Aşılama

Geçmiş olsn cnm ama sorun olmadığından olma şansı yüksek bence inş hamilesindır ama değilsen de tüp bebek şansın dha yüksek ins Rabbim en kısa zamanda hepimize o güzel duyguyu tattırır . Haber ver mutlaka

11. Günüm asilamadan sonra hiç bir belirti yok sadece çok nadir kasık batmalari var. Herkes için hayırlısı olsun

Merhaba cnm bende universite ye gidiyorum aşılama yaptircam bende ama çatlatma iğnesi vurulduktan snra ilişkimi öneriyor hem ilişki hem sperm transfer ediliyor oylemi

Ben de sadece sperm transferi yapılıyor diye biliyordum. yıkama yapılıp transfer yapılıyor diye

11. Günüm asilamadan sonra hiç bir belirti yok sadece çok nadir kasık batmalari var. Herkes için hayırlısı olsun
Belirti arama canm ben tüp bebek yaptırmıştım bir sürü belirti vardı ama sonuc negatif oldu inş zamanı gelmiştir ve mutlu haberi alirsin cnm

inanarak başla cnm rabbim ne zaman nasip ederse olacak ama psikolojik olarakta gönülden inanmazsan olmaz...
BATA KAÇ GÜN KALDI DURUMLAR NASIL.. BENDE ŞUAN YUMURTA TAKİBİNE DEVAM ÇOK FAZLA YUMURTAM OLDUĞU İÇİN DÜŞÜK DOZDA MERİONAL İĞNEYLE DEVAM EDİYORUZ HAYIRLISI BAKALIM

BATA KAÇ GÜN KALDI DURUMLAR NASIL.. BENDE ŞUAN YUMURTA TAKİBİNE DEVAM ÇOK FAZLA YUMURTAM OLDUĞU İÇİN DÜŞÜK DOZDA MERİONAL İĞNEYLE DEVAM EDİYORUZ HAYIRLISI BAKALIM
5 gün var bata. benimde gelişmiş 5 tane yumurtam var dı aşılama yapılmadan bi anda gelişimi yavaslamış son 2 gün 150 dozda vurmuştuk hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…