ekruca kaç gün 50 cc kullanacaksın?
Aaaa öyle mii? Benim İlk 5 gün 37,5 cc, sonraki 4 gün 75 cc, sonraki 3 gün 112,5 cc, (yumurtam hala gelişmemişti) şimdide 3 gün 150 cc gonal-f kullandım. 15 gün oldu. Yarın tekrar bakılacak yumurtalara. Bende nasıl korkuyordum 15 gün oldu ve hala bişey olmuşmamış olursa artık kafayı yerim yani.. Demek sana ilk 250cc ile başladılar. Ay hadi inşallah bakalım. Senin beklemede şu an değil mi? Herhangi bir gebelik işareti aldın mı? Bir de ilk aşılama deneyimin mi bu?
Cnm bende iğnelere yeni başladım puregon günlük 50 bakalım aşılama günü nezaman
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kurdele önce senden bekliyoz güzel haberi arkandan biz inş
bende pco var canım ya yumurtam geç oluyo hemen büyümüyo o yüzden yüksek dozla başladık anca etki etti :)ilk aşılamamdı şimdi bekliyoruz bakalım 1 haftam var sonucu öğrenmeme..valla pek belirti yok kasık ağrısı ve iştah açıklığı dışında
sana en küçük dozdan başlamış galiba o yüzden uzun sürmüştür öyle nerde yaptırcaksın aşılamanı ?
Ilk çocukmu sizinkiler
Cnm şimdilik 3 gün dedi doktorum cuma kontrolüm var duruma göre azaltacak veya artıracak
Ilk çocukmu sizinkiler
İnşallah bebek haberlerinizi alırız.
Size bir sorum olacak. Aşılamadan önce iğne kullandınız mı? Kaç gün sürdü ve kaç cc kullandınız?
Bende aynen pco luyum. O yüzden yavaş yavaş arttırmam gerekiyor dedi doktor. Bu sefer olmazsan 2 günde 250 kullancam galiba :) İnşallah hayırlı haberlerini alcaz şööle ikizin felan olsa fena mı olurAşılamam Medicana da olacak sanırım. Bu işlemlere orada başladım. Doktorumu bırakmak istemiyorum...
inşallah hep bırlıkte alırım canım
gecen ay 75 mg kullandım 12 gun bu ay sa ilk 6 gun 75 mg sonrakı 6 gun 120 mg kullandım ilacı
bende müzmin pkoluyum ileri derecede
Cnm benim bir kızım var ikibuçuk yaşında
ahhh canım benim ya inşallah keşke olsa ikiz..iki tane zıpırbenim doktorda tereddütlü başlamıştı doz yüksek gelirmi diyede anca kesti beni inşallah seninde bebişin tutar canım burdan hamileyim topiklerine geçiz yaparız beraber sonra döne döne nerde doğursak diye hastane ararız
Allah bağışlasın. Odamı aşılamayla oldu?
Cnm biz onda aşılamayı atlayıp direk tüp bebek yaptırdık ilkindede tuttu şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?