6. gun sabirsizlikla bekliyorum ama hic bir belirti yok bende sadece arada kasiklarimda agri oluyor bakalim 10 aralikta neler olucakTEM-AS cnm sende durumlar nasıl
6. gun sabirsizlikla bekliyorum ama hic bir belirti yok bende sadece arada kasiklarimda agri oluyor bakalim 10 aralikta neler olucak
bendeeKızlar arına Yeni katıldım
Yasemincim sen de mi aşılama oldunbendee
yok daha olmadım.. iğneme buğün başladımYasemincim sen de mi aşılama oldun
Yaptın mı test canımbenim bugün adet olmam gerekiyordu olmadı arada kasık batmalarım oluyor. 11. gün bugün bir gün geçti klomenden dolayı geçikmiş olabilir mi
yok hayır hiç test yapmadım çok hüsrana uğradığım için kalp atışını duymadan inanmam evet gecikiyor umutlanıyorum düne kadar kasıklarda ara ara batmalar oluyordu bugün hiç yok klomende gecikme yaptığı için çok sevinemiyorum o yüzden bekliyorum pazara kadarYaptın mı test canım
belirti var mı hiç benim kasıkda belde batmalarım oluyordu bugün 12. gün batmalar kalmadı inanılmaz acıkıyorum sadece9. günüm
Benimde9. günüm
Test yapsana 12. gun belli olur mutlaka.. benimde 11. gunum bugunBenimde
Benimde
Ama daha 9. Gün daha erkenTest yapsana 12. gun belli olur mutlaka.. benimde 11. gunum bugun
yok onu yaşamak istemiyorum çıkmadığı zaman o akşam bana zehir oluyor en iyisi adet olacaksa da öyle öğrenmek test de öğreninca ben çok kötü oluyorumTest yapsana 12. gun belli olur mutlaka.. benimde 11. gunum bugun
belirti yaşayan var mı ne olur paylaşınAma daha 9. Gün daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?