Amin canim darisi insallah basinaSenden de allah razı olsun vesile oldu iste allah büyük canim senin adına çok sevindim sağ sağlım kucağına da almayi nasip etsin allah
merhaba canım hayırlı haberlerini alırsın inşallah bu sefer tutması zor olsa yapmazdı diye düşünüyorum biliyorsun ki aşılamanında bi kesinliği yok bunları takma kafana zaten beklerken insan düşünüyor bi şekilde bide bunu düşünmeMerhaba arkadaşlar benim de bu ay ikinci asilamam olacak gonal f kullaniyorum bugün 4 cu ignemi vurdum 50 ml vuruyor um. ben ve çikolata kistim var sizce çikolata kisti ile tutması çok mu zor bu arada çikolata kistim 3 cm den bu ay 2.5 cm e dusmus
Merhaba normal yolla hamile kalan çoğu arkadaşim regli agrisi sanip hamile oldugunu sonradan ogredendi az kalmış senin en kısa zamanda inşallah Allah hepimiz nasip eder hayirli saglikli evlatmerhaba kızlar
benimde aşılamamın 12.günü
aşılamamın ilk gününden 10.gününe kadar günde 3 kere progestan ve estrofem kullanıyordum.10.gün itibari ile bıraktım.
hamıle değil isem yarın veya öbür gün adet olmam gerekiyor.hamileliğe dair hiç bişey hissetmiyorum.adet öncesi klasik belirtiler ..rabbim isteyen herkese versin gerçekten hayatımda karşılaşmadığım kadar zor bir süreçmiş.Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin.
Merhaba normal yolla hamile kalan çoğu arkadaşim regli agrisi sanip hamile oldugunu sonradan ogredendi az kalmış senin en kısa zamanda inşallah Allah hepimiz nasip eder hayirli saglikli evlat
Sonuç bekliyorum canım 7. günüm bugün gün sayıyoruz bende günde 4 tane kullandim progestan benimde bugün bitiyorinş canım amin hakkımızda hayırlısı olsun sen de aşılama sonucu mu bekliyorsun yoksa yaptıracak mısın=?
Fiyatı nedir bilgi verir misinizsizler nerde hangi hastanede yaptırdınız aşılamanızı? ben istanbul Bağcılar eğitim ve araştırma hastanesinde yaptım.
Hamile sinMerhaba arkadaşlar bende 8agustosta aşılama yaptırdım bat bu cumartesi :) bugün dayanamayıp test yaptım hatta 3 tane ve sonuç bu sizce oldu mu bu kez? Yoksa görmek istediğim için mi görüyorum  3testte de böyle çıktı hemde beklemeden farklı marka testler
Hangi hastahane de yaptırdın rapor siz mu yaptırdın bnm 2.500 istiyorlar bilgi verir mjsnjzMersindeym canim ben 750 liraya yaptrdm ama bana 2 gün üst üste asilama yapildi
Mrb ücretsiz nasıl yaptırdınız bnm durumum yok 2.500 istedi lercanım ben para vermedim ücretsiz yaptırdım. ilaçta vermedi. sadece folikasit kullanmaya devam et dedi okadar
Nekadar çok istemişler sadece aşılama ücreti mi bu biz 1000 tl ödedikHangi hastahane de yaptırdın rapor siz mu yaptırdın bnm 2.500 istiyorlar bilgi verir mjsnjz
hazırlaman gereken evrakları söylüyorlar sana. sende onları hazırlayıp randevu alıyosun o bölüme. tedavini başlatıyorlar hemen. hormon testi.rahim filimi. eşinin Sperm testi.evli olduguniza dair nüfus kayıt örneği ve nikah cüzdan fotokopisini hazirlıyosun bu kadar[/QUOTE hepsi var bnde şimdi gidersem raporu verecekler mi bana nasıl yapayım evrakları mi alıp gideyim mi
Aşılama hastahane ye 1.200 vereceğiz iğneler 800 bn yeşil kartlı olduğum içinde muayenesi 150 eşim de muayene olacak oda 150 maalesef sizin ilaclara beraber mi 1000 liraNekadar çok istemişler sadece aşılama ücreti mi bu biz 1000 tl ödedik
Rabbim sana isteyenler e ve bana da versin18. Günüm ne çıktı canım 15. Gün negatif 16. Gün gölge gibi bi çizgi çıktı hatta eşim görmedi düşün o kadar silikti sen istediğinden görüyorsun demişti 17 gün görülüyordu çizgi ama bugün netti şimdi tahlil verdim sonuç bekliyorum dua edin ne olur hayırlı haberlerle döneyim
Yok canım ya sadece aşılama kaç yillik evlisin 3 yılı geçince ilaçlar için rapor çıkarıp daha uyguna aliyosun biz gonal f 450 ml 2 kutu ve catlatma ignesini ayrica 240 a aldıkAşılama hastahane ye 1.200 vereceğiz iğneler 800 bn yeşil kartlı olduğum içinde muayenesi 150 eşim de muayene olacak oda 150 maalesef sizin ilaclara beraber mi 1000 lira
İlaçlar dA genel toplam fiyat i miSelam inşallah regl olunca bnde aşılama yaptırıcaz ama bnm Bayram'a denk gelebilir doktor olmazsa regl bitinçe gitsem geçmi kalmış olurum bnde 1500 civarı buldum en uygun İstanbul'da önerebiliceğiniz biner var mı tabi doktorda önemli bn medikal park Gaziosmanpaşa İbrahim Çelebi'yi buldum
5 yıllık evliyim rahim filmi fotokopisi burun evrakları hazirladim ya ozelden yzcm sizeYok canım ya sadece aşılama kaç yillik evlisin 3 yılı geçince ilaçlar için rapor çıkarıp daha uyguna aliyosun biz gonal f 450 ml 2 kutu ve catlatma ignesini ayrica 240 a aldık
Hamile isn cnm bnm anlat sana sende de pko mu vardıBuda bugünku testim 5 ayrı markadan toplam 7 test yaptım hepsi silik çıktı yanlış olma ihtimali var mı sizce? Bugün 15.30 da Dr randevum inşallah hayırlı haberler alırım ne olur dua edin bana
Valla hepsi dahil dediler belki ekstra tahlil isterlerse o dahil değil dedi ama kaç ay oldu bn bu fiyatı alalı belki değişmiş olabilirİlaçlar dA genel toplam fiyat i mi
Burda çok pahalı ya cnm rabbim versin isteyenler e kimsenin kucağı boş kalmasinValla hepsi dahil dediler belki ekstra tahlil isterlerse o dahil değil dedi ama kaç ay oldu bn bu fiyatı alalı belki değişmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?