hadi bakalım hayırlısımerhaba kızlar.. bende bugün başlıyorum aşılama tedavisine birazdan doktora gidicem hepimiz içi hayırlısı..
bizimde 1,350 tl artı ilaçlar bize aitbizde herşey dahil 1100 lira falan tuttu Hatay'dayız
çok pahalı canım yaaa sadece hastane mi 1300?bizimde 1,350 tl artı ilaçlar bize ait
Hayırlısı olsun canım hakkınızda Allah yüzünüzü güldürsün inşallahmerhaba kızlar.. bende bugün başlıyorum aşılama tedavisine birazdan doktora gidicem hepimiz içi hayırlısı..
Canım her doktor vermiyoki banada vermedi hatta ben kendim sordum bişey kullanıcammı diye hayır dedi canını sıkma canım onlar bi bildiği vardır ona göre veriyolardır mesela rahim duvarı incedir düşük riski olmasın diye veriyodur falanbana doktorum aşılamadan sonra herhangi bir hap vermedi kızlar neden acaba canım sıkılıyor bu olaya
her hastane farklı fiyat oluyo canım devlet yada araştırma hastanesi ücretsiz diye biliyorum hemde ilaçlarıda raporla alıyosun bi araştır özele imkanın yoksaçok pahalı canım yaaa sadece hastane mi 1300?
AMİNNN CANIM HEPİMİZİN İNŞALLAHHHayırlısı olsun canım hakkınızda Allah yüzünüzü güldürsün inşallah
EVET İZMİR İRENBEDE YAPTIRIYORUMçok pahalı canım yaaa sadece hastane mi 1300?
Kızlar benim doktor aşılama sonrası rahimi hazırlasın tutunması kolay olsun diye aşılamadan bir gün sonra progestan kullanmaya başla sabah akşam 2 tane vajinal dedi. 10 gün kullanıp bırakırsın dedi. Şimdi sonu pozitif çıktı diye de günde 3e çıkarıp devam etmemi söyledi. Ablam da tüp bebek tedavisi gördüğünde ona da kullandırmıştı doktoru. Bir dahaki tedavide sorun bence ya progestanın zararı yerşne yararı vardır gibi geliyor bana bilemedim :) Bir de folik asit unutmayınCanım her doktor vermiyoki banada vermedi hatta ben kendim sordum bişey kullanıcammı diye hayır dedi canını sıkma canım onlar bi bildiği vardır ona göre veriyolardır mesela rahim duvarı incedir düşük riski olmasın diye veriyodur falan
Canım benim de eşimin spermleri irenbede alındı yıkandı. Ama aşılamam doktorumun muayehanesinde oldu:) Bana şans getirdi sana da getirsin inşallah :) Sonuçlarla ilgili doktorun birşey dedi mi biraz karışık geldi de foto olarak yüklesen daha iyi olur venceeşimin spermiyogram sonucu böyle... aşılama tutarmı dersiniz.
Kuzum folik asit kullanıyorumda diğerini özellikle sorduğum halde hayır bişeye gerek yok dedi vermedi valla bilmiyorum yaa benimde şimdi kafam karıştı, gerçi nasipse böylede tutar Allah istedikten sonra hepsi boş inşallah bu ay hepimizin yüzünü güldürür, senin agrıların geçtimi canım?Kızlar benim doktor aşılama sonrası rahimi hazırlasın tutunması kolay olsun diye aşılamadan bir gün sonra progestan kullanmaya başla sabah akşam 2 tane vajinal dedi. 10 gün kullanıp bırakırsın dedi. Şimdi sonu pozitif çıktı diye de günde 3e çıkarıp devam etmemi söyledi. Ablam da tüp bebek tedavisi gördüğünde ona da kullandırmıştı doktoru. Bir dahaki tedavide sorun bence ya progestanın zararı yerşne yararı vardır gibi geliyor bana bilemedim :) Bir de folik asit unutmayın
Yas orası öyle belki bazı rahşmler dediğin gibi risk görünüyordur doktora ondan önlem alıyorlardırKuzum folik asit kullanıyorumda diğerini özellikle sorduğum halde hayır bişeye gerek yok dedi vermedi valla bilmiyorum yaa benimde şimdi kafam karıştı, gerçi nasipse böylede tutar Allah istedikten sonra hepsi boş inşallah bu ay hepimizin yüzünü güldürür, senin agrıların geçtimi canım?
Maşallah canım aman bişey olmasın zaten inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin ve bebişini alırsın kucağına kuzum yarında doktordan dönünce haber ver okYas orası öyle belki bazı rahşmler dediğin gibi risk görünüyordur doktora ondan önlem alıyorlardırya ben bugün çok korktum sabah adet sancısı ile uyandım test yapayım dedi çizgi koyulaşmış çok şükür yarın sabah da kan testim var çok şükür kanama lekelenme Yok aman olmasın da Ağrı arada gelip gidince tırsıyorım :) bak bugün kü testi de yükleyeyim baya koyulaşmış çok şükür :)
Sağol canım inşallah bakalım hemen haber vereceğim sizeMaşallah canım aman bişey olmasın zaten inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin ve bebişini alırsın kucağına kuzum yarında doktordan dönünce haber ver ok
Yani kasıklarimda agri hafif oluyo gibu ama dikkat ettim genelde sıkıştıgım zaman yani wc ye gtcegim zamn oluyo sanirim üşüttüm mü artık bilmiyorum başkada birşey yok cok yemek yiyorum onunda psikolojik oldugunu düşünüyorm senin nasıl durunlarcanım sende herhangi bir belirti var mı nasıl hissediyosun
Hayırlı olsun canım şimdiden inşallah sonucunu alırsinmerhaba kızlar.. bende bugün başlıyorum aşılama tedavisine birazdan doktora gidicem hepimiz içi hayırlısı..
bende de zaman zaman batma oluyo kasıklarda bide arada bir tek taraflı sancı oluyoYani kasıklarimda agri hafif oluyo gibu ama dikkat ettim genelde sıkıştıgım zaman yani wc ye gtcegim zamn oluyo sanirim üşüttüm mü artık bilmiyorum başkada birşey yok cok yemek yiyorum onunda psikolojik oldugunu düşünüyorm senin nasıl durunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?