Aşılama

merhaba canım hayırlı haberlerini alırsın inşallah bu sefer tutması zor olsa yapmazdı diye düşünüyorum biliyorsun ki aşılamanında bi kesinliği yok bunları takma kafana zaten beklerken insan düşünüyor bi şekilde bide bunu düşünme

merhaba kızlar

benimde aşılamamın 12.günü
aşılamamın ilk gününden 10.gününe kadar günde 3 kere progestan ve estrofem kullanıyordum.10.gün itibari ile bıraktım.
hamıle değil isem yarın veya öbür gün adet olmam gerekiyor.hamileliğe dair hiç bişey hissetmiyorum.adet öncesi klasik belirtiler ..rabbim isteyen herkese versin gerçekten hayatımda karşılaşmadığım kadar zor bir süreçmiş.Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin.

Merhaba normal yolla hamile kalan çoğu arkadaşim regli agrisi sanip hamile oldugunu sonradan ogredendi az kalmış senin en kısa zamanda inşallah Allah hepimiz nasip eder hayirli saglikli evlat

Merhaba normal yolla hamile kalan çoğu arkadaşim regli agrisi sanip hamile oldugunu sonradan ogredendi az kalmış senin en kısa zamanda inşallah Allah hepimiz nasip eder hayirli saglikli evlat

inş canım amin hakkımızda hayırlısı olsun sen de aşılama sonucu mu bekliyorsun yoksa yaptıracak mısın=?

Hamile sin

Nekadar çok istemişler sadece aşılama ücreti mi bu biz 1000 tl ödedik
Aşılama hastahane ye 1.200 vereceğiz iğneler 800 bn yeşil kartlı olduğum içinde muayenesi 150 eşim de muayene olacak oda 150 maalesef sizin ilaclara beraber mi 1000 lira

Rabbim sana isteyenler e ve bana da versin

Aşılama hastahane ye 1.200 vereceğiz iğneler 800 bn yeşil kartlı olduğum içinde muayenesi 150 eşim de muayene olacak oda 150 maalesef sizin ilaclara beraber mi 1000 lira
Yok canım ya sadece aşılama kaç yillik evlisin 3 yılı geçince ilaçlar için rapor çıkarıp daha uyguna aliyosun biz gonal f 450 ml 2 kutu ve catlatma ignesini ayrica 240 a aldık

İlaçlar dA genel toplam fiyat i mi

Yok canım ya sadece aşılama kaç yillik evlisin 3 yılı geçince ilaçlar için rapor çıkarıp daha uyguna aliyosun biz gonal f 450 ml 2 kutu ve catlatma ignesini ayrica 240 a aldık
5 yıllık evliyim rahim filmi fotokopisi burun evrakları hazirladim ya ozelden yzcm size

Buda bugünku testim 5 ayrı markadan toplam 7 test yaptım hepsi silik çıktı yanlış olma ihtimali var mı sizce? Bugün 15.30 da Dr randevum inşallah hayırlı haberler alırım ne olur dua edin bana
Hamile isn cnm bnm anlat sana sende de pko mu vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…