Ins ya varya artik bunaldim burda ailemde yok dedigin yapmaya caliscamCanım anladığım kadarıyla kocan biraz huzursuz bi adam bi aile terapisti falan ayarlasan gitmez mi gerçi anlattığına göre gitmez senin adına çok üzüldüm sana destek olması gerekirken aksine köstek oluyor zor bir dönemden geçiyorsunuz belki o da bu şekilde dışa vuruyordur belki oda durumu kimseye anlatamadığı için hırsını senden alıyordur sen hiç Cvp verme bence oralı olma hiç umursamaz davran İnan ki oda bi gün vazgeçecek bunu yapmaktan onu biraz Yok say senin değerini anlasın karşılık verme hiç tamam haklısın de geç bi gün İnan ki vazgeçecek bundan Eminin inşallah bi bebeğiniz olur ve evinizin neşesi olur herşeyi geride bırakmanızı sağlar Allah yardımcın olsun canım...
Ya huzursuz deilde cok egoist buluyorum sadece kendi mantigi gecrli asla karsisindakini onaylamaz heleki bu bensem sinsi gibi acigimi kolluyo ya kocammi dusmanimmi belli deil bak bu asilama tutmazsa eger neler kakacak kafamaCanım anladığım kadarıyla kocan biraz huzursuz bi adam bi aile terapisti falan ayarlasan gitmez mi gerçi anlattığına göre gitmez senin adına çok üzüldüm sana destek olması gerekirken aksine köstek oluyor zor bir dönemden geçiyorsunuz belki o da bu şekilde dışa vuruyordur belki oda durumu kimseye anlatamadığı için hırsını senden alıyordur sen hiç Cvp verme bence oralı olma hiç umursamaz davran İnan ki oda bi gün vazgeçecek bunu yapmaktan onu biraz Yok say senin değerini anlasın karşılık verme hiç tamam haklısın de geç bi gün İnan ki vazgeçecek bundan Eminin inşallah bi bebeğiniz olur ve evinizin neşesi olur herşeyi geride bırakmanızı sağlar Allah yardımcın olsun canım...
Kesinlikle sonuna kadar haklısın sigara erkekleri daha çok etkiliyor direk sperm kalitesini düşürüyor bunu bilmiyor kendisi sanırım yada işine gelmiyor sen hiç takılma bitanem ona bak bu süreç çok zor biraz kendinle baş başa kal hoşlandığın şeyleri yap müzik dinle kitap oku ne bileyim kafanı dağıt başka şeyle ilgilen yani atıyorum ipe boncuk diz onu yok say biraz kendine gelecektir emin ol sen hiç stres yapma rahat ol biliyorum çok zor ama dene en azından Allah sabredenin yanındadır sabret İnan ki mükafatını alacaksın ...Yanimda sigara icio paket tasio goruyom bana gelmis iradene sahip cikacan dio israrla aptal ben omrumde birakabilmis deilim bunu bilio yanimda suratima suratima ictigin ne birak dedigin ne kafasi bassa boyle yPmaz haliyle istyorum sabretmeye calissam bile dumanini soludugumdan ha icmisim ha icmisim yani. Illa beni zorlYarak biseyi basarmami istuo bu bebk olmazssa Allahin nasip etmedigini benim ictgm sigaraya baglicak HAŞA.halbuki kendininde icmemesi lazim veya yanimda solutmamasi lazim haksizmiyim Allah askina bu ne pehriz bu ne lahana tursusu
Saolasin canm soyle dusunmek insana zor gelio iste ne diyelim buda benim imtahanim Rabbim bu imtahanida hayirlisiyla gecmeyi nasip etsin cumlemizeKesinlikle sonuna kadar haklısın sigara erkekleri daha çok etkiliyor direk sperm kalitesini düşürüyor bunu bilmiyor kendisi sanırım yada işine gelmiyor sen hiç takılma bitanem ona bak bu süreç çok zor biraz kendinle baş başa kal hoşlandığın şeyleri yap müzik dinle kitap oku ne bileyim kafanı dağıt başka şeyle ilgilen yani atıyorum ipe boncuk diz onu yok say biraz kendine gelecektir emin ol sen hiç stres yapma rahat ol biliyorum çok zor ama dene en azından Allah sabredenin yanındadır sabret İnan ki mükafatını alacaksın ...
Hayirlisi olsun canim ins uzulme burda bi arkadsinda 1 yumurtasi gelismis ustelik pkosu vardi bide dun gitti kontrole asilamada hamile kaldi rabbim bizlerede sanada nasip etsin nasibinde varsa olur zaten takma kafana cokta.umursama gercekten.umursamzsan daha rahat geçerSelam kızlar ben de bugün tekrar kontrole gittim bu gece 12 de çatlatma iğnesi vurulacak pazartesi sabah 11 de aşılama işlemi yapılacak. Doktorum ben çok üzülüyorum diye aşılamada olma ihtimali de düşük olmazsa üzülüp ağlayarak gelmek yok dedi. Aynı Zamanda çoğul gebelik olma ihtimali de var tabi. Sağ 2 solda 1 yumurta oluştu bu ay. Bakalım artık hayırlısı olsun. Umarım hepimiz en kısa sürede güzel haberlerimizi alırız.
Hadi hayırlsı olsun bakalım canım evet pek takmamak lazım aslında elde değil pek ama :)Hayirlisi olsun canim ins uzulme burda bi arkadsinda 1 yumurtasi gelismis ustelik pkosu vardi bide dun gitti kontrole asilamada hamile kaldi rabbim bizlerede sanada nasip etsin nasibinde varsa olur zaten takma kafana cokta.umursama gercekten.umursamzsan daha rahat geçer
Aynen diyoruz ama ben 1 haftayi nasil beklicem bilmiyorum hicHadi hayırlsı olsun bakalım canım evet pek takmamak lazım aslında elde değil pek ama :)
Senin durumlar nedir Can'ım?Aynen diyoruz ama ben 1 haftayi nasil beklicem bilmiyorum hic
Ben asilama yaprirdkm pko var bendede klomen+ catlama ignesiyle bisey olmadi sonra rahim filmi cektik tuplerde sknti yok rahkmnt seklindeymis gebelige engel ve dusul riskiymis öğrendime gore amaliyatla duzelttirdkk 1 ay sonrada asilama oldum bugun 8 Gunum 1 hafta sonra kanda gebelik baktircaz hic hamilelik yasamadim daha solda 3 guzel yumurta sagdada 1 tane yumurta oldu bakalim tutacakmi 4 senedir ugraaiyorumSenin durumlar nedir Can'ım?
Hadi hayırlsı canım Allah gönlüne göre versin inşallahBen asilama yaprirdkm pko var bendede klomen+ catlama ignesiyle bisey olmadi sonra rahim filmi cektik tuplerde sknti yok rahkmnt seklindeymis gebelige engel ve dusul riskiymis öğrendime gore amaliyatla duzelttirdkk 1 ay sonrada asilama oldum bugun 8 Gunum 1 hafta sonra kanda gebelik baktircaz hic hamilelik yasamadim daha solda 3 guzel yumurta sagdada 1 tane yumurta oldu bakalim tutacakmi 4 senedir ugraaiyorum
Ins canimHadi hayırlsı canım Allah gönlüne göre versin inşallahgüzel düşünelim güzel olsun :)
Üzme kendini önümüzdeki ay aşılaman inşallah sağlıklı bir şekilde yapılsın da bebeğin sana tutulabilir inşallah canımKizlar benim asilama onumuzdeki aya kaldi. Devlet hastanesi oldugu icin heyete girmem gerekti. Bu ay çöpe gitti maalesef
Sakin uzme canim ilk asilamada tutan bir cok kisi var. Heyecan yapma bebisin sana tutanacak doktorlar herkese bunu soyler olumsuz konusmak genlerinde varÜzme kendini önümüzdeki ay aşılaman inşallah sağlıklı bir şekilde yapılsın da bebeğin sana tutulabilir inşallah canımbenim de yarın saat 11 de aşılamam var bakalım ilk aşılama çok heyecanlıyım ama doktorum olmama ihtimali daha yüksek her 4 5 kişiden 1 nin tutuyor kendini üzme olmazsa dedi ama ben bunu duyunca daha çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?