Aşılama

malesef ki hepimizde bu sorun var canım bende ne kadar zorlasamda aklımdan çıkaramıyorum üzülme inşallah bişey olmamıştır bebişin vardır Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah

bana doktorum aşılamadan sonra herhangi bir hap vermedi kızlar neden acaba canım sıkılıyor bu olaya
Her doktorun farklı bi işleyişi var sanırım bana progestan corasprin ve elevit diye vitamn sanirim hap verdi progestani ben gunde 4 kullandim kimi 2 kimi 3 doktorun ısleyişine göre ama hiç vermemesi yada vermesi farkediyomu bilmiyorum canım ilk aşılamam benimde
Canim ya insan ister istemez.düşunüyo ama ilk aşılamansa 2. aşılama yaptıranlar daha rahat olduklarını okadar düşünmediklerini soyluyorlar inşallah ona da gerek kalmaz ama alırsın bebegıni kucagina en yakin zamnada

ücretsiz zannetmiyorum tüm özel hastaneler av gibi kapıyor bana rahim filmine bile 500 tl dediler. aşılamayı düşünemiyorum

Ark bende asilama olmustum bu ay bugün hastalandım nasip değilmiş demekki şimdi doktor bu ay sadece klomen ve catlama ignesi dedi ama artık pek ümitli değilim yani ve tekarar asılamani tup bebek mi bilemiorum

Seni çok iyi anlıyorum vallah banada diolar kafana taktiğin için olmuo die evet insanın elinde değil benimde ilk asilamam bugün hastalandım zaten dunn test de de negatif doktordan sonra ağlıya ağlıya migren tutu bu ay dinlencez dedi bakalım benimde canım çok sıkkın

Benimde salı günü belli olcak bakalım nasip inşallah olur bende ilk saglik ocagina gideyim diyorum yoksa bisey 3. gun reglimi bekleyip giderim hormonlarimi kontrol ettrim ara verrim bende durumlarimizi yazariz Allahim isteyen kimseleri aratmasin

Amin canım bende aslında asilama için tekarar para dökmek istemiorum yani tup bebek ni yaptırsam diorum suan fiyat araştırıyorum bende izmirdeyim bilmiorum kafam nasıl karışık zaten daha asilamanin tam şifresini atamadim valah kafayı yicem artik

Yakınız bende manisadayım canım birsey sorucam aşılamada özelde yaptırınca devlet sadece ilaclarda indirim yapiyo tüp bebektede oyle mi bu arada ben aşılama yaptrdigimda yanimda yatan kişide tup bebek yapilmis 8000 tl dedi doktoru disardan ama o hastanede yapti

Canım bende özel kilinikte yaptırdım aşılamamı 1500 ilaçlarla hepsi 8000 bin tup bebek için fazla geldi bana biraz tup bebek de çok bilgim yok ama 4000 5000 kadar duydum şimdiye kadar

Tu
Canım bende özel kilinikte yaptırdım aşılamamı 1500 ilaçlarla hepsi 8000 bin tup bebek için fazla geldi bana biraz tup bebek de çok bilgim yok ama 4000 5000 kadar duydum şimdiye kadar
Tüp bebekte rapor alman için 3 sene evli oluyosun SGK yatmis olması lazım belli bir süre int okumuştum canim

Benimde ilaclar muayene testler 1500.civari tutmustr ama benim gttigim doktor muayenesi 80 tl o bayan 300 tlye gidiyomus belki ondan fark coktur ben 1 2 ay ara verip aşılamayı tekrar yaptrmayı düşünüyorum

Benimde ilaclar muayene testler 1500.civari tutmustr ama benim gttigim doktor muayenesi 80 tl o bayan 300 tlye gidiyomus belki ondan fark coktur ben 1 2 ay ara verip aşılamayı tekrar yaptrmayı düşünüyorum
İkinci asilama daha fazla diolar şans nekadar doğru bilmiorum

Evet burda öyle soyleniyor genelde hem tup bebekten daha basit bi denemek lazim[/QUOTE]
İnşallah bakalım bu ay doktorum dinlen dedi ikinci ay ınsalah bekliycem bu ay ınsalah asilamaya gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebisim

iyi geceler bende asilsma ist yaptim ozelde uc kez yaptim fiyat ayniydi deyismedi ilki tutu 1 ayliken dustu 2 tuty 3 tutmadi ama fiyat ayni deyismiyor

Sağol canım inşallah bakalım hemen haber vereceğim size

canım kaçıncı gün çıktı bu çizgi???

benimde 2. aşılamam canım ilkinden çok daha rahatım :)

Hadi hayırlı olsun canım ya darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…