3 gün sol kasıgım acayip agrıdı gögüslerime dokunamıyorum acısından bide bugun sol kasıgım sankı pıt pıt bi sey oluyobelirti var mı hiç benim kasıkda belde batmalarım oluyordu bugün 12. gün batmalar kalmadı inanılmaz acıkıyorum sadece
Bilmiyorum canım hiçbişey arada kasık ağrım oluyor birden modum düşüyor çok stresliyimbelirti yaşayan var mı ne olur paylaşın
bildiğim kadarıyla kasıklarda batma olması yerleşmeden dolayı oluyormuş rahim büyüdüğü için gerilme oluyor kasıklarda3 gün sol kasıgım acayip agrıdı gögüslerime dokunamıyorum acısından bide bugun sol kasıgım sankı pıt pıt bi sey oluyo
Benim sol kasigimda surekli bi batma var ve gogus uclarim aciyor.. baska bir belirtim yok malesefbelirti yaşayan var mı ne olur paylaşın
İNŞ. İNŞ.dua edelim kızlar hepimizin aynı zamanda rabbim aratmadan nasip etsin bazı belirtiler psikolojik oluyo malesef
Bwnim tutmustuİlk aşılaması tutan arkadaşlar varmı aranızdaa
Belirtin varmiydiBwnim tutmustu
BELİRTİ ?Bwnim tutmustu
canım senin de mi ilk aşılamanBELİRTİ ?
evet ilk aşılamacanım senin de mi ilk aşılaman
sizin kaç oluyorcanım senin de mi ilk aşılaman
benimde ilksizin kaç oluyor
İnş mutlu haberi buradan vermek nasip olur ikimiz içindebenimde ilk
Merhaba cnm bende universite ye gidiyorum aşılama yaptircam bende ama çatlatma iğnesi vurulduktan snra ilişkimi öneriyor hem ilişki hem sperm transfer ediliyor oylemiben bursa uludağ ünv. yaptırıyorum 2.ci aşılamam ben bu sefer çatlama iğnesini vurdum 23.30 da gecesi de ilişkiye girdim bu sefer ve aşılama yapıldı doktor bana gün aşırı işilki dedi
canım benim 2 aşılama da tutmadı ssenin inşallah tutar bu 2.aşılamam da doktor çatlatma iğnesinden sonra ve gün aşırı ilişki demişti hatta bende şaşırmıştımMerhaba cnm bende universite ye gidiyorum aşılama yaptircam bende ama çatlatma iğnesi vurulduktan snra ilişkimi öneriyor hem ilişki hem sperm transfer ediliyor oylemi
Üzüldüm cnm sorun neydi sende? aşılama dan öncemı ilişki demişti cnm şuan nasl bi tedavi düşünüyoncanım benim 2 aşılama da tutmadı ssenin inşallah tutar bu 2.aşılamam da doktor çatlatma iğnesinden sonra ve gün aşırı ilişki demişti hatta bende şaşırmıştım
Üzüldüm cnm sorun neydi sende? aşılama dan öncemı ilişki demişti cnm şuan nasl bi tedavi düşünüyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?