- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Canım kaç yumurtan vardı hepsi çatlamışmı? Agrı yada kanama oldumu işlem sonrası? Bende perşembe yaptırdım gerçekten beklemek çok zor ama başka çare yok hep birlikte birbirimize destek olup beklicez hayırlı olur inşallah tutar hepimizinkiArkadaslar bugun asilamam oldu.guzel gecti dedi doktor.simdi bu 15 gun nasil gecicek bilmiyorum..yer gök dua ile...birbirimizden dualrimizi esirgemeyelim..hastanede sira beklerken yaşı oldukca buyuk insanlari gordum..hepsi bi evladimiz olsun derdinde..uzuldum onlarada duaettim...Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinnn
Cook sagol canim.dikkat edicemm bütün bunlara.Canım bibyerde okudum çocuğun olmamasının bi nedeni de stres mis stres yapmaman lazım vede sirt ustu uzan süt iç beslenme ne dikkat et özellikle yatarken düzgün yat
Rica ederim ne demek canım benimCook sagol canim.dikkat edicemm bütün bunlara.
1 tane yumurtam cok güzel gelismisti.digerleri zayif tutmaz bunlar demisti doktorum.catlayip catlamadigi anlasilamiyomus.işlem sırasında biraz agri oldu tabi.ama dayanilmicak bi agri degildi.islem bittikten sonra hic bir agrim olmadi.hafif kanama olabilir daha sonra korkma dedi doktorum.rahim agzindan gelirmis.dualrimda sizlerde varsinizzCanım kaç yumurtan vardı hepsi çatlamışmı? Agrı yada kanama oldumu işlem sonrası? Bende perşembe yaptırdım gerçekten beklemek çok zor ama başka çare yok hep birlikte birbirimize destek olup beklicez hayırlı olur inşallah tutar hepimizinki
Devlete ben asilama istiyorum diye gidemezsiniz ama. Once prosedurleri yaparlar. Tum tetkikleri tahlilleri, rahim filmi vs... En son klomen ile asilama 3 kez, igne ile asilama 3 kez bnlarda olmsz sonclanrsa tup bebek denemesi yapilir. Sizin ozel durumunuza gore bu asamalar atlanabilir de. Devlet rapor istemez asilamayaCidden mi hemen yarın gidersem rapor istemezler mi
Cnm bisi daha sorcm klomen bn 1 yıl kullandım normalde 6 ay ama ama ara kullandım hic bir etki yapmadı sadece kış leri mi büyüttüDevlete ben asilama istiyorum diye gidemezsiniz ama. Once prosedurleri yaparlar. Tum tetkikleri tahlilleri, rahim filmi vs... En son klomen ile asilama 3 kez, igne ile asilama 3 kez bnlarda olmsz sonclanrsa tup bebek denemesi yapilir. Sizin ozel durumunuza gore bu asamalar atlanabilir de. Devlet rapor istemez asilamaya
Yoo anlaşılıyo canım ben sordum doktoruma kontrol etti hepsi çatlamış dedi,, ilişki önerdimi canım1 tane yumurtam cok güzel gelismisti.digerleri zayif tutmaz bunlar demisti doktorum.catlayip catlamadigi anlasilamiyomus.işlem sırasında biraz agri oldu tabi.ama dayanilmicak bi agri degildi.islem bittikten sonra hic bir agrim olmadi.hafif kanama olabilir daha sonra korkma dedi doktorum.rahim agzindan gelirmis.dualrimda sizlerde varsinizz
Valla ben son kontrolde sormustum catlayip catlamadigi anlasilirmi diye.yumurtanin seklinden bazen anlasilir dedi ama anlayamayiz genelde dedi.bende onemsemedim oyuzden canim.iliski onerdi evet gün aşırı dedi.senin doktor lun ne dedi canim sen ne yasadinYoo anlaşılıyo canım ben sordum doktoruma kontrol etti hepsi çatlamış dedi,, ilişki önerdimi canım
Benim doktorum aşılama olduğum gün ve ertesi gün ilişki önerdi ama biz yapadık aksilik işteValla ben son kontrolde sormustum catlayip catlamadigi anlasilirmi diye.yumurtanin seklinden bazen anlasilir dedi ama anlayamayiz genelde dedi.bende onemsemedim oyuzden canim.iliski onerdi evet gün aşırı dedi.senin doktor lun ne dedi canim sen ne yasadin
Her doktorun taktigi farkli canim.bir onceki asilamamda doktorum izindeydi ve onun yerine baska bi doktor yapmisti.mesela o da asilama günü iliski onermisti sadece.gün aşırı falan dememisti.bu doktorumda boyle dedi.sıkma canını sakın.hic belli olmaz.bakmissinki tutmus asilaman.Benim doktorum aşılama olduğum gün ve ertesi gün ilişki önerdi ama biz yapadık aksilik iştetek umudum aşılama
Ins cnmmHayırlı olsun canım..Darısı bizlere inşallah...
Sagol canm oncelikle .evet esimde sperm testi yapildi cok iyi benimde yumurtlarimin gelisimi catlamasi hormonlarim Allaha sukur cok iyi .ve ovulasyon tesleri yapiyorim cift cizgi cikan gunleri degerlendiriyoruz ama olmuyor ve 14 gun sonra adet oluyorum yani nezamn yumurtladigimi kendim test yapmadan bile biliyorum ama olmuyor iste 2 yildir ayni sekilde deniyorum olmuyor .bilemiyorum canm aklim almiyor niye olmadigini .kismet diyim dort gozle bekliyoruzSelam Cnm öncelikle inşallah hepimizin duaları kabul olurda kavuşuruz bebişlerimize eşin sperm testi yaptırdı mı il yumurta takibi yada ovulasyon Testi deneyebilirsin ama maddi durumun varsa ve uğraşmak istemezsen aşılama da olu bence aşılama kolay bi işlem yumurtanı büyütüyo çatlatıyo eşinden sperm alıp iyilerini alıp sana enjekte ediyo yani evet ilişkinin bi değişiğiinşallah hayırlısı olur cnm
İnşallah canım ya hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldum inşallah aşılamam tutar rabbimin izniyleHer doktorun taktigi farkli canim.bir onceki asilamamda doktorum izindeydi ve onun yerine baska bi doktor yapmisti.mesela o da asilama günü iliski onermisti sadece.gün aşırı falan dememisti.bu doktorumda boyle dedi.sıkma canını sakın.hic belli olmaz.bakmissinki tutmus asilaman.
Gunaydin canim.ben 1 sene sonra asilamaya gectim.yumurta tedavisi gordum ben kendiliginden gelismiyo ve catlamiyo.dogal yollardan olmayinca asilamaya gectik.evet asilama dusunuyorsan once rahim filmini cektir mutlaka.bi sorun olursa yanitlarim canim.günaydınlar, ne kadar zaman sonra aşılama yaptırdınız? benim 10. ayım olacak, rahim filmini çektirmedim bir tek, onun dışında değerlerim normal, eşimde hareketlilik az ama doğal yolla olmasına engel olacak kadar değil diyor doktorlar, en son doktorum ilaç tedavisi ya da aşılama önerdi, ama yumurtam oluşuyor ve çatlıyor ilaca gerek de olmayabilir sende bunlar zaten oluyor dedi, sanırım önce rahim filmi sonra aşılama yaptırıcam, yaptıran arkadaşlar yorum yazabilir mi? inşallah Allah isteyen herkese nasip eder.
canım sende herhangi bir belirti var mı nasıl hissediyosunİnşallah canım ya güzel haberlerimizi veririz inşallah nasıl gidiyo biraz uzaklasmak istiyorum bu konudan düsünmemek icin ama bi yandanda merak ediyorum
bana doktorum aşılamadan sonra herhangi bir hap vermedi kızlar neden acaba canım sıkılıyor bu olayaSonuç bekliyorum canım 7. günüm bugün gün sayıyoruz bende günde 4 tane kullandim progestan benimde bugün bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?