Amin Cnm inşallah ya artık sinirlerim laçkalaştı valla size ne kadar dediler ki sen neredesinBurda çok pahalı ya cnm rabbim versin isteyenler e kimsenin kucağı boş kalmasin
2.500Amin Cnm inşallah ya artık sinirlerim laçkalaştı valla size ne kadar dediler ki sen neredesin
Kuzummm hamileyimm Allah razı olsun bu yazidan 2 gun sonra test yaptrdim hamile ciktim:))
Selam Cnm öncelikle inşallah hepimizin duaları kabul olurda kavuşuruz bebişlerimize eşin sperm testi yaptırdı mı il yumurta takibi yada ovulasyon Testi deneyebilirsin ama maddi durumun varsa ve uğraşmak istemezsen aşılama da olu bence aşılama kolay bi işlem yumurtanı büyütüyo çatlatıyo eşinden sperm alıp iyilerini alıp sana enjekte ediyo yani evet ilişkinin bi değişiğiSlm kizlar size sorum olacak .bendede esimdede hic bir sorun yok 3 yillik evliyiz .asilama yapmam gereklimi yani sorun yokken yapilsa yine tutarmi acaba .yumurtlarim iyi durumda o yuzden endiselerim var zaten normal iliskiyle asilama neredeyse ayni sey diyenler oldu o yuzden sordum
Valla rapor işini bnde bilmiyorum Cnm sanırım değerlerine göre veriliyor devlet hastanesine gidip bilgi Alman gerekebilirKocaeli yapamayacgim ama o kadar yok cnm ya aşılama raporu hakkında bilgin var mı tüm şartlarına uyuyor im ama eşim Suriye vatanda si sorun olur mu
Valla rapor işini bnde bilmiyorum Cnm sanırım değerlerine göre veriliyor devlet hastanesine gidip bilgi Alman gerekebilir[/QUOT tamam cnm yarin gidicem
Devlet hastanesi asilamayi raporsuz yapar. Ozel hastaneler ise rapor ile yapabiliyor.Kocaeli yapamayacgim ama o kadar yok cnm ya aşılama raporu hakkında bilgin var mı tüm şartlarına uyuyor im ama eşim Suriye vatanda si sorun olur mu
Cidden mi hemen yarın gidersem rapor istemezler miDevlet hastanesi asilamayi raporsuz yapar. Ozel hastaneler ise rapor ile yapabiliyor.
Devlette yaparım bn bn türküm eşim Suriye vatandaşı peki sorun olur muCidden mi hemen yarın gidersem rapor istemezler mi
Canım inşallah tutar öncelikle kafadan at kendini rahat bırak dusunmeArkadaslar bugun asilamam oldu.guzel gecti dedi doktor.simdi bu 15 gun nasil gecicek bilmiyorum..yer gök dua ile...birbirimizden dualrimizi esirgemeyelim..hastanede sira beklerken yaşı oldukca buyuk insanlari gordum..hepsi bi evladimiz olsun derdinde..uzuldum onlarada duaettim...Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinnn
Tskr ederimm.elimden geldigince rahat olmaya calisicam☺Canım inşallah tutar öncelikle kafadan at kendini rahat bırak dusunme
Canım bibyerde okudum çocuğun olmamasının bi nedeni de stres mis stres yapmaman lazım vede sirt ustu uzan süt iç beslenme ne dikkat et özellikle yatarken düzgün yatTskr ederimm.elimden geldigince rahat olmaya calisicam☺
Bnde keşke sigara yi bira ka bil sem ama bırakmaya çalışıyor um inan ki stres ten kaynaklı butun hastaliklar bu 15 gün dışını sık yapma stresCanım bibyerde okudum çocuğun olmamasının bi nedeni de stres mis stres yapmaman lazım vede sirt ustu uzan süt iç beslenme ne dikkat et özellikle yatarken düzgün yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?