Aşılama

Evet çok haklısın ama işte insanın elinden gelmiyor 5 yıllık evliyim 3 yıldır istiyoruz bir türlü olmadı 7 ay önce de bu kist çıktı tabi Allah daha büyük dertlerden korusun herkesi ve beni

Ark bende asilama olmustum bu ay bugün hastalandım nasip değilmiş demekki şimdi doktor bu ay sadece klomen ve catlama ignesi dedi ama artık pek ümitli değilim yani ve tekarar asılamani tup bebek mi bilemiorum
Canim.ilk asilamandi galiba canını sıkma ama.brn bir kere daha aşılama denemeni öneririm ikinci ve daha sonrasının tutma olasılığı daha yüksekmis diye duymustum

Evet çok haklısın ama işte insanın elinden gelmiyor 5 yıllık evliyim 3 yıldır istiyoruz bir türlü olmadı 7 ay önce de bu kist çıktı tabi Allah daha büyük dertlerden korusun herkesi ve beni
amin canım inşallah beterin beteri var Allah kimseye dermansız dert vermesin bizlerede yakın zamnda evlat duygusunu tattırsın inşallah

canım benim aşılama yaptırdığım doktor daha aşılamaya karar vermeden bi tek bakılmadığın o kalmış ben isterim ama çektirmek sana kalmış dedi bende içimde kalmasın diye hemen gün alıp çektirdim açık olup tüplerin aşılama tutmamışta olabilir ama şimdiye kadar bakılması lazımdı aynı doktora mı gidiyosun hep

Yok canım şuanki doktor yeni bir ay oldu gidiorum özel kilinige gidorum hastaneden is cikmayinca

bende izmirdeyim. irenbeye gidiyorum.bu ay aşılama yapacak doktorum.tüp bebek fiyatı ne bilmiyorum ama sorarım.benim aşılamada 1350 tl + ilaçlar..bende anlamıyorum bu aşılama işini sanki tutmayacakmış gibi geliyo..nasibimizde ne varsa artık yaşayıp görcez

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinn. darısı bize inşallah..

Canım evet biraz nasip işi yani kaderimizde varsa vesile oluo ve yaşıyoruz inşallah senin tutar canim

Arkadaslar aklınızda olsun asilama oncesi muhakkak rahim filmi çekilin beni doktorum cekmedi ama çekilirse şans daha fazlaymis bilginiz olsun

Arkadaslar aklınızda olsun asilama oncesi muhakkak rahim filmi çekilin beni doktorum cekmedi ama çekilirse şans daha fazlaymis bilginiz olsun
ben 3 ay falan önce çekildim canım senin doktorun neden film istemedi ya tüpler kapalıysa onu nasıl riske atmış anlayamadım

Bide bilgin varmı ben adet 3 günü gittim 22 mm yumurtam olmuş yani diğer ay da büyümeyen yumurtam büyümüş adet 4 gün sürdü iki gün kasık ağrım oldu yani o kiste çevirir die korkuprum normalde adetin bittikten sonra yumurta buyur ya tuhaf geldi bana klomen kullanmıştım bu ay doktor normal yolla bıraktı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…