Aşılama

biliyorum kan testinde çıkar cesaretim yok ama. c.tesiye kadar beklemek aptallık mı olur bilemedim
ayy nasıl cesaretin yok yaaww kalk kız git yaptır bi kan testi canım bak ben cuma gidiyorum kan testi için ama duramıyorum yerimde akşam kuzenim gebelik testi yapmış değer 33 küsür ama adet gördü yalvardım dr git diye ama gitmedi yarın gidicek ben olucaktım ki geceden aacillerde fink atıyordum

şimdi bile test alıp yapasım var biliyorum idrar testinde çıkmayacak ama yapasım var iştee

bu ay sadece menegonla 9 gün iğne vuruldum ve çatlatma iğnesi ve gün aşırı ilişki dr cuma test yaptır dedi bende dört gözle cumayı bekliyorum amaa test alasım varr yapasım vaar :)

biliyorum kan testinde çıkar cesaretim yok ama. c.tesiye kadar beklemek aptallık mı olur bilemedim
her yapışta negatif görüp insanın canının acımasını iyi anlıyorum ama bu sefer ya olduysa umudumu kaybetmemek için savaşıyorum şuan hiç bi belirtim yok belkide tutmadı beklesende degisen bişey olmayacak be cnm takdir Allahın

ben çok hüsrana uğradım önce bana sen hamilesin keseyi gördük dediler sonra hamile değilsin dediler. bunlardan sonra biraz ister istemez ayaklarım geri gidiyor. adet günü geçtiğinden beri bi an bile aklımda çıkmıyor burda sadece sizinle konuşuyorum bu konuyu kimseye günüm geçti diyemiyorum. meraktan çıldıracağım şu an işteyim akşama eşimi ikna edebilirsem gideriz direk kan testi yaptırım

şu an karnım şiş başka hiç bşy yok biliyorum aşılama yaptım test her gün yapsam yeridir ama sonrası çok acılı oluyor. muhakkak ki yaşayacağım varsa yaşarım biliyorum. ooff test yapsam iyi olur heralde 3 günlük debelenmeden kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…