Benimki uyutmadan yapildimerhaba kızlar benım de aşılamam çarşamba günü.gonal f kullandım ve sadece 1 yumurtam oldu.klomenle 3 yumurta olmustu gecen ay bu ay ise iğneye ragmen bir tane gelişmesi canımı cok sıktı.doktor e2 degerıne baktı 480 cıktı ve cok kalıtelı asılama yapalım dedı.bugun 11 de çatlatma iğnesi vurulacağım çarşamba da aşılama olacağım açıkcası hiç umudum yok denemiş olmak iiçin deniyorum.birde doktor uyutarak yapıyormus.içinizde bayıltılarak yapılan var mı??
Ayyy ne kadar güzel yaaa rabbim bizede senin su sevincini yasatsin ins pko flan yoktu demi sendeBenim ilk aşılama tuttu hiç umudum yokken çok şükür
Merhaba canım bende devlette yaptiricam inşallah doktor ilk önce rahim filmi istedi başka neler isteyecek banada yazarmısı ne olur..nasıl bir süreçten gecicem.bide heyetten mi gecmek gerekiyorKizlar benim asilama onumuzdeki aya kaldi. Devlet hastanesi oldugu icin heyete girmem gerekti. Bu ay çöpe gitti maalesef
Canım işlem nasıl zormu ne kadar sürüyo birde özeldemi yaptırdın gözün aydın bu arada darısı bizlereBenim ilk aşılama tuttu hiç umudum yokken çok şükür
Hic zor degil cok basit 5 dk suruyoCanım işlem nasıl zormu ne kadar sürüyo birde özeldemi yaptırdın gözün aydın bu arada darısı bizlere
Bende pko var klomen catlama ignesi 3 kez basarisz olunca denedik asilamaya baslarken bi igne yada ilacla yumurtalrin buyuyo 2 gune bir ultrasonla takip ediliosun dozunu flan ayarlio doktor hesap yapio ve catlatma ignesi vuruyo 36 saat sonra asilama icin cagiriyo tekrar bakio catlamisni die sonran5 dk da asilama yapiokızlar hangi sürecten sonra aşılamaya karar verdi doktorlarınız? ultrasonla yumurta takibini yaptırdınız mı?
Genelde klomen kullaniyorlarben de yumurta oluşuyor ama gebelik olmuyor, dr bu ay ultrasonla yumurta takibi yaptı, ilişki günlerini söyledi, yine olmazsa ilaç başlarız dedi, bu dediği ilaç sizin bahsettiğiniz mi acaba?
Umarim Rabbim gonlune gore verir canim. Ilk asilamayi ozel universitede yaptirdim. Heyet istemediler. Devlet hastanesi oldugu icin butun kontrollerim yapildi. Ertesi gun heyete yonlendirdiler. Heyet asilama olacagina onay veriyor. Onumuzdeki ayı heyecan ile bekliyorum. Bu arada hamilelik takvimi eklemissin bebis mi varMerhaba canım bende devlette yaptiricam inşallah doktor ilk önce rahim filmi istedi başka neler isteyecek banada yazarmısı ne olur..nasıl bir süreçten gecicem.bide heyetten mi gecmek gerekiyor
Yok kuzum gećen ay çift cizgiyi idrar testinde gördüm oluşturdum takvim sonrada silmedim..senin adına cok sevindim kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah..Umarim Rabbim gonlune gore verir canim. Ilk asilamayi ozel universitede yaptirdim. Heyet istemediler. Devlet hastanesi oldugu icin butun kontrollerim yapildi. Ertesi gun heyete yonlendirdiler. Heyet asilama olacagina onay veriyor. Onumuzdeki ayı heyecan ile bekliyorum. Bu arada hamilelik takvimi eklemissin bebis mi var
Merhaba emin degilim ama ilk asilamam sanirim tuttu 14. Gunu beta hcg 44.06 cikti yarin tekrar baktiricam bakalim yukselme var mi diye insallah bebegim benimledir..İlk denemede tutturan yokmu aranızda kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?