Aşılama

belirti var mı hiç benim kasıkda belde batmalarım oluyordu bugün 12. gün batmalar kalmadı inanılmaz acıkıyorum sadece
3 gün sol kasıgım acayip agrıdı gögüslerime dokunamıyorum acısından bide bugun sol kasıgım sankı pıt pıt bi sey oluyo

3 gün sol kasıgım acayip agrıdı gögüslerime dokunamıyorum acısından bide bugun sol kasıgım sankı pıt pıt bi sey oluyo
bildiğim kadarıyla kasıklarda batma olması yerleşmeden dolayı oluyormuş rahim büyüdüğü için gerilme oluyor kasıklarda

dua edelim kızlar hepimizin aynı zamanda rabbim aratmadan nasip etsin bazı belirtiler psikolojik oluyo malesef

ben bursa uludağ ünv. yaptırıyorum 2.ci aşılamam ben bu sefer çatlama iğnesini vurdum 23.30 da gecesi de ilişkiye girdim bu sefer ve aşılama yapıldı doktor bana gün aşırı işilki dedi
Merhaba cnm bende universite ye gidiyorum aşılama yaptircam bende ama çatlatma iğnesi vurulduktan snra ilişkimi öneriyor hem ilişki hem sperm transfer ediliyor oylemi

Merhaba cnm bende universite ye gidiyorum aşılama yaptircam bende ama çatlatma iğnesi vurulduktan snra ilişkimi öneriyor hem ilişki hem sperm transfer ediliyor oylemi
canım benim 2 aşılama da tutmadı ssenin inşallah tutar bu 2.aşılamam da doktor çatlatma iğnesinden sonra ve gün aşırı ilişki demişti hatta bende şaşırmıştım

canım benim 2 aşılama da tutmadı ssenin inşallah tutar bu 2.aşılamam da doktor çatlatma iğnesinden sonra ve gün aşırı ilişki demişti hatta bende şaşırmıştım
Üzüldüm cnm sorun neydi sende? aşılama dan öncemı ilişki demişti cnm şuan nasl bi tedavi düşünüyon

Üzüldüm cnm sorun neydi sende? aşılama dan öncemı ilişki demişti cnm şuan nasl bi tedavi düşünüyon

6 yıllık evliyim canım 1.ci yılımı doldurduğum zaman hamile kaldım dış gebelik oldu 3 aylıkken ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı o yıl bir daha hamile kalmadım 2.ci senenin sonunda kaldım hamile 1 aylıkken düşük yaptım kimyasal gebelikmiş odur budur hamile kalamıyorum tek tüpüm var şuan doktorlar sorun olmadığını eşimde de problem olmadığını söylüyorlar bu ay ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum onu deniyorum bu hafta sonu belli olucak bakalım inşaalah hamileyimdir gerci hiç bir belirti yok ama bu arada uludağ ünv. tüp bebek sırası bekliyorum 1 yıldır 2016 ocak ayında evrakları verdim mayıs ve ağustos ayında aşılama yapıldı hala bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…