- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Geçmiş olsn cnm ama sorun olmadığından olma şansı yüksek bence inş hamilesindır ama değilsen de tüp bebek şansın dha yüksek ins Rabbim en kısa zamanda hepimize o güzel duyguyu tattırır . Haber ver mutlaka6 yıllık evliyim canım 1.ci yılımı doldurduğum zaman hamile kaldım dış gebelik oldu 3 aylıkken ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı o yıl bir daha hamile kalmadım 2.ci senenin sonunda kaldım hamile 1 aylıkken düşük yaptım kimyasal gebelikmiş odur budur hamile kalamıyorum tek tüpüm var şuan doktorlar sorun olmadığını eşimde de problem olmadığını söylüyorlar bu ay ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum onu deniyorum bu hafta sonu belli olucak bakalım inşaalah hamileyimdir gerci hiç bir belirti yok ama bu arada uludağ ünv. tüp bebek sırası bekliyorum 1 yıldır 2016 ocak ayında evrakları verdim mayıs ve ağustos ayında aşılama yapıldı hala bekliyoruz bakalım
Merhaba cnm bende universite ye gidiyorum aşılama yaptircam bende ama çatlatma iğnesi vurulduktan snra ilişkimi öneriyor hem ilişki hem sperm transfer ediliyor oylemi
Öyle yapiliyo ama arkadaşın ikinci denemesini farklı yapmışlar ona şaşırdık bizde:)Ben de sadece sperm transferi yapılıyor diye biliyordum. yıkama yapılıp transfer yapılıyor diye
Belirti arama canm ben tüp bebek yaptırmıştım bir sürü belirti vardı ama sonuc negatif oldu inş zamanı gelmiştir ve mutlu haberi alirsin cnm11. Günüm asilamadan sonra hiç bir belirti yok sadece çok nadir kasık batmalari var. Herkes için hayırlısı olsun
İnsallah..Belirti arama canm ben tüp bebek yaptırmıştım bir sürü belirti vardı ama sonuc negatif oldu inş zamanı gelmiştir ve mutlu haberi alirsin cnm
aminnn inşallahİnş mutlu haberi buradan vermek nasip olur ikimiz içinde
inşallah canıminanarak başla cnm rabbim ne zaman nasip ederse olacak ama psikolojik olarakta gönülden inanmazsan olmaz...
Sevgi test yaptın mıİnş mutlu haberi buradan vermek nasip olur ikimiz içinde
Test yaptın mı canımaminnn inşallah
bugün 10. gün cnm sonuc tam belli olmaz die cumayı bekliyorum sen naptınTest yaptın mı canım
BATA KAÇ GÜN KALDI DURUMLAR NASIL.. BENDE ŞUAN YUMURTA TAKİBİNE DEVAM ÇOK FAZLA YUMURTAM OLDUĞU İÇİN DÜŞÜK DOZDA MERİONAL İĞNEYLE DEVAM EDİYORUZ HAYIRLISI BAKALIMinanarak başla cnm rabbim ne zaman nasip ederse olacak ama psikolojik olarakta gönülden inanmazsan olmaz...
5 gün var bata. benimde gelişmiş 5 tane yumurtam var dı aşılama yapılmadan bi anda gelişimi yavaslamış son 2 gün 150 dozda vurmuştuk hayırlısı bakalımBATA KAÇ GÜN KALDI DURUMLAR NASIL.. BENDE ŞUAN YUMURTA TAKİBİNE DEVAM ÇOK FAZLA YUMURTAM OLDUĞU İÇİN DÜŞÜK DOZDA MERİONAL İĞNEYLE DEVAM EDİYORUZ HAYIRLISI BAKALIM
2 yumurta yeterli bizim için demişti dren fazla kaç yumurta istiyo doktorunuz
bizimkide 2 diyo.. 3 olsa ne olacak iptal mi edecek anlamadım.. zaten şansımız düşük2 yumurta yeterli bizim için demişti dr
yok hayır yapmadım daha eşim izin vermiyor biraz daha bekleyelim diyr. ama hiç regli olacakmışım gibi belirti yok tam 3 gün oldu günüm geçeli. aşılamanın 13. günüSevgi test yaptın mı
bence kantestinde çıkar yaptır benceyok hayır yapmadım daha eşim izin vermiyor biraz daha bekleyelim diyr. ama hiç regli olacakmışım gibi belirti yok tam 3 gün oldu günüm geçeli. aşılamanın 13. günü
5 TEN FAZLA OLURSA İPTAL EDİYOLARMIŞ. BANADA DÜN ÖYLE SÖYLEDİ.bizimkide 2 diyo.. 3 olsa ne olacak iptal mi edecek anlamadım.. zaten şansımız düşük
5 olursa çok riskli tamam da 3 değil yani bence5 TEN FAZLA OLURSA İPTAL EDİYOLARMIŞ. BANADA DÜN ÖYLE SÖYLEDİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?