Aşılama

Kocaelide hangi doktora gidiyorsun canim ben de oraya basladim klomen kullaniyorum suan asilama yapilacak bana da

merhabaaaa kimse var mı bayanlar aşılama oldum 3. günüm bugün kasıklarımda yanma var sizlerdede böyle şeyler olmuşmuydu cevap verirseniz sevinirim

Selam arkadaşlar. Ben de aralık ayında aşılama yaptıracağım. Adetim biteli 5 gün oldu. Ne zaman gitmeliyim. Adetin 2.günü mü daha mı önce? Yardımcı olursanız sevinirim

merhabaaaa kimse var mı bayanlar aşılama oldum 3. günüm bugün kasıklarımda yanma var sizlerdede böyle şeyler olmuşmuydu cevap verirseniz sevinirim
MERHABA BENDE BU AY BAŞLADIM TEDAVİYE. 5 GÜNLÜK MERİONAL İĞNE VERDİ DOKTORUM BU AKŞAM SONUNCUSUNU YAPICAM YARINDA KONTROL VAR YUMURTALAR NE DURUMDA ONA BAKACAK.BENDE Bİ SORUN YOK ALLAH A ÇOK ŞÜKÜR EŞİMİNDE DEĞERLER BİRAZ DÜŞÜK.. BENİMDE İLKİNDE TUTACAĞINDAN PEK UMUDUM YOK..BAKALIM HERŞEYİN HAYIRLISI.. HABERLEŞELİMM

inanarak başla cnm rabbim ne zaman nasip ederse olacak ama psikolojik olarakta gönülden inanmazsan olmaz...

merhaba arkadaşlar bşy sormak istyrm ben geçen hafta cuma aşılama yaptırdım fakat yarım saat kadar uzanmak gerekiyordu ben çok uzanamadım 10 dk sonra kalmak zorunda kaldım. yani hep umutsuzluğa düşüyorum uzanmadım tutmaz die yeterli mi acaba

Arkadaşlar rahim filmi ve diger testler ne zaman yapılıyor? adetin 2.günü gidersem rahim filmi çekebiliyorlar mı? ilk defa gideceğim için bilmiyorum ona göre randevu almam lazım

Arkadaşlar rahim filmi ve diger testler ne zaman yapılıyor? adetin 2.günü gidersem rahim filmi çekebiliyorlar mı? ilk defa gideceğim için bilmiyorum ona göre randevu almam lazım
2. günü olmaz adet bittiği gün olur benim 5 inde bitmişti zaten adetliyken hiçbir doktor yapmaz .yalnız bilginiz olsun acı hissiyatınız düşükse kesinlikle anesteziyle yaptırın ben o gün acillik olmuştum hastane sesimle yıkıldı şoka girmiştim. tansiyonum yarım saat 6 da kaldı.

Off benim acı eşiğim düşük malesef. bilgi verdiğin için teşekkür ederim

rica ederim ben aşılama sonrası bile 4 gün çektim aşılama normalde çok basit bşy.

Kan testi hormon için adet günü yapılıyor herhalde. ben de ilk defa gidicem. Devlet Hastanesine gitmeyi düşünüyorum. bakalım nasıl olacak şimdiden gerginim diyebilirim

Kan testi hormon için adet günü yapılıyor herhalde. ben de ilk defa gidicem. Devlet Hastanesine gitmeyi düşünüyorum. bakalım nasıl olacak şimdiden gerginim diyebilirim
daha yolun başındasınız hiç gerilmeyin adetin iki veya üçüncü günü hormon test için gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…