Aşılama

Canım bende ilk aşılamamı Allah izin verirse çarşamba günü olucam, geçen hafta pazartesinden beri iğne kullanıyorum yumurta takip sürecindeyim
İnşallah güzel haberler alırsın canim hangi hastanede yaptırıyosun

Ne zaman oldun canım ilk aşılaman mı?

evet canım ilk aşılamam 1 hafta oldu ...sabırsızlıkla bekliyorum..ilk günler kasıklarım ağrıyordu..alt karnım şişti..ve gaz var gibiydi..ama bunların hepsi..gonal-f 'in yan etkileri diye düşünüyorum...şuan hiç bir şeyim yok.. sadece sabahları yataktan uyanırken göğüslerim ağrıyor..şişliğide iğnelerden onu da biliyorum..ilk aşılaması tutan kaç kişi var, e ortalamada belli..yinede bir ihtimal insan % 50 ümitli oluyor..

Evet canim 2
Canım senin idrar testin negatif çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam 13.günü yaptığın, nasıl oldu kandamı öğrendin sürprizmi oldu???
2 kere yaptim negatifti 13. ve 14. gun sabahi korkmustum dedim bide kanda baksinlar o zamn ogrendim

Tabiki canım tutucak diye ümitleniyoruz ben daha aşılamam yapılmadan başladım ümitlenmeye sanki öyle bi his oluştu bilemiyorum hadi bakalım sende güzel haberi ver inşallah bizde ardınızdan gelelim

slm kızlarrr
ben bu gün 11 de aşılama oldum yumurta boyu en büyük 23 mm olmuştu bi kaç gün dinlenmemi önerdi doktorum
15 gün sonra belli olacak bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…