Aşılama

evet aşılama da cok fazla bır oranı yok gerçekten benımde umudum yok zaten tüp bebege odakladım kendımı
pko derken mesela belirtilerin ne canım? tedavi olduğunda düzenli adet oldun mu? kistler mi var?

evet aşılama da cok fazla bır oranı yok gerçekten benımde umudum yok zaten tüp bebege odakladım kendımı
pko derken mesela belirtilerin ne canım? tedavi olduğunda düzenli adet oldun mu? kistler mi var?
Kistim yok canim.pco demek cok sayida yumurtan olmasi demek ve gelismemesi demek.genc kizligimdan beri adet duzensizligim vardi.ilk ozaman doktora gittim ve pco teshisi konmustu.6 ay adet olmadigimi biliyorum.suan bile adet duzensizligim var.tedavi oncesi adet sokturucu ilacla adet oluyorum ve tedaviye basliyoruz.

Merhaba sürekli okuyordum ama aranıza yeni katıldım ben de 26 ekim de aşılama yapıldı şimdi heyecanla bekliyorum sabırsızlıkla. Aşılaması Turan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum önceden bi belirti oldu mu

evet arkadaşlar aşılamaları tutan arkadaşlardan belirtileri alabilir miyiz.
belki bi umut olur bize de:)

Canım aşılama işlemin bitince doktorun herhangi bi yorum yapmışmıydı iyi geçti falan diye? Birde kaç yumurtan vardı hepsi çatlamışmıydı??
Ben gonalf 900 ve gonalf 450 kullandim ilk ignede biraz yavas buyudu takviye icin ikinci igneyide kullandim 3 tane sol bi tane sagda olustu yumurtalarin cok iyi oldu sekli buyume hizi cok iyi oldu dedi bide asilamayi yapar yapmaz cok guzel oldu asilaman hadi hayirli olsun ins dedi

Canım aşılama işlemin bitince doktorun herhangi bi yorum yapmışmıydı iyi geçti falan diye? Birde kaç yumurtan vardı hepsi çatlamışmıydı??
Catlama konusunda bisey demdi asilama yaparen ultrasonla bakti hic konusmadi ben korkmustum acaba nir bisey demedi catlamadida ben moral bozukluğu yasamayim diyemi bisey demedi die korktum ama asilaman cok guzel oldu dedi

Banada çok başarılı geçti dedi oyüzden merak ederim tutanlarınkilere doktor ne demişti diye,, inşallah benimkide tutar şimdi yaptırdım aşılamamı

Catlama konusunda bisey demdi asilama yaparen ultrasonla bakti hic konusmadi ben korkmustum acaba nir bisey demedi catlamadida ben moral bozukluğu yasamayim diyemi bisey demedi die korktum ama asilaman cok guzel oldu dedi
Ben özellikle sordum çatlamışmı diye oda evet dördüde çatlamış dedi inşallah birinden biri tutar yaa çok heyecanlıyım endişeliyim

canım bende geçenhafta çarşamba 26 ekimde aşılama oldum bende bekliyorum..aşılamadan sonra gaz sancısı ve kasık agrın oldu mu .?

Evet canım..okuduğumuz herşeyden etkileniyoruz haklısın..Benim gonal-f iğnenin yan etkileri geçti açıkcası..25 ekimde aşılamam yapıldı benimde..BAT 13 kasım ama..8 kasım yanı aşılamadan 14 gün sonra test yapmayı düşünüyorum bende..

peki sen su anda proestan ılac kullanıyor musun ben 10.gün progestanı bırakıcam cunku gecen ay progestanı kullandım hep 19.gün oldu umutlandım meğer progestanı sureklı kullanmak adeti engellıyormus bende bılmıyordum ve cok uzuldum oyüzden bu cumartesı bırakıcam progestanı estrofemı de artık allah kerım bundan sonrası ıcın olacakla öleceğe çare yok ne yapalım..tutmuşsa tutmuştur zaten

Kızlar bana da doktorum progesteron jel verdi bende kullanıyorum bunun yannda vitamin devit ve coraspirin de kullanıyorum aşılamamın 7 günü bu arada... ilk aşılamam da hiç bişi kullanmadım tutmadı zaten ilk defa vajen jel falan kullanıyorum umarım faydası olur ve kavuşurum bebeğime...

yok canım progestan kullanmıyorum..doktora sordum ilaç kullanacak mıyım (tutmasını destekleyecek bir ilaç) diye. sordum...o da hayır gerek yok dedi..her doktorun uygulaması farklı sanırım..artık hayırlısı napalım..hepsi bahane vakti geldiyse olacak işte canım aynen dediğin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…