Aşılama

kızlar merhaba aşılama yaptıran varmı yakın zamanda bu ay yaptırmayı düşünüyorum da size bir şey sormak istiyorum ben 3 ay önce düşük yaşadım bu ay aşılama istiyorum rahim filmi illada isterlermi hamile kalmış oldugum için ondan çok korkuyorum sizce illada yapılırmı?

Merhaba canım 1 Kasımda aşılama oldum ben beklemedeyim şimdi benim daha önce hamilelik olmadi belli bir sorunumuzda yok çok şükür benim arada hormonlarim yukseldi ilacla duzeldi doktor bana için rahat etsin istiyosa çekil bi ona baktrmamışsın dedi bende çekildim anestesisiz çekildim hemde öyle dayanılmıycak bi acısı yok benim için rahat geçti çok şükür ondada birşey çıkmadı açık çıktı zaten kapalı oldaydi hamile kalamazdın hıc bence istemez doktor

canım çok saol cevap verdigin için hangi ildesin buarada onu merak ettim belki tavsiye ettigin bir doktor olur bencede rahim filmi çekilmek istemiyorum ama tabi isterlerse mecbur çekilecegiz inşallah seninde bu ay güzel hbr alırız

Manisadayım ben canım Allah isteyen herkese versin insallah saglikli hayirli evlatlar

Ya canım okuyunca çok üzüldüm bende de var pko lütfen sıkma canini allah nelere kadil inşallah 2 tane cikarirsinda kocan görür bir beklerken iki tane gelir

canım bende 1 kasımda aşılama yaptırdım inşallah ikimizde olumlu sonuç alırız

canım bende 1 kasımda aşılama yaptırdım inşallah ikimizde olumlu sonuç alırız
İnşallah canım ya güzel haberlerimizi veririz inşallah nasıl gidiyo biraz uzaklasmak istiyorum bu konudan düsünmemek icin ama bi yandanda merak ediyorum devamli bakiyorum :))

Merhaba arkadaşlar benim de bu ay ikinci asilamam olacak gonal f kullaniyorum bugün 4 cu ignemi vurdum 50 ml vuruyor um. ben ve çikolata kistim var sizce çikolata kisti ile tutması çok mu zor bu arada çikolata kistim 3 cm den bu ay 2.5 cm e dusmus

Canım ben çok duydum kisti olup hamis olan moralini yüksek yeterki inşllah gusel haberi alirsin bu ay benimde ilk asilamam yarın belli olucak ama pek ümitli değilim adet olucam belirtilerin hepsi var suan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…