- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Evet çok haklısın ama işte insanın elinden gelmiyor 5 yıllık evliyim 3 yıldır istiyoruz bir türlü olmadı 7 ay önce de bu kist çıktı tabi Allah daha büyük dertlerden korusun herkesi ve benimerhaba canım hayırlı haberlerini alırsın inşallah bu sefer tutması zor olsa yapmazdı diye düşünüyorum biliyorsun ki aşılamanında bi kesinliği yok bunları takma kafana zaten beklerken insan düşünüyor bi şekilde bide bunu düşünme
Evet iğneyle duydum daha fazla yumurta oluyomus ve geç buyuyosalar eğer igneye basliolarCanim iyi dileklerin için çok. teşekkür ederim benim iğne ile ilk ama daha önce klomen le bir negatif asilamam var
Canim.ilk asilamandi galiba canını sıkma ama.brn bir kere daha aşılama denemeni öneririm ikinci ve daha sonrasının tutma olasılığı daha yüksekmis diye duymustumArk bende asilama olmustum bu ay bugün hastalandım nasip değilmiş demekki şimdi doktor bu ay sadece klomen ve catlama ignesi dedi ama artık pek ümitli değilim yani ve tekarar asılamani tup bebek mi bilemiorum
İğneyle daha fazla Şansın var demisti doktor banaEvet iğneyle duydum daha fazla yumurta oluyomus ve geç buyuyosalar eğer igneye basliolar
amin canım inşallah beterin beteri var Allah kimseye dermansız dert vermesin bizlerede yakın zamnda evlat duygusunu tattırsın inşallahEvet çok haklısın ama işte insanın elinden gelmiyor 5 yıllık evliyim 3 yıldır istiyoruz bir türlü olmadı 7 ay önce de bu kist çıktı tabi Allah daha büyük dertlerden korusun herkesi ve beni
canım benim aşılama yaptırdığım doktor daha aşılamaya karar vermeden bi tek bakılmadığın o kalmış ben isterim ama çektirmek sana kalmış dedi bende içimde kalmasın diye hemen gün alıp çektirdim açık olup tüplerin aşılama tutmamışta olabilir ama şimdiye kadar bakılması lazımdı aynı doktora mı gidiyosun hepArkadaşlar bende ilk aşılamamı oldum fakat bana ne rahim filmi nede tüplerime bakıldı yani kafam karışık doktor dediki Dusuk yapan yasa ikinci çocuk isteyen yapıorum genelde ilk çocuğu düşünen de öğle bir sorun olmuyo zaten dedi doğru bu gerçekten
Yok canım şuanki doktor yeni bir ay oldu gidiorum özel kilinige gidorum hastaneden is cikmayincacanım benim aşılama yaptırdığım doktor daha aşılamaya karar vermeden bi tek bakılmadığın o kalmış ben isterim ama çektirmek sana kalmış dedi bende içimde kalmasın diye hemen gün alıp çektirdim açık olup tüplerin aşılama tutmamışta olabilir ama şimdiye kadar bakılması lazımdı aynı doktora mı gidiyosun hep
bende izmirdeyim. irenbeye gidiyorum.bu ay aşılama yapacak doktorum.tüp bebek fiyatı ne bilmiyorum ama sorarım.benim aşılamada 1350 tl + ilaçlar..bende anlamıyorum bu aşılama işini sanki tutmayacakmış gibi geliyo..nasibimizde ne varsa artık yaşayıp görcezAmin canım bende aslında asilama için tekarar para dökmek istemiorum yani tup bebek ni yaptırsam diorum suan fiyat araştırıyorum bende izmirdeyim bilmiorum kafam nasıl karışık zaten daha asilamanin tam şifresini atamadim valah kafayı yicem artik
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinn. darısı bize inşallah..Canım ilk aşılamamdı. Spermler irenbede ayıklandı sonra spermleri doktoruma götürdüm özel muayehanesinde aşılama işlemini yaptı canım. Çok şükür tuttu bizim ilk aşılamada. Umarım bir sıkıntı çıkmaz bundan sonrasında daDualarım sizinle allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 3 yıllık evliyiz biz 2 yıldır istiyorduk 2 yıl sonunda kavuştuk çok şükür :)
Canım benim de eşimin spermleri irenbede alındı yıkandı. Ama aşılamam doktorumun muayehanesinde oldu:) Bana şans getirdi sana da getirsin inşallah :) Sonuçlarla ilgili doktorun birşey dedi mi biraz karışık geldi de foto olarak yüklesen daha iyi olur vence[/Q
anlıyomusun sonuçlardan.tamam bide öyle atayım.değerler biraz kötü bu sonuçlarlada çocuğunuz olur ama çok geç olur dedi.inşallah.senin doktorun kimdi ben irenbede ümit hanıma gidiyorum.. inşallah dediğin gibi banada şans getirir..biz sipermiyogramı medicalde yaptırdık.eşimin doktoruda aynı yorumu yapmıştı ama ilaç vericem tekrar gelin demişti biz gidemedik tekrar çok doluydu o zamanlar
Canım evet biraz nasip işi yani kaderimizde varsa vesile oluo ve yaşıyoruz inşallah senin tutar canimbende izmirdeyim. irenbeye gidiyorum.bu ay aşılama yapacak doktorum.tüp bebek fiyatı ne bilmiyorum ama sorarım.benim aşılamada 1350 tl + ilaçlar..bende anlamıyorum bu aşılama işini sanki tutmayacakmış gibi geliyo..nasibimizde ne varsa artık yaşayıp görcez
inşallah hepimiz bir an önce beklediğimiz haberi alalımCanım evet biraz nasip işi yani kaderimizde varsa vesile oluo ve yaşıyoruz inşallah senin tutar canim
bir belirti varmı şuanamin canım çok sağoll Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın
yok canım birazdan gidip test yaptırıcam Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahbir belirti varmı şuan
6 çıkacak sonuç canıminşallah bizede yaz bakalım bu ay bende aşılama düşünüyorum ....
ben 3 ay falan önce çekildim canım senin doktorun neden film istemedi ya tüpler kapalıysa onu nasıl riske atmış anlayamadımArkadaslar aklınızda olsun asilama oncesi muhakkak rahim filmi çekilin beni doktorum cekmedi ama çekilirse şans daha fazlaymis bilginiz olsun
Evet zeten sonuç negatif oldu okadar emek bosa gitti önümüzdeki ay cekilicemben 3 ay falan önce çekildim canım senin doktorun neden film istemedi ya tüpler kapalıysa onu nasıl riske atmış anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?