Aşılama

Benimki uyutmadan yapildi

Benimde bugun 12. Gun bitti yarin 13. Gun test yapsam cikarmiki adetim 29undaydi 2 aydir pko oldugundan 3 assa 5 yukari deisyor bazende 3 4 ay.pes pese ayni gun gunu gününe adet oluyom acaba bu sefrde de 29 u mu olur 2 aydir 29nda oluyomda of adete 4gun vR beta hcgye 2 3 gun var

Kizlar benim asilama onumuzdeki aya kaldi. Devlet hastanesi oldugu icin heyete girmem gerekti. Bu ay çöpe gitti maalesef
Merhaba canım bende devlette yaptiricam inşallah doktor ilk önce rahim filmi istedi başka neler isteyecek banada yazarmısı ne olur..nasıl bir süreçten gecicem.bide heyetten mi gecmek gerekiyor

kızlar hangi sürecten sonra aşılamaya karar verdi doktorlarınız? ultrasonla yumurta takibini yaptırdınız mı?

kızlar hangi sürecten sonra aşılamaya karar verdi doktorlarınız? ultrasonla yumurta takibini yaptırdınız mı?
Bende pko var klomen catlama ignesi 3 kez basarisz olunca denedik asilamaya baslarken bi igne yada ilacla yumurtalrin buyuyo 2 gune bir ultrasonla takip ediliosun dozunu flan ayarlio doktor hesap yapio ve catlatma ignesi vuruyo 36 saat sonra asilama icin cagiriyo tekrar bakio catlamisni die sonran5 dk da asilama yapio

ben de yumurta oluşuyor ama gebelik olmuyor, dr bu ay ultrasonla yumurta takibi yaptı, ilişki günlerini söyledi, yine olmazsa ilaç başlarız dedi, bu dediği ilaç sizin bahsettiğiniz mi acaba?

ben de yumurta oluşuyor ama gebelik olmuyor, dr bu ay ultrasonla yumurta takibi yaptı, ilişki günlerini söyledi, yine olmazsa ilaç başlarız dedi, bu dediği ilaç sizin bahsettiğiniz mi acaba?
Genelde klomen kullaniyorlar

Kızlar merhaba
Bugün 2.aşılamamın iğnelerimin 8. Günü ultrason kontrolüm oldu yeterince büyümüşler ve çatlama iğnemi yazdı fakat 2 tane yazdı iki çatlatma iğnesi olucakmışım ilkinde tek iğneyle çatlamıştı sizce neden 2 tane iğneyle çatlatıyorum bi fikri olan var mı

Merhaba canım bende devlette yaptiricam inşallah doktor ilk önce rahim filmi istedi başka neler isteyecek banada yazarmısı ne olur..nasıl bir süreçten gecicem.bide heyetten mi gecmek gerekiyor
Umarim Rabbim gonlune gore verir canim. Ilk asilamayi ozel universitede yaptirdim. Heyet istemediler. Devlet hastanesi oldugu icin butun kontrollerim yapildi. Ertesi gun heyete yonlendirdiler. Heyet asilama olacagina onay veriyor. Onumuzdeki ayı heyecan ile bekliyorum. Bu arada hamilelik takvimi eklemissin bebis mi var

Yok kuzum gećen ay çift cizgiyi idrar testinde gördüm oluşturdum takvim sonrada silmedim..senin adına cok sevindim kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…