slm ben aşılama yaptırdım aşılama yaptırdıktan sonra ara ara mide bulantım, anlattığınıza benzer bendede kasık ağrım oldu sonucum 4 gün sonra belli olacak ama çok merak ediyorum
siz hamile kaldınızmı yazdıklarınız hamilelik belirtimisi bana cevap yazarsanız sewinirim.
slm ben aşılama yaptırdım aşılama yaptırdıktan sonra ara ara mide bulantım, anlattığınıza benzer bendede kasık ağrım oldu sonucum 4 gün sonra belli olacak ama çok merak ediyorum
siz hamile kaldınızmı yazdıklarınız hamilelik belirtimisi bana cevap yazarsanız sewinirim.
derya derya hamileyimmmmmmm canimmm kusura bakma uzun zaman yazamadim internetim bozuldu tamda bozulcak zamani buldu.Bir an önce sana ve arkadaslara haber etmek istedim.Meger belirtiler dogruymus bas dönmeleri falan 16.gün test yaptim yani adetimin gelmesi gerekn gün ve pozitifti SU ANDADA 7HAFTALIK HAMILEYIM RABBIM SÜKÜRLER OLSUN SENDEN NABER YAZ BANA NOLUR
akasyalar canim destegin icin cok sagol ama benmde icime bi kurt düstü sanki benimde tutmadi.Hic bi belirti yok ya.benim bi arkadasim 1 haftalik hamileyken midesi bulaniyodu.gerci herkeste farkilidir ama hic belli olmazmis hep pozitif düsünelim allaha dua edelim.Elbet herseyin bir vakti zamani vardir.Agaclar bile zamani gelmeden yaprak acmaz ve meyvesini vermez.Rabbim sabir versin elbet bir gün mutlaka olacagina inanmaliyiz.Allahtan hic bir zaman ümit kesilmez.Ya benimde icimden bi ses olmadi tutmadi diyo.Esimde tuttu diye ümitleniyor napcam valla bilmiyorum 3 yildir evliyiz.zaten tutmazsa direk tüp bebek dedi doktor.Cok korkuyorum insallah onlara gerek kalmaz.Aslinda bidaha deneyebilirim ama benim esimin durumu gittikce kötülesebilirmis.Insallah bu zaman icerisinde yazisalim olurmu hem birbirimize destek oluruz.INsallah seninde tutmustur güclü olalim......
slm nazlım86 bende aşilama oldum bugun 6 gün oldu ama hiç belirdı yok ama akıntı var sadece fazla yol yürürsem belim agrıyor başka belirdi yok morelim çok bozuk tutmatı galıba cevabini bekliyorum
bir hafta oldu aşılama yaptıralı göğüslerimdeki ağrıdan başka bende tık yok oda zaten adetten önce heray oluyodu
bilmiyorum artık ben maddi olarak yapmam gereken şeyleri yaptım gerisini rabbime havale ettim onun emrinden öte yol yok dua dua dua ve beklemek
varsa kaderde bebeğimizi kucağımıza almak o günleride görücez inş.
umudu kaybetmek yok kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?