malesef ki hepimizde bu sorun var canım bende ne kadar zorlasamda aklımdan çıkaramıyorum üzülme inşallah bişey olmamıştır bebişin vardır Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallahkızlar maalesef bugun 13.günüm ve kırmızı kan pıhtıları gelmeye başladı.iş yerındeyım ve aglamamak ızın zor tutuyorum gözlerim kızarıyor doluyor engelleyemıyorum.
herkes kafana taktıgı ıcın boyle oluyor dıyorlar iş yerındekı kızlar ama kedılerının baslarına gelmedıgı ıcın anlayamıyorlar ..dısarıdan söylemek çok kolay zaten takmamayı öğrenebilsem yapabilsem..ilaç mı kullansam diyorum bununla ilgili çaresini bulan varmı yardım edin
Her doktorun farklı bi işleyişi var sanırım bana progestan corasprin ve elevit diye vitamn sanirim hap verdi progestani ben gunde 4 kullandim kimi 2 kimi 3 doktorun ısleyişine göre ama hiç vermemesi yada vermesi farkediyomu bilmiyorum canım ilk aşılamam benimdebana doktorum aşılamadan sonra herhangi bir hap vermedi kızlar neden acaba canım sıkılıyor bu olaya
Canim ya insan ister istemez.düşunüyo ama ilk aşılamansa 2. aşılama yaptıranlar daha rahat olduklarını okadar düşünmediklerini soyluyorlar inşallah ona da gerek kalmaz ama alırsın bebegıni kucagina en yakin zamnadakızlar maalesef bugun 13.günüm ve kırmızı kan pıhtıları gelmeye başladı.iş yerındeyım ve aglamamak ızın zor tutuyorum gözlerim kızarıyor doluyor engelleyemıyorum.
herkes kafana taktıgı ıcın boyle oluyor dıyorlar iş yerındekı kızlar ama kedılerının baslarına gelmedıgı ıcın anlayamıyorlar ..dısarıdan söylemek çok kolay zaten takmamayı öğrenebilsem yapabilsem..ilaç mı kullansam diyorum bununla ilgili çaresini bulan varmı yardım edin
aa hamilemisin canimm cok mutlu oldum cok sevindim allahim aciiil sifa versin sana bende hamileyimKuzummm hamileyimm Allah razı olsun bu yazidan 2 gun sonra test yaptrdim hamile ciktim:))
Seni çok iyi anlıyorum vallah banada diolar kafana taktiğin için olmuo die evet insanın elinde değil benimde ilk asilamam bugün hastalandım zaten dunn test de de negatif doktordan sonra ağlıya ağlıya migren tutu bu ay dinlencez dedi bakalım benimde canım çok sıkkınHer doktorun farklı bi işleyişi var sanırım bana progestan corasprin ve elevit diye vitamn sanirim hap verdi progestani ben gunde 4 kullandim kimi 2 kimi 3 doktorun ısleyişine göre ama hiç vermemesi yada vermesi farkediyomu bilmiyorum canım ilk aşılamam benimde
Canim ya insan ister istemez.düşunüyo ama ilk aşılamansa 2. aşılama yaptıranlar daha rahat olduklarını okadar düşünmediklerini soyluyorlar inşallah ona da gerek kalmaz ama alırsın bebegıni kucagina en yakin zamnada
Benimde salı günü belli olcak bakalım nasip inşallah olur bende ilk saglik ocagina gideyim diyorum yoksa bisey 3. gun reglimi bekleyip giderim hormonlarimi kontrol ettrim ara verrim bende durumlarimizi yazariz Allahim isteyen kimseleri aratmasinSeni çok iyi anlıyorum vallah banada diolar kafana taktiğin için olmuo die evet insanın elinde değil benimde ilk asilamam bugün hastalandım zaten dunn test de de negatif doktordan sonra ağlıya ağlıya migren tutu bu ay dinlencez dedi bakalım benimde canım çok sıkkın
Amin canım bende aslında asilama için tekarar para dökmek istemiorum yani tup bebek ni yaptırsam diorum suan fiyat araştırıyorum bende izmirdeyim bilmiorum kafam nasıl karışık zaten daha asilamanin tam şifresini atamadim valah kafayı yicem artikBenimde salı günü belli olcak bakalım nasip inşallah olur bende ilk saglik ocagina gideyim diyorum yoksa bisey 3. gun reglimi bekleyip giderim hormonlarimi kontrol ettrim ara verrim bende durumlarimizi yazariz Allahim isteyen kimseleri aratmasin
Yakınız bende manisadayım canım birsey sorucam aşılamada özelde yaptırınca devlet sadece ilaclarda indirim yapiyo tüp bebektede oyle mi bu arada ben aşılama yaptrdigimda yanimda yatan kişide tup bebek yapilmis 8000 tl dedi doktoru disardan ama o hastanede yaptiAmin canım bende aslında asilama için tekarar para dökmek istemiorum yani tup bebek ni yaptırsam diorum suan fiyat araştırıyorum bende izmirdeyim bilmiorum kafam nasıl karışık zaten daha asilamanin tam şifresini atamadim valah kafayı yicem artik
Canım bende özel kilinikte yaptırdım aşılamamı 1500 ilaçlarla hepsi 8000 bin tup bebek için fazla geldi bana biraz tup bebek de çok bilgim yok ama 4000 5000 kadar duydum şimdiye kadarYakınız bende manisadayım canım birsey sorucam aşılamada özelde yaptırınca devlet sadece ilaclarda indirim yapiyo tüp bebektede oyle mi bu arada ben aşılama yaptrdigimda yanimda yatan kişide tup bebek yapilmis 8000 tl dedi doktoru disardan ama o hastanede yapti
Tüp bebekte rapor alman için 3 sene evli oluyosun SGK yatmis olması lazım belli bir süre int okumuştum canimCanım bende özel kilinikte yaptırdım aşılamamı 1500 ilaçlarla hepsi 8000 bin tup bebek için fazla geldi bana biraz tup bebek de çok bilgim yok ama 4000 5000 kadar duydum şimdiye kadar
Benimde ilaclar muayene testler 1500.civari tutmustr ama benim gttigim doktor muayenesi 80 tl o bayan 300 tlye gidiyomus belki ondan fark coktur ben 1 2 ay ara verip aşılamayı tekrar yaptrmayı düşünüyorumCanım bende özel kilinikte yaptırdım aşılamamı 1500 ilaçlarla hepsi 8000 bin tup bebek için fazla geldi bana biraz tup bebek de çok bilgim yok ama 4000 5000 kadar duydum şimdiye kadar
İkinci asilama daha fazla diolar şans nekadar doğru bilmiorumBenimde ilaclar muayene testler 1500.civari tutmustr ama benim gttigim doktor muayenesi 80 tl o bayan 300 tlye gidiyomus belki ondan fark coktur ben 1 2 ay ara verip aşılamayı tekrar yaptrmayı düşünüyorum
Evet burda öyle soyleniyor genelde hem tup bebekten daha basit bi denemek lazimİkinci asilama daha fazla diolar şans nekadar doğru bilmiorum
İkinci asilama daha fazla diolar şans nekadar doğru bilmiorum
iyi geceler bende asilsma ist yaptim ozelde uc kez yaptim fiyat ayniydi deyismedi ilki tutu 1 ayliken dustu 2 tuty 3 tutmadi ama fiyat ayni deyismiyorİkinci asilama daha fazla diolar şans nekadar doğru bilmiorum
Sağol canım inşallah bakalım hemen haber vereceğim size
Yas orası öyle belki bazı rahşmler dediğin gibi risk görünüyordur doktora ondan önlem alıyorlardırya ben bugün çok korktum sabah adet sancısı ile uyandım test yapayım dedi çizgi koyulaşmış çok şükür yarın sabah da kan testim var çok şükür kanama lekelenme Yok aman olmasın da Ağrı arada gelip gidince tırsıyorım :) bak bugün kü testi de yükleyeyim baya koyulaşmış çok şükür :)
Her doktorun farklı bi işleyişi var sanırım bana progestan corasprin ve elevit diye vitamn sanirim hap verdi progestani ben gunde 4 kullandim kimi 2 kimi 3 doktorun ısleyişine göre ama hiç vermemesi yada vermesi farkediyomu bilmiyorum canım ilk aşılamam benimde
Canim ya insan ister istemez.düşunüyo ama ilk aşılamansa 2. aşılama yaptıranlar daha rahat olduklarını okadar düşünmediklerini soyluyorlar inşallah ona da gerek kalmaz ama alırsın bebegıni kucagina en yakin zamnada
Canım ilk testi mi aşılamanın 12.günü akşamüstü yaptım ben. cumartesi kan testim 36,33 çıkmıştı. bugun kan testim tekrarlandı 160 çıkmış sonucum doktor haftaya çarşamba gelebilirsin dedi bakalım artık :) dularım sizinlecanım kaçıncı gün çıktı bu çizgi???
Hadi hayırlı olsun canım ya darısı bizlere inşallahCanım ilk testi mi aşılamanın 12.günü akşamüstü yaptım ben. cumartesi kan testim 36,33 çıkmıştı. bugun kan testim tekrarlandı 160 çıkmış sonucum doktor haftaya çarşamba gelebilirsin dedi bakalım artık :) dularım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?