- 4 Mayıs 2016
- 87
- 14
- 3
Benimde ilk asilmam bu arada.anlatsam roman olur.biz asilama icin doktorum muayenehanesine gittik esimle.ilk rahim filmi cekti.sonra onumuzdeki ay asilama yapalim dedi.o ay adetim gelmedi.1 ay gecikmeli geldi.adetim gelince gittik asilama icin puregon igneye basladi doktor.14 gun 150 lik vurdum gobekten.ayriyeten biosteron gunde 3 defa kullandim.14 gun catlatma ignesi yaptim.asilama sabahi doktor asilamaya hazirladi beni.serumla girisi yikadi.sonra isleme baslick.rahim agzini bir turlu bulamiyor.hemsire diyor ki hocam ekrandan takip edin takiliyor ucu diyor yok.bende giruyorum ekrandan rahime girmedi o ince boru.neyse rahime bile girmeden yapti asilamayi.2 tane hemsire vardi birbirlerine anlamsizca napiyo bu der gibi bakiyolardi.o an anladim doktorun yanlis teknikle yaptigini.sonra yaptiktan sonra asilamayi icinden serum akti bolca.dedim ciktimi butun spermler.yok o serumdu dedi.biyle sacmalik olurmu ya.o serumun suyu ile hepsi disari cikti.bir cay bardagi kadar vardi serum suyu.zaten rahimin icine bile bırakmadı spermleri.cok moralim bozuldu.bide iyi olsun diye ozele gittik.ama asilamayi ozel bir tup bebek merkezinde yapti.oranin hemsireleri olana bitene sasirinca iyice moralim bozuldu.rahim agzim darmis.bu kadar zormu ya rahim agzina girmek.cok pismanim o doktira gittigime.muayene ucreti kan tahlili ucrwti rahim filmi ilaclar asilama derken tam 4.000 tl mizi yedi.ama hakkimi helal etmiyorum.doktoruda ifsa ediyorum.şukran cakmak.ankarada muayenehanesi var.asla tavsiye etmiyorum.belkide tutmicakti zaten ama teknigini duzgun yapmamasi cok canimi sikti.halada moralim cok kotu
Üzülme ya. Gerçekten kötü şeyler yaşamışsın ama Nasıl girememiş gerçekten anlamadım illa ki alttan muayene olmuştursun o aletle muayene edebiliyosa o incecik şeyi nasıl takamamış çok saçma. Bide o doktoru instagramda falan görüyodum Allah ıslah etsin bunların amacı insanı sömürmek. İnşallah bu kadar olumsuzluğa iyi sonuç alırsın. Olucaksa bi damladan bile olur gönlümü ferah tutBenimde ilk asilmam bu arada.anlatsam roman olur.biz asilama icin doktorum muayenehanesine gittik esimle.ilk rahim filmi cekti.sonra onumuzdeki ay asilama yapalim dedi.o ay adetim gelmedi.1 ay gecikmeli geldi.adetim gelince gittik asilama icin puregon igneye basladi doktor.14 gun 150 lik vurdum gobekten.ayriyeten biosteron gunde 3 defa kullandim.14 gun catlatma ignesi yaptim.asilama sabahi doktor asilamaya hazirladi beni.serumla girisi yikadi.sonra isleme baslick.rahim agzini bir turlu bulamiyor.hemsire diyor ki hocam ekrandan takip edin takiliyor ucu diyor yok.bende giruyorum ekrandan rahime girmedi o ince boru.neyse rahime bile girmeden yapti asilamayi.2 tane hemsire vardi birbirlerine anlamsizca napiyo bu der gibi bakiyolardi.o an anladim doktorun yanlis teknikle yaptigini.sonra yaptiktan sonra asilamayi icinden serum akti bolca.dedim ciktimi butun spermler.yok o serumdu dedi.biyle sacmalik olurmu ya.o serumun suyu ile hepsi disari cikti.bir cay bardagi kadar vardi serum suyu.zaten rahimin icine bile bırakmadı spermleri.cok moralim bozuldu.bide iyi olsun diye ozele gittik.ama asilamayi ozel bir tup bebek merkezinde yapti.oranin hemsireleri olana bitene sasirinca iyice moralim bozuldu.rahim agzim darmis.bu kadar zormu ya rahim agzina girmek.cok pismanim o doktira gittigime.muayene ucreti kan tahlili ucrwti rahim filmi ilaclar asilama derken tam 4.000 tl mizi yedi.ama hakkimi helal etmiyorum.doktoruda ifsa ediyorum.şukran cakmak.ankarada muayenehanesi var.asla tavsiye etmiyorum.belkide tutmicakti zaten ama teknigini duzgun yapmamasi cok canimi sikti.halada moralim cok kotu
Üzülme ya. Gerçekten kötü şeyler yaşamışsın ama Nasıl girememiş gerçekten anlamadım illa ki alttan muayene olmuştursun o aletle muayene edebiliyosa o incecik şeyi nasıl takamamış çok saçma. Bide o doktoru instagramda falan görüyodum Allah ıslah etsin bunların amacı insanı sömürmek. İnşallah bu kadar olumsuzluğa iyi sonuç alırsın. Olucaksa bi damladan bile olur gönlümü ferah tut
Bende ya Pazartesi ya salı inşallah öyledir bakalım. Ben doktor yönünden çok şanslıyım ilk sırasında para yok yani. Bende rahim filmi çektirdim rahim filminden sınra çok ümitliydim ama olmadı sonra klomen kullandım yine olmadı sınra biz aşılama istedik bende gonal f 75 kullandım üç yumurtam oluştu ovitrelle ile de çatlattık eşimin spermide iyiymiş bakalım. Allah'tan ümidi kesmiyorum adet olana kadarInsallah sende hamilesindir canim ya.gebelik olustuysa kasik agrilari adet agrisi gibi oluyormus.belkide tutmustur ya.sen ne zaman yaptiracaksin kan testini peki.
Bende ya Pazartesi ya salı inşallah öyledir bakalım. Ben doktor yönünden çok şanslıyım ilk sırasında para yok yani. Bende rahim filmi çektirdim rahim filminden sınra çok ümitliydim ama olmadı sonra klomen kullandım yine olmadı sınra biz aşılama istedik bende gonal f 75 kullandım üç yumurtam oluştu ovitrelle ile de çatlattık eşimin spermide iyiymiş bakalım. Allah'tan ümidi kesmiyorum adet olana kadar
Evet instagram da baya aktif iyi gibi gözüküyo Allah utandırmasın inşallah tutar da sonra iyi bi doktorla karşılaşırsın. Zaten zor bi dönem geçiriyoruz insan böyle şeylerle karşılaşınca çok moreli bozuluyo. Allah hepimizin yardımcısı olsunCok saol canim ya.bende internetten instagramdan arastirmalarim sonucu gittim.cok buyuk umutlarla.ama bi rahime bile o incecik seyi sokamamasi.hemsirelerin saskinligi tepkisi vs.ben hala hayret icindeyim.haklisin tutcak olsa kucucuk damladan bile tutar ama iste serumla birlikte buyuk ihtimalle geri ciktilar.serumla yikadiktan sonra bosaltmasi gerekiyomus oradaki serumu ama oldu iste.elden gelen bisey yok.bidaha asla o doktora gitmem.kimsede gitmesin yazik gunah onca umutlarla gidiyoruz ama iste tecrube oldu bizede.
Evet en zoruda şu beklemek ya. Sende hiç adet ağrısı gibi Bişey varmıHayirlisi olsun canim.insallah en kisa zamanda guzel haberleri aliriz.allahim isteyen herkesede nasip etsin insallah.bende artik 10 mayista yaptiririm kan testini.cok zor bi surec rabbim hakkimizda hayirlisi versin insallah
Aynen oyle☺olacagi varsa olur zaten.gerci iyice test cubuklariyla kafayi yedim gidip gelip bakiyodumbugun kan testi yapinca elimden cubuklarida attim artik☺☺☺İnşallah güzel sonuçlar alırız aslında takmasak günler geçse herşeyi öğreneceğiz de :) kendimizi dinlemekten öleceğiz :)
Bugün benim baya baya adet olcakmışım gibi belim ağrıyoAynen oyle☺olacagi varsa olur zaten.gerci iyice test cubuklariyla kafayi yedim gidip gelip bakiyodumbugun kan testi yapinca elimden cubuklarida attim artik☺☺☺
Cnim bence senin tuttu heralde asilaman.cunku bu belirtiler gebelik belirtilerininde aynisi.normal adet tarihin ne zaman ki.idrar testi yaptinmi bugun.benim yine azda olsa silik cizgi cikti bugunde.benimde iyice kafam karisti.ama hic bir belirtim yok.Bugün benim baya baya adet olcakmışım gibi belim ağrıyobu kadar erken mi ya
Bence senin ki tuttu inşallah :) benim adetim düzensiz pkoluyum ben. Ama bu tıpkı adet ağrısı ama inşallah senin dediğin gibidir. Ben daha test yapmadım çünkü dün negatif çıkınca ağladım eşimde yasakladı artık. Ama testde akşam yine ince bi çizgi çıkmış dün yaptığım da ruh gibi çok uçukCnim bence senin tuttu heralde asilaman.cunku bu belirtiler gebelik belirtilerininde aynisi.normal adet tarihin ne zaman ki.idrar testi yaptinmi bugun.benim yine azda olsa silik cizgi cikti bugunde.benimde iyice kafam karisti.ama hic bir belirtim yok.
Ben sali yaptircam 10 mayis da artik.4 gun kaldi.sabirsizlikla bekliyorum.sonucumu yazarim.sende yaptirinca yazarsin cnm.insallah sonu guzel olurBence senin ki tuttu inşallah :) benim adetim düzensiz pkoluyum ben. Ama bu tıpkı adet ağrısı ama inşallah senin dediğin gibidir. Ben daha test yapmadım çünkü dün negatif çıkınca ağladım eşimde yasakladı artık. Ama testde akşam yine ince bi çizgi çıkmış dün yaptığım da ruh gibi çok uçuk
Canım naptın bugün idrar testi yaptın mıBen sali yaptircam 10 mayis da artik.4 gun kaldi.sabirsizlikla bekliyorum.sonucumu yazarim.sende yaptirinca yazarsin cnm.insallah sonu guzel olur
Yaptim canim artik cok cok cok silik cikiyo ikinci cizgi varla yok arasi gibi bisey.oysaki dunku gayette belli oluyodu.sen naptin canimCanım naptın bugün idrar testi yaptın mı
Ben yapmadım. Ama sanki şuan da adet olucakmışım gibi bugün öğleden sonra adet ağrım çok oldu.Yaptim canim artik cok cok cok silik cikiyo ikinci cizgi varla yok arasi gibi bisey.oysaki dunku gayette belli oluyodu.sen naptin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?