Aşılama

Anladım canım rabbim sağ sağlim kucağına kavuşursun inşallah... dualarını eksik etme Allah razı olsun darısı başımıza...

CNm senin ilk asilaman mi ne zmndir istiyorsunuz nerede yapıldı asilaman ?

CNm senin ilk asilaman mi ne zmndir istiyorsunuz nerede yapıldı asilaman ?
Canım ilk aşılamamdı. Spermler irenbede ayıklandı sonra spermleri doktoruma götürdüm özel muayehanesinde aşılama işlemini yaptı canım. Çok şükür tuttu bizim ilk aşılamada. Umarım bir sıkıntı çıkmaz bundan sonrasında da Dualarım sizinle allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 3 yıllık evliyiz biz 2 yıldır istiyorduk 2 yıl sonunda kavuştuk çok şükür :)

Gunaydin canim.ben 1 sene sonra asilamaya gectim.yumurta tedavisi gordum ben kendiliginden gelismiyo ve catlamiyo.dogal yollardan olmayinca asilamaya gectik.evet asilama dusunuyorsan once rahim filmini cektir mutlaka.bi sorun olursa yanitlarim canim.

teşekkürler canım, benim de 10. ayım olacak, bugün adetimin 3. günüydü doktora gittim, klomen verdi, normal benim yumurtalarım kendiliğinden oluşuyor ve çatlıyor, eşimde hareketlilik azdı. klomeni adetin 5. 6. 7. 8. günleri kullanıp 11. gün kontrole gidicem, yumurtanın durumuna göre aşılama tarihine karar verecek. yalnız doktora rahim filmini sormayı unuttum, o da bir şey söylemedi, rahim filminden de biraz korkuyorum açıkcası, tüplerin mutlaka açık mı olması gerekiyor aşılama için? kapalıysa tutmaz mı acaba?

canım senin adına çok sevindim sağlıkla al inşallah kucağına rahim filmi çektirmiş miydin aşılama öncesinde? ben de bu ay aşılama yaptırıcam ama rahim filmi çekinmedim henüz.

Canım bildiğim kadarıyla önce mutlaka rahim fikminin çekilmesi lazım çünkü tüplerde sıkıntı varsa aşılama boşuna yapılmış olur. ayrıca bende olmadı ama genelde rahim filmi çekilenler ilk 3 ayda genelde gebe kalıyorlar çok sıkıntı yoksa. çünkü iyice temizlenip hafif yapışıklılar varsa rahim filminden sonra gebe kalınıyor.

Arkadaşlar bende ilk aşılamamı oldum fakat bana ne rahim filmi nede tüplerime bakıldı yani kafam karışık doktor dediki Dusuk yapan yasa ikinci çocuk isteyen yapıorum genelde ilk çocuğu düşünen de öğle bir sorun olmuyo zaten dedi doğru bu gerçekten

Bazen doktorlar ihmal edebiliyorlar canim.benim doktorum ilk gitttigim gun rahim filmi isticem dedi sonrada unuttu gitti.1.asilama tutmayinca ben istedim doktordan.belki bosuna ugrasiyoruzdur diye.cok sukur temiz cikti.sen kendin iste rahim filmini.tupler kapaliysa hamileleikte olmaz tabi.insallah oyle bi sorunun yoktur tabi rahim filminden korkuyorsan narkozlu cektir.gozunu kapatiyosun ve aciyosun.hepsi bukadar.hic bir agri sizi yok.guzel haberlerini bekliyoruz

Sanmiyorum canim.normalde cocuk tedavisine baslayanlarin ilk isi rahim filmi cektirmek olmali bence.belki bosuna ugrasiyoruz belki tupler tikali..bos yere zaman kaybedilmemeli bence.bende 1.asilama tutmayinca rahim filmi istedim.temiz cikti cok sukur ondan sonra 2.asilamaya gectik.kapalida cikabilirdi neticede.emekler bosa gidicekti.sen doktorundan iste rahim filmini.bazen doktorlar ihmal edebiliyorlar.

Söyledim bana öğle dedi hiç çocuk olmadigi içn grek yok dedi bende şaşırdım bu ay sırf test yapalım dedi bana ilk asilama belki boşa gitti onca emek

Söyledim bana öğle dedi hiç çocuk olmadigi içn grek yok dedi bende şaşırdım bu ay sırf test yapalım dedi bana ilk asilama belki boşa gitti onca emek
Iyi dusunelim iyi olsun canim.bi sorun yoktur insallah.rahim filmin cekilse bile temiz cikcak hersey belki amaç içimiz rahat etsin.ilk defa duyuyorum cocuk yok diye rahim filmine gerek olmadigini.insallah asilaman tutarda hic biseye gerek kalmaz

Ne guzel Yaa Masallah Bizimde iki senedir bekliyoruz olmuyor bir oglum
Var 4 yasinda kendiliginden oldu bu olmuyor şaşırdık kaldık asilama kararı aldık Sanirm ama pek ümit vermiyor kimse

Canım tutmadı işte bugun sırf bu tup bebek merkezleri aradım 8 sene için de rahim filmi çekilmemë si yanlış dedi ve aşılamada muhakkak amauhakak rahim filmi crkiliomus irenbe aradım Smyrna sordum tup bebek ve asilama merkezi nie böyle bişey yaptı ki anlamadım hata yaptı

ahh canim ben asilaman oldu gununu bekliyosun sandimm.ozur dilerim.anlamamisim.8 senedirmi bekliyosun sen.ozaman tabiki gec kalinmis.nasil yaparlar boyle biseyi anlam veremedim.hangi sehirdesin bilmiyorum ama mutlaka doktorunu degistir iyi birini bul bence.benim bu 3.doktorum.baska bi sorunun varmiydi senin peki? Ben polikistik overliyim.

kızlar aşılama özel de ne kadar ? istanbul da oturan arkadaşlar ? birde devlet karşılıyor mi ?

Canım ben çok duydum kisti olup hamis olan moralini yüksek yeterki inşllah gusel haberi alirsin bu ay benimde ilk asilamam yarın belli olucak ama pek ümitli değilim adet olucam belirtilerin hepsi var suan da
Canim iyi dileklerin için çok. teşekkür ederim benim iğne ile ilk ama daha önce klomen le bir negatif asilamam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…