- 30 Ocak 2016
- 783
- 589
- 53
- 43
8 gün kullandım canım iğneyi hergün 100 doz yaptım 4 yumurtam oluştu yarın sabah ilk aşılamam olucak nasipse
İnşallah canım sivasta yaşıyorum orda yaptırıcam özel hastanede medicanainşllah güzel haberler alırsın...bşey sorucam nerde yaptırdın????
İnşallah canım sivasta yaşıyorum orda yaptırıcam özel hastanede medicana
İnşallah kuzum herkesten hayırlı haberler bekliyoruz inşallahhhhMiss kokulu haberler alalım.
4 yumurtaysa tutma olasiligida yuksektir sanirim.masallah diyelim doktorum 75 i gecirmiyo cogul gebelik olur diye yada asiri uyarilma olursa tedaviyi keseriz diye.o yuzdende sadece 1 tane buyuyo8 gün kullandım canım iğneyi hergün 100 doz yaptım 4 yumurtam oluştu yarın sabah ilk aşılamam olucak nasipse
Valla canım kaç kere git gel yaptım yumurta takibimi önemle yaptı her gittiğimde e2 hormonuma bakıldı dozu değişmedi 8 gün boyunca 100 doz uyguladım, bayadır solda yumurtam oluşmuyodu hep sağda olurdu bu kez sol taraftada oluştu hemde daha güzel gelişmiş soldakiler dedi doktorum,, içimde bi heyecan var tutucak gibi hissediyorum inşallah yanılmam Allah nasip eder cümlemize isteyen herkese4 yumurtaysa tutma olasiligida yuksektir sanirim.masallah diyelim doktorum 75 i gecirmiyo cogul gebelik olur diye yada asiri uyarilma olursa tedaviyi keseriz diye.o yuzdende sadece 1 tane buyuyo
bende Bağcılar devlet hastanesinde yaptirıcam
Amiiiinnn.insallah canim.hayirli haberlerini bekliyoruzValla canım kaç kere git gel yaptım yumurta takibimi önemle yaptı her gittiğimde e2 hormonuma bakıldı dozu değişmedi 8 gün boyunca 100 doz uyguladım, bayadır solda yumurtam oluşmuyodu hep sağda olurdu bu kez sol taraftada oluştu hemde daha güzel gelişmiş soldakiler dedi doktorum,, içimde bi heyecan var tutucak gibi hissediyorum inşallah yanılmam Allah nasip eder cümlemize isteyen herkese
senden bazı evraklarî hazırlamani isterler. sonra randevu verip seni takibe alırlar. sen hamile kalana kadar tedaviyi kesmezler. ben memnunum tavsiye ederimOrda prosedür nasıl yardımcı olurmusun yani ben ilk aşılamamı Ekim başı yaptırdım bezmialemde kısmet değilmiş olmadı acaba devlette nasıl?kime muayene oldunuz lütfen yardım.
Hadi hayırlısı canım güzel haberler ver inşallah tutmuştur (amin)
kızlar aşılamadan sonra aşırı gaz sancınız ve kasık ağrınız oldu mu? ben geçen hafta aşılama oldum fenayım
hiç böyle olmamıştım .idrarımı yaparken bile sancıdan yapamıyorum ..otururken yavaş yavaş oturuyorum anlamadım gitti.üşüttüm desem hep dikakt ederim kalın giyinirim ? hamilelik belirtisi anlamına gelir mi sizce ?[/QUO
Benim oldu, aşılamadan sonra 5 gün boyunca, alt karnım şişti, göbeğim çıktı (normalde göbekli değilim) , hep alt bölgemde gaz var gibi bişiler dolanıyordu..göğüslerim şişti.. ama bunların hepsi bildiğim kadarıyla gonal-f iğnelerin yan etkileridir. sonuçta hormon verdiler vücuda..şimdi 10.günüm ve vücudum normale döndü canım..bana hergün 0.75 ml gonalf vuruldu bu arada.
Ah canim.bende asilama yaptiriyorum ve sigara kullaniyirum.iki doktorumda birakmami soyledi.asilamanin olumlu sonuclanma sansini azalttigini soylediler.ama malesef hala devam ediyorum..keske biraksakKizlar 5 haftalik hamileyim su sigarayi bi turlu birakamdim gunde 1 1.5 paket iciyodum hamile oldugumu ogrenince 2 veya 3e indirdim bi skntı olmusmudur birakmak istyorum ama birakamiyorum
Ya sana kitu ornek olmaj istemem ama ben resmen yiyordum birini yakip birini sonduryordum ama cok pismanim ne var bu kadr cok icecek die hic umuduz yokken bebek geldi ve bize hala saka gibi geliyo daha keseyi flan gormedik ya ondan galiba ama 2 ye 3e indirmem bile benim icin buyuk birsey ben asla sigarayi birakma girisiminde bulunmadim birakmak istemiyosdum ama suan her icisimde bu son bidaha icmicem die kendime kiziyorum pisman oluyorum zarar veriyomuyum die .Ah canim.bende asilama yaptiriyorum ve sigara kullaniyirum.iki doktorumda birakmami soyledi.asilamanin olumlu sonuclanma sansini azalttigini soylediler.ama malesef hala devam ediyorum..keske biraksak
Aynen oyle 2-3 e dusurmen bile buyuk basari.insallah bebegine bi etkisi olmaz bunu temenni edelim huc olmazsa.sendemi asilamayla gebe kaldinYa sana kitu ornek olmaj istemem ama ben resmen yiyordum birini yakip birini sonduryordum ama cok pismanim ne var bu kadr cok icecek die hic umuduz yokken bebek geldi ve bize hala saka gibi geliyo daha keseyi flan gormedik ya ondan galiba ama 2 ye 3e indirmem bile benim icin buyuk birsey ben asla sigarayi birakma girisiminde bulunmadim birakmak istemiyosdum ama suan her icisimde bu son bidaha icmicem die kendime kiziyorum pisman oluyorum zarar veriyomuyum die .
Evet haklisin canim her doktorun tarzi farkli.sen ne asamadasin simdi.asilama oldumu olcakmisin? Ve kacinci asilaman bu
Ben pcoluyum canim.1 senedir tedavi goruyorum.en basinda klomenle basladim.3 ay falan klomenle denedik olmadi.sonra gonal f e gectik yine olmadi.dogal yollarla olmayinca asilamaya gectik.1.asilamam tutmadi.simdi 2 .asilama yapilcak pazartesi gunu.buda tutmazsa doktorum 3-4 ay ara verelim tüp bebege gecelim dedi.3.asilama taraftari degilim artikcanım ben gecen ay klomen ve catlatma ıgnesı kullandım olmadı.bu ay aşılama denedık gonal f ıgne aşılama olalı 8 gün oldu bende beklemedeyim işte su gecen 4-5 gunde aşırı agrılarım ve gaz sancım oldu ..artık korkar duruma geldım.. kimi yerlerde kadınlar gebelık belirtisi diye yazmıs baska yerde de dış gebelık olabılır yazınca cok korktum bugunde devam etse doktora gıdecektım ama bugunde bısey kalmadı allaha çok şükür.
sizdeki sorun ne tam olarak canım pekı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?