- 16 Haziran 2016
- 321
- 224
- 53
Ben pcoluyum canim.1 senedir tedavi goruyorum.en basinda klomenle basladim.3 ay falan klomenle denedik olmadi.sonra gonal f e gectik yine olmadi.dogal yollarla olmayinca asilamaya gectik.1.asilamam tutmadi.simdi 2 .asilama yapilcak pazartesi gunu.buda tutmazsa doktorum 3-4 ay ara verelim tüp bebege gecelim dedi.3.asilama taraftari degilim artik
Kistim yok canim.pco demek cok sayida yumurtan olmasi demek ve gelismemesi demek.genc kizligimdan beri adet duzensizligim vardi.ilk ozaman doktora gittim ve pco teshisi konmustu.6 ay adet olmadigimi biliyorum.suan bile adet duzensizligim var.tedavi oncesi adet sokturucu ilacla adet oluyorum ve tedaviye basliyoruz.evet aşılama da cok fazla bır oranı yok gerçekten benımde umudum yok zaten tüp bebege odakladım kendımı
pko derken mesela belirtilerin ne canım? tedavi olduğunda düzenli adet oldun mu? kistler mi var?
Evet canim ilk asilamam tuttu Allahima bin şükürAynen oyle 2-3 e dusurmen bile buyuk basari.insallah bebegine bi etkisi olmaz bunu temenni edelim huc olmazsa.sendemi asilamayla gebe kaldin
Masallahh cok sevindimm.hadi bakalim sag saglim kucagina al insallahhhEvet canim ilk asilamam tuttu Allahima bin şükür
Canım aşılama işlemin bitince doktorun herhangi bi yorum yapmışmıydı iyi geçti falan diye? Birde kaç yumurtan vardı hepsi çatlamışmıydı??Evet canim ilk asilamam tuttu Allahima bin şükür
Insallah kuzum Rabbim sanada nasip etsinMasallahh cok sevindimm.hadi bakalim sag saglim kucagina al insallahhh
Ben gonalf 900 ve gonalf 450 kullandim ilk ignede biraz yavas buyudu takviye icin ikinci igneyide kullandim 3 tane sol bi tane sagda olustu yumurtalarin cok iyi oldu sekli buyume hizi cok iyi oldu dedi bide asilamayi yapar yapmaz cok guzel oldu asilaman hadi hayirli olsun ins dediCanım aşılama işlemin bitince doktorun herhangi bi yorum yapmışmıydı iyi geçti falan diye? Birde kaç yumurtan vardı hepsi çatlamışmıydı??
Catlama konusunda bisey demdi asilama yaparen ultrasonla bakti hic konusmadi ben korkmustum acaba nir bisey demedi catlamadida ben moral bozukluğu yasamayim diyemi bisey demedi die korktum ama asilaman cok guzel oldu dediCanım aşılama işlemin bitince doktorun herhangi bi yorum yapmışmıydı iyi geçti falan diye? Birde kaç yumurtan vardı hepsi çatlamışmıydı??
Banada çok başarılı geçti dedi oyüzden merak ederim tutanlarınkilere doktor ne demişti diye,, inşallah benimkide tutar şimdi yaptırdım aşılamamıBen gonalf 900 ve gonalf 450 kullandim ilk ignede biraz yavas buyudu takviye icin ikinci igneyide kullandim 3 tane sol bi tane sagda olustu yumurtalarin cok iyi oldu sekli buyume hizi cok iyi oldu dedi bide asilamayi yapar yapmaz cok guzel oldu asilaman hadi hayirli olsun ins dedi
Ben özellikle sordum çatlamışmı diye oda evet dördüde çatlamış dedi inşallah birinden biri tutar yaa çok heyecanlıyım endişeliyimCatlama konusunda bisey demdi asilama yaparen ultrasonla bakti hic konusmadi ben korkmustum acaba nir bisey demedi catlamadida ben moral bozukluğu yasamayim diyemi bisey demedi die korktum ama asilaman cok guzel oldu dedi
Ins canimBanada çok başarılı geçti dedi oyüzden merak ederim tutanlarınkilere doktor ne demişti diye,, inşallah benimkide tutar şimdi yaptırdım aşılamamı
senden bazı evraklarî hazırlamani isterler. sonra randevu verip seni takibe alırlar. sen hamile kalana kadar tedaviyi kesmezler. ben memnunum tavsiye ederim
Merhaba sürekli okuyordum ama aranıza yeni katıldım ben de 26 ekim de aşılama yapıldı şimdi heyecanla bekliyorum sabırsızlıkla. Aşılaması Turan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum önceden bi belirti oldu mu
canım şimdi benimde bugün itibari ile ağrılarım tamamen geçti dış gebelik diye çok korktum saçma seyler okuyunca bugun aşılamadan sonraki 8.günüm benim .ama gonal f iğne vurulurken hiçbir şikayetım olmadı
inş herhangi bir problem olmaz bir iki gun daha agrılar dvam etseydı doktora gıdecektım
Evet canım..okuduğumuz herşeyden etkileniyoruz haklısın..Benim gonal-f iğnenin yan etkileri geçti açıkcası..25 ekimde aşılamam yapıldı benimde..BAT 13 kasım ama..8 kasım yanı aşılamadan 14 gün sonra test yapmayı düşünüyorum bende..
peki sen su anda proestan ılac kullanıyor musun ben 10.gün progestanı bırakıcam cunku gecen ay progestanı kullandım hep 19.gün oldu umutlandım meğer progestanı sureklı kullanmak adeti engellıyormus bende bılmıyordum ve cok uzuldum oyüzden bu cumartesı bırakıcam progestanı estrofemı de artık allah kerım bundan sonrası ıcın olacakla öleceğe çare yok ne yapalım..tutmuşsa tutmuştur zaten
Evet hem de cok fazla oldu belim de cok ağrıdı ama bu 2-3 gündür bişey yok gibi senin hala devam ediyor mucanım bende geçenhafta çarşamba 26 ekimde aşılama oldum bende bekliyorum..aşılamadan sonra gaz sancısı ve kasık agrın oldu mu .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?