Insallah canim umutlarimiz onumuzdeki aya kaldi artik :)Yok kuzum gećen ay çift cizgiyi idrar testinde gördüm oluşturdum takvim sonrada silmedim..senin adına cok sevindim kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah..
Hic idrar testi yapmismidydin canimMerhaba emin degilim ama ilk asilamam sanirim tuttu 14. Gunu beta hcg 44.06 cikti yarin tekrar baktiricam bakalim yukselme var mi diye insallah bebegim benimledir..
13. Gun aksam idrar testi yaptim silik bi cizgi vardiHic idrar testi yapmismidydin canim
Canım ne zamandır olmuyo? İnşallah bi sıkıntı olmazda evladına kavuşursun darısı bana gonal f 900 kullanıyorum büyük ihtimal çarşamba falan aşılamamı olucam hayırlısıyla inşallah tutar, işlem nasıl zormu birde fiyat nekadar ödedin senMerhaba emin degilim ama ilk asilamam sanirim tuttu 14. Gunu beta hcg 44.06 cikti yarin tekrar baktiricam bakalim yukselme var mi diye insallah bebegim benimledir..
Hayırlı olsun canım inşallah tutar 4-5 gün sonra bende ilk aşılamamı olucam çok heyecanlı ve endişeliyim zormu işlem? Fiyat ne kadar ödedin acaba?kızlar merhaba :)
İkinci aşılamamı bugün oldum:)))
Benim ikinci canım ilkini özel hastanede yaptırdım 3750 yi buldu ilaçlarla falan şimdikini tıp fakültesinde yaptırdım sadece ilaçlara para verdim onu da rapor çıkartıp geri aldım ilaç paramı:) zor bi işlem değil canım hiç bişi hissetmiyorsun sadece biraz stresli o kadar :) senin içinde hayırlı olsun inşallah merak ettiğin bişi olursa bildiğim kadarıyla Cvp verebilirimHayırlı olsun canım inşallah tutar 4-5 gün sonra bende ilk aşılamamı olucam çok heyecanlı ve endişeliyim zormu işlem? Fiyat ne kadar ödedin acaba?
Allah razı olsun canım inşallah emeğinin karşılığını alırsın tutar inşallah cümlemizinki de bu ay hamiş kalırız (amin)Benim ikinci canım ilkini özel hastanede yaptırdım 3750 yi buldu ilaçlarla falan şimdikini tıp fakültesinde yaptırdım sadece ilaçlara para verdim onu da rapor çıkartıp geri aldım ilaç paramı:) zor bi işlem değil canım hiç bişi hissetmiyorsun sadece biraz stresli o kadar :) senin içinde hayırlı olsun inşallah merak ettiğin bişi olursa bildiğim kadarıyla Cvp verebilirim
Canım işlem sonrası kalkıp gidiyomusun bi süre uzanman gerekiyomu doktor ne diyo bitince?Benim ikinci canım ilkini özel hastanede yaptırdım 3750 yi buldu ilaçlarla falan şimdikini tıp fakültesinde yaptırdım sadece ilaçlara para verdim onu da rapor çıkartıp geri aldım ilaç paramı:) zor bi işlem değil canım hiç bişi hissetmiyorsun sadece biraz stresli o kadar :) senin içinde hayırlı olsun inşallah merak ettiğin bişi olursa bildiğim kadarıyla Cvp verebilirim
Biraz uzanman gerekiyor canım benim ilk aşılamamda bir saate yakın yattım, bu sefer 20 dk yattım doktor yeterli dedi gidebilirsin dedi.Canım işlem sonrası kalkıp gidiyomusun bi süre uzanman gerekiyomu doktor ne diyo bitince?
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah herkesten güzel haberler alırız Allah büyükBiraz uzanman gerekiyor canım benim ilk aşılamamda bir saate yakın yattım, bu sefer 20 dk yattım doktor yeterli dedi gidebilirsin dedi.
2 yıllık evliyim canim 2vyildir istiyoruz yani hayirlisi bakalim..islemden bahsedecek olursam ağrılı bi islem degil 5 dk suruyo son rasinda 20 dk yatiyosun ve eve gidiyosun. Fiyat olarak 1000 tl aşılama ucreti verdim ilaclar haric ilaclarla birlikte 2000 i buluyorCanım ne zamandır olmuyo? İnşallah bi sıkıntı olmazda evladına kavuşursun darısı bana gonal f 900 kullanıyorum büyük ihtimal çarşamba falan aşılamamı olucam hayırlısıyla inşallah tutar, işlem nasıl zormu birde fiyat nekadar ödedin sen
Amin Canım inş yok devlette yaptırdım çok kısa sürüyor sonra beş dakika falanda yatırıyorlar bitiyorCanım işlem nasıl zormu ne kadar sürüyo birde özeldemi yaptırdın gözün aydın bu arada darısı bizlere
aşılama sonucunda hamile kaldın sanırım. hangi devlet hastanesinde yaptırdın?Amin Canım inş yok devlette yaptırdım çok kısa sürüyor sonra beş dakika falanda yatırıyorlar bitiyor
Evet Uludağ üniversitesinde yaptırdımaşılama sonucunda hamile kaldın sanırım. hangi devlet hastanesinde yaptırdın?
Ayyy ne kadar güzel yaaa rabbim bizede senin su sevincini yasatsin ins pko flan yoktu demi sende
Merhaba canım hoşgeldin aşılama için genelde puregon ve gonal f iğneleri kullanılıyoMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende aşılama dşünüyorum kullanılan ilaçlar neler biraz bahseder misiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?