurbetteyim hastaligimin ne demk oldunj bilmiorum onumde donen yok yol yordam gösteren yok doktor tavsiye eden yok onume gelene muahne oldum zamn kaybettim Allahtan sonunda iyi bi doktor buldum 2 senedr onda tedavi oluyom bi ara sen cok stres yapion ondan olmuyo dedi kocam bana bide neymis efendim doktora sinir hapi yazdircakmisim doktora dedim bunda esini cagirda ona veriyim pskopatmi nedir dedi senin ne cektigini bilmiomu bh adam cagir iki laf edecem kocana bile dedi yani herkes anladida bi kocam anlamadi bi korku aldi beni ay sonunda hmile kalamzsam esim xok ustume gelecek;((
Onda sorun yok biraz akli kit gibi davranio tahammulum yok hic boyle davranislara sinir edio dedigin gibi kimseye bisey olmuyo olan bana oluyo zatenzor bir durum Allah yardımcın olsun ama Allah korusun eşinin bir rahatsızlığı olsa sen ona destek olmayacak mıydın ona bakmayacak mıydın hep laf mı sokacaktın hayır tabi ki bu da Allahtan gelen ama çaresi de olan bir şey eşinin bunu anlaması gerek bence o tahlil yaptırdı mı ona var mı bir sorun ?.. sen hiç kafana takma doktoruna git gel kocana he he de geç valla kendine edersin sen daha değerlisin boşver onu be ne kafana takıyon
aynen olan sana olur kocana odaklanma duyma onu napacak boşayacak mı cevap bile verme benim eşimde bazı konularda üzerime geliyordu umursamadıkça ben bıraktı o huylarını üstüne düştükçe sen o daha çok kendini haklı zanneder yaptığının doğru olduğunu düşünürOnda sorun yok biraz akli kit gibi davranio tahammulum yok hic boyle davranislara sinir edio dedigin gibi kimseye bisey olmuyo olan bana oluyo zaten
hahahahaaaaa ayyy ne güldüm:))) o ne be insan çatlar sen arada al dışarı çıkar dolaşın biraz hem kafan dağılır en iyi doktor yine kenimiziz her şeyden önceYok ya kiyameg kopsa benim kocam yine höduklugunden vazgcmez uyusuk gibi ayni ise gidio gelio yatio surekli uyuyo
Canım anladığım kadarıyla kocan biraz huzursuz bi adam bi aile terapisti falan ayarlasan gitmez mi gerçi anlattığına göre gitmez senin adına çok üzüldüm sana destek olması gerekirken aksine köstek oluyor zor bir dönemden geçiyorsunuz belki o da bu şekilde dışa vuruyordur belki oda durumu kimseye anlatamadığı için hırsını senden alıyordur sen hiç Cvp verme bence oralı olma hiç umursamaz davran İnan ki oda bi gün vazgeçecek bunu yapmaktan onu biraz Yok say senin değerini anlasın karşılık verme hiç tamam haklısın de geç bi gün İnan ki vazgeçecek bundan Eminin inşallah bi bebeğiniz olur ve evinizin neşesi olur herşeyi geride bırakmanızı sağlar Allah yardımcın olsun canım...Yok ya kiyameg kopsa benim kocam yine höduklugunden vazgcmez uyusuk gibi ayni ise gidio gelio yatio surekli uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?