- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Bende perşembe günü olucam canım kaç yumurtan vardı? Hangi iğneyi kullandın?slm kızlarrr
ben bu gün 11 de aşılama oldum yumurta boyu en büyük 23 mm olmuştu bi kaç gün dinlenmemi önerdi doktorum
15 gün sonra belli olacak bakalım hayırlısı...
kızlar bu gün aşılamadan sonra 19. günüm adet olmadım. Test de yapmadım. Tutmadıysa bile bu kadar gecikme normal mi? negative çıkacak diye aklım çıkıyor. Korkudan test de yaptıramıyorum. Progesteron kullandım 15. güne kadar o da gecikme yapabiliyormuş. Neyse cumaya kadar bekleyeyim diyorum.. Ayyy bana bi akıl verin :)
Hemen kan testi yaptir sanki tutmus gibime geldi yaâaa ne duruyosun bebegine merhaba de kosssİnşallah tutmuştur canım bebişin..
Hemen kan testi yaptir sanki tutmus gibime geldi yaâaa ne duruyosun bebegine merhaba de kosss
Canimmm hadi test yaptirrrr kanda cikar okızlar bu gün aşılamadan sonra 19. günüm adet olmadım. Test de yapmadım. Tutmadıysa bile bu kadar gecikme normal mi? negative çıkacak diye aklım çıkıyor. Korkudan test de yaptıramıyorum. Progesteron kullandım 15. güne kadar o da gecikme yapabiliyormuş. Neyse cumaya kadar bekleyeyim diyorum.. Ayyy bana bi akıl verin :)
Canım lütfen sakin ol seni çok iyi anlıyorum biliyorum kendini çok kötü hissediyosun iyi bilirim,, ama elimize bişey geçmiyo öyle yapınca hem daha kırmızıları görmeden herşey bitmiş gibi düşünme bazen adet agrıları olup hamiş kalanlarda oluyo,, isyan etme, sitem etme sabret elbet rabbim yüzümüzü güldürecekİste hep böyle oluyor 1 senedir oldu olacak derken yine hüsran buraya yazdiktan sonra karın agrım başladı. Hastalanicam galibanasıl bi hayat bu ya.. wallahi dayanmıyorum artık. Ben hiç gebe kalamayacagim bu gidişle
Hadi hayırlısı canım güzel haberler ver inşallah tutmuştur (amin)Günaydın kızlar, bugün benimde 9.günüm..şişliklerim epey geçti.normale döndü vücudum bu arada. 5-6 gün sonra test yapmayı düşünüyorum .
Merhaba arkadaslar bisey sorucam sizlere.2.asilamam olucak haftaya.gonal f kullaniyorum.daha oncede kullandim dogal yollarlada denedik olmadi.1.asilamamda tutmadi.ama bana hep soyle yapiliyor;gonalf kullaniyorum yumurta takibim duzenli yapiliyor.15 ml e gelince yumurta 2 gun sonra catlatma ignesi vuruluyorum.ama 15 ml den sonra bidaha bakilmiyor.her seferinde boyle oldu.belkide 15 ml de kaliyor yumurta ve daha fazla gelismiyor.catlatma igneside ise yaramiyor bu yuzden.cunku 17 ml gerekli.acaba bakilmalimi 15 ml den sonra.size doktorunuz ne yapiyor acaba
Malatyadayim canim.doktorum cok iyi ve cok memnunum.sadece bu konu kafama takildi.size bakmis doktorunuz olmasi gerekende bu bencede.gittigimde doktoruma soylicem bu konuyu.belkide bundan olumlu sonuc alamadik hic.belkide catlama olismadi hic 15 te kaldi yumurta.canım benım doktorum aşılama gününe kadar baktı ve aşılama yapmadan önce tekrar ultrasonda tedaylı rahimm kalınlığını ve yumurtaları çok detaylı ölçtü ve ondan sonra yaptı aşılamayı dediğin gibi olabilir ..aşılamayı nerede yaptırıyorsun ?
Canım belki en küçük yumurtan 15 ml dir eminmisin peki, mesela benim doktorum son yumurta takibimi yaptı 18-16-15 ml di yumurtalarım ve akşam çatlatma iğneni yap 2 gün sonra gel aşılamanı yapalım dedi sabah gidip aşılama olucam bende gonal f 900 kullandımMerhaba arkadaslar bisey sorucam sizlere.2.asilamam olucak haftaya.gonal f kullaniyorum.daha oncede kullandim dogal yollarlada denedik olmadi.1.asilamamda tutmadi.ama bana hep soyle yapiliyor;gonalf kullaniyorum yumurta takibim duzenli yapiliyor.15 ml e gelince yumurta 2 gun sonra catlatma ignesi vuruluyorum.ama 15 ml den sonra bidaha bakilmiyor.her seferinde boyle oldu.belkide 15 ml de kaliyor yumurta ve daha fazla gelismiyor.catlatma igneside ise yaramiyor bu yuzden.cunku 17 ml gerekli.acaba bakilmalimi 15 ml den sonra.size doktorunuz ne yapiyor acaba
Eminim canim.zaten 75 ml vuruluyorum ben ve sadece 1 yumurtam gelisiyo.2.si yok malesef☺ senin dozun kac acaba her gun ne kadar vuruldun.Allah kolaylik versin yarin icinCanım belki en küçük yumurtan 15 ml dir eminmisin peki, mesela benim doktorum son yumurta takibimi yaptı 18-16-15 ml di yumurtalarım ve akşam çatlatma iğneni yap 2 gün sonra gel aşılamanı yapalım dedi sabah gidip aşılama olucam bende gonal f 900 kullandım
Evet haklisin canim her doktorun tarzi farkli.sen ne asamadasin simdi.asilama oldumu olcakmisin? Ve kacinci asilaman buyani muhakkak bir bildiği vardır diye düşünüyorum hesaplamıştır çünkü.her doktorun tarzı cok farklı mesela benım doktorum catlatma ıgnesı vuruldugum gece ılıskı dedı 2 gun sonra asılama yaptı ve ılışkıye gerek yok dedı ..bazı doktolar oncesınden baslatıyor herkesın tarzı baska oluyor ama 15 mm de cok kucuk degıl catlatma ıgnesı bıraz daha buyutup o sekılde mı çatlamasını sağlıyor acaba oda olabilir.ama bence sen yıne de sor cunku mantıklı olan aşılama yapmadan öncesı son halini görmüş olması ve benım doktorum aşılamadan 2 gun once baktı yeterlı buyuklukteydı ıgneyı vurdu ve asılama gunu yumutanın gerçekten çatlayıp çatlamadığını da kontrol etti.hatta hayırlısıyla yumurtan tüpt şimdi aşılama ile spermle tüpde buluşacaklar demişti
8 gün kullandım canım iğneyi hergün 100 doz yaptım 4 yumurtam oluştu yarın sabah ilk aşılamam olucak nasipseEminim canim.zaten 75 ml vuruluyorum ben ve sadece 1 yumurtam gelisiyo.2.si yok malesef☺ senin dozun kac acaba her gun ne kadar vuruldun.Allah kolaylik versin yarin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?