Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb kızlar bende 26 şubat aşılamalıyım. Cuma günü faln yaptırsam çıkar ama haftaya kadar beklemeyi planlıyorum.

Arkadasım merhaba.. Uzun zamandır takip edemedim, 2.asilaman hayırlı olur insallah allahım nasip eder de hamile haberini alırız.. Aynur Hanim a ni oldun doktor değiştirdin mı

Arkadasım merhaba.. Uzun zamandır takip edemedim, 2.asilaman hayırlı olur insallah allahım nasip eder de hamile haberini alırız.. Aynur Hanim a ni oldun doktor değiştirdin mı

saolasın arkadaşım. uzun zamandır bekledim seni merak ettim tedavin ne yönde ilerliyor diye?? Ewt Aynur Hn. yaptı aşılmamı?? sen neler yapıyorsun??

27 şubatta ilk aşılamam yapıldı heyecanla bekliyorum . aşılama yapıldıktan 3–4 gün sonra göğüslerim büyüdü ve çok acıyor. ilaçların etkisi mi bilmiyorum progeston kullanıyorum çünkü...

Kızlar ben de aşılama yaptırdım, 12. gün test yaptırdım 4.68 çıktı. Ben negatif değerlendirdim ama doktor tekrarla dedi. dün 17. gündü bu sefer 22,79 çıktı. değer yükselmiş ama çok değil. Sizce bu nasıl yorumlanmalı. doktor gebeliğin başlangıcı olabilir, bekle test yapalım haftaya dedi. sağlıklı mı değil mi haftaya belli olacak. Sizin de fikirlerinizi alabilir miyim???

saolasın arkadaşım. uzun zamandır bekledim seni merak ettim tedavin ne yönde ilerliyor diye?? Ewt Aynur Hn. yaptı aşılmamı?? sen neler yapıyorsun??

Ben biraz ara vermek durumunda kaldım canım, simdi tekrar başladık bakalım hayırlısı.. Bende asilama olucam bakalım tedavi görüyorum su anda.. Senin ne zaman belli oluyor kismetse?

canım inşallah değerin git gide yükselir ve ssağlıklı bi hamilelik geçirirsin bebeğine kavuşursun hiç negatif düşünme allahın izniyle bebğin seninle olacak inşallah.....

ben de gün saymaktayım sonuç için son 5 günün bekliyorum tabiii yarın adet olmazsam. inşallah olmam ve bebeğim gelir.

Ben biraz ara vermek durumunda kaldım canım, simdi tekrar başladık bakalım hayırlısı.. Bende asilama olucam bakalım tedavi görüyorum su anda.. Senin ne zaman belli oluyor kismetse?

Anladım şimdi kime başladın tedaviye?? benim pazar günü 12. gün aşılamadan sonra. Ama ben ilk aşılamada 15. güne kadar beklemiştim. Yine öyle yapmayı düşünüyorum.

Anladım şimdi kime başladın tedaviye?? benim pazar günü 12. gün aşılamadan sonra. Ama ben ilk aşılamada 15. güne kadar beklemiştim. Yine öyle yapmayı düşünüyorum.

Aynur Hanım'a devam ediorum canım , hayırlısı olsun bekle tabi insallah yüzün güler bu defa.. Sen lucrin ve gonal f le mı asilama oldun? Kac yumurtan oluştu kac mm de çatlattı??

SEDACAN canım ne var ne yok neredesin seninle aynı gün aşılama olduk bi değişiklik var mı bu gün benim adet tarihim hala gelen giden yok ama olcam diye çok endişeleniyorum bi belirti bi his de yok senin adet tarihin ne zaman.

merhaba arkadaslar bende yarin ilk asilamami olacagim biraz heyecan var tabi acaba herhangi bir aci duyuyor musun islem sirasinda bir de arastirmalarima gore ilk seferde tutmama olasiligi fazlaymis ama kismet yapacak bir sey yok buarada ben puregon pen kullandim 50 vurundum hergun yumurtam 18 mm imis bugun ve bir yumurtam olusmus doktora bu normal mi dedim cunku burdan takip ettigimde kimisi yaziyor 4 yumurtam var 2 si buyudu yada 10 yumurtam olustu 6 si saglikli bende bunlari okuyunca tereddute dusmtumm cunku benim bir yumurtam olustu ve 18 mm turkuyedeki doktorlar sanirim 21 mm falanken yapiyor galiba asilamayi biraz kafam karisti beni aydinlatirsaniz cok sevinirim simdiden tesekkur ediyor ve hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun.Umarim bu yil kadin siddetine bagli olumlerin,tacizlerin durdugu bir yil olmasi dilegiyle..

Canım zaten yarına kadar zaten biraz daha büyür 17 mm olunca büyüdüğü kabul ediliyo. Bnm biri 18. Buçuk biri 20ydi. Dediğin gibi ilk aşılama olumsuz olabiliyor. Ama şöyle düşün hiçbir problemi olmayanlarında normal yollardan gebe olma durumu da gerçekleşmiyo olabilir. Aşılamada bi ağrın olmuyor korkulacak hiçbişey yok. Dua et yaparlarken. Derin nefes al. Sonrasında biraz gazın oluyo. Birazda kasık sızlaması ama çok bişey değil yani :)

KIZLAR
Ben de 8 martta aşılama oldum şafak benim meleğim için 11 hadi hayırlısı :)

canim sen ne zaman yaptirdin asilamani ben dun yaptirdim bakalim beklemekteyim 10 gun sonra test yapabilirsin dedi bana.senin ilk asilamanmiydi?hakkimizda hayirlisi olsun.yazdiklarini simdi okudum ama aynilarini yaptim zaten allahim hakkimizda hayirliysa nasip et dedimm derin derin nefes aldim :)bakalim ayin 19 unda yapicam testimi buraya yazcagim sonucu olumlu yada olumsuz.

cümleten hayırlı olsun kızlaaarrrr ... var mı ağrı sızı ... ben çok sık wc ye gidiyorummm

merhaba kızlar bat iki gün geçti ama doktorum salı günü demişti test için beklemedeyim inşallah tutmuştur aşılamam. acaba yarın sabah test yapsam çıkmaz mı...

merhabalar benmde bugun ilk asılamamın 4. günü ama sanki adet olucakmışım gibi belim bacaklarım karnım agrıyor ve cok akıntım oluyor su gibi sürekli sizde de oldumu cevplarsanız sevinirim :26:

merhabalar benmde bugun ilk asılamamın 4. günü ama sanki adet olucakmışım gibi belim bacaklarım karnım agrıyor ve cok akıntım oluyor su gibi sürekli sizde de oldumu cevplarsanız sevinirim :26:

canım benim bugün 13. gün hala belirgin bi değişiklik yok bi kaç gündür akıntım olmaya başladı göğüslerim hassas. ama öyle ilk günlerde hiç bir değişiklik yoktu ilk zamanlar akıntım çok azdı progestan kullanıyor musun ben jel olarak onu a kullanıyorum canım inşallah aşılaman tutar bende test için gün sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…