Aşılamadan sonra 8-14 gün arası sabırsızları :)

Insallah sende hamilesindir canim ya.gebelik olustuysa kasik agrilari adet agrisi gibi oluyormus.belkide tutmustur ya.sen ne zaman yaptiracaksin kan testini peki.

Üzülme ya. Gerçekten kötü şeyler yaşamışsın ama Nasıl girememiş gerçekten anlamadım illa ki alttan muayene olmuştursun o aletle muayene edebiliyosa o incecik şeyi nasıl takamamış çok saçma. Bide o doktoru instagramda falan görüyodum Allah ıslah etsin bunların amacı insanı sömürmek. İnşallah bu kadar olumsuzluğa iyi sonuç alırsın. Olucaksa bi damladan bile olur gönlümü ferah tut

Insallah sende hamilesindir canim ya.gebelik olustuysa kasik agrilari adet agrisi gibi oluyormus.belkide tutmustur ya.sen ne zaman yaptiracaksin kan testini peki.
Bende ya Pazartesi ya salı inşallah öyledir bakalım. Ben doktor yönünden çok şanslıyım ilk sırasında para yok yani. Bende rahim filmi çektirdim rahim filminden sınra çok ümitliydim ama olmadı sonra klomen kullandım yine olmadı sınra biz aşılama istedik bende gonal f 75 kullandım üç yumurtam oluştu ovitrelle ile de çatlattık eşimin spermide iyiymiş bakalım. Allah'tan ümidi kesmiyorum adet olana kadar

Cok saol canim ya.bende internetten instagramdan arastirmalarim sonucu gittim.cok buyuk umutlarla.ama bi rahime bile o incecik seyi sokamamasi.hemsirelerin saskinligi tepkisi vs.ben hala hayret icindeyim.haklisin tutcak olsa kucucuk damladan bile tutar ama iste serumla birlikte buyuk ihtimalle geri ciktilar.serumla yikadiktan sonra bosaltmasi gerekiyomus oradaki serumu ama oldu iste.elden gelen bisey yok.bidaha asla o doktora gitmem.kimsede gitmesin yazik gunah onca umutlarla gidiyoruz ama iste tecrube oldu bizede.

Hayirlisi olsun canim.insallah en kisa zamanda guzel haberleri aliriz.allahim isteyen herkesede nasip etsin insallah.bende artik 10 mayista yaptiririm kan testini.cok zor bi surec rabbim hakkimizda hayirlisi versin insallah

Evet instagram da baya aktif iyi gibi gözüküyo Allah utandırmasın inşallah tutar da sonra iyi bi doktorla karşılaşırsın. Zaten zor bi dönem geçiriyoruz insan böyle şeylerle karşılaşınca çok moreli bozuluyo. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hayirlisi olsun canim.insallah en kisa zamanda guzel haberleri aliriz.allahim isteyen herkesede nasip etsin insallah.bende artik 10 mayista yaptiririm kan testini.cok zor bi surec rabbim hakkimizda hayirlisi versin insallah
Evet en zoruda şu beklemek ya. Sende hiç adet ağrısı gibi Bişey varmı

Bende adet agrisi gibi hic belirti yok.bazen gec adet olabiliyorum oyuzden olabilir.aslinda adet ageisi gibi olsa biraz umitlenicem cunku belirtilerden bitaneside adet agrisi gibi agriymis.benim sadece son 3 gundur sol kasigimda agri oluyo.sanki bicak saplaniyo gibi.ara ara oluyo yalniz.bugun ogleden sonrada hic olmadi.

İnşallah güzel sonuçlar alırız aslında takmasak günler geçse herşeyi öğreneceğiz de :) kendimizi dinlemekten öleceğiz :)

İnşallah güzel sonuçlar alırız aslında takmasak günler geçse herşeyi öğreneceğiz de :) kendimizi dinlemekten öleceğiz :)
Aynen oyle☺olacagi varsa olur zaten.gerci iyice test cubuklariyla kafayi yedim gidip gelip bakiyodumbugun kan testi yapinca elimden cubuklarida attim artik☺☺☺

Bugün benim baya baya adet olcakmışım gibi belim ağrıyo bu kadar erken mi ya
Cnim bence senin tuttu heralde asilaman.cunku bu belirtiler gebelik belirtilerininde aynisi.normal adet tarihin ne zaman ki.idrar testi yaptinmi bugun.benim yine azda olsa silik cizgi cikti bugunde.benimde iyice kafam karisti.ama hic bir belirtim yok.

Bence senin ki tuttu inşallah :) benim adetim düzensiz pkoluyum ben. Ama bu tıpkı adet ağrısı ama inşallah senin dediğin gibidir. Ben daha test yapmadım çünkü dün negatif çıkınca ağladım eşimde yasakladı artık. Ama testde akşam yine ince bi çizgi çıkmış dün yaptığım da ruh gibi çok uçuk

Ben sali yaptircam 10 mayis da artik.4 gun kaldi.sabirsizlikla bekliyorum.sonucumu yazarim.sende yaptirinca yazarsin cnm.insallah sonu guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…