Aşılama Aşılamamın 5.günü ve kasık ağrıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hahaha inşallah.. Ama hep okuyorum araştırıyorum ilk aşılamada hiç tutan yok o yüzden pek umutlu değilim. E bide yumurtalar hala ortada yok.. Nasip bakalım :)

bende çok okudum canım pco lu olanların çoğunun ilk denemede tutmuş :) valla bende pek umutlanmak istemyorum yinede eğer tutmazsa canım çok sıkılmasın diye

aa ne güzel ilk defa ilkinde tutturan duydum :) mutlu oldum :) bunda neden aşılama tercih ettiniz?

Cnm aslında ilkindede aşılamayla başlamıştık 2 den fazla yumurta gelişince doktorum ya tüp yapcaz yada ara vercez tedaviye dedi çünkü çoğul gebelik olabilir bu riski göze alamayız dedi bizde tüp bebeğe geçmeye karar verdik şükür ki yanıt aldık ondan ama kızlar varya annelik müthiş bişey inş yaşarsınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne güzel Allah bağışlasın Rabbim inşallah bizede nasip eder anne olmayı

Kızlar az önce doktordan geldim. Hala yumurtalardan cevap yok. 150 cc pazartesiye kadar tekrar devam.. Pazartesi 20. gün olacak Allah ım bu ne işmiş böylee anlamadım gitti..

Kızlar az önce doktordan geldim. Hala yumurtalardan cevap yok. 150 cc pazartesiye kadar tekrar devam.. Pazartesi 20. gün olacak Allah ım bu ne işmiş böylee anlamadım gitti..

senin niye bu kadar uzun sürdü canım yaa keşke dozu biraz daha arttırsaydı doktor :44:

Evet bende anlayamadım :44: acaba yumurta oluştu da yeterli boyutamı gelemedi ki.

bence olmuştur yumurtan yeterli boyuta gelmemiştir cünkü bende klomen kulladığımda aynı senin gibi 20 gün sürdü bi türlü yeterli boyuta gelmemişti 22 mm olana kadar bekledi doktor.. eğer vaktin varsa bol bol yürüyüş yap yürümek yumurta gelişimine çok katkıda bulunuyomuş ve bol su iç..

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim tatlım. Yürümeye çalışıyorum iş çıkışlarında suyu zaten fil gibi içenlerdenim :) Peki senin tecrübelerinden yararlanabilir miyim? Aşılama iğnelerini aldın kullandım sonra doktor seni şu gün gel diye çağırdı gittin. Sonra noldu? :) tuvalete sıkışlıktan falan bahsedıyorlar. o nedir? spermi enjekte ederken nasıl oluyor? Çok bir şey hissediliyor mu? Ben rahim filmi çektirmiştim tuhaf bi acı yaşamıştım onun gibi olmayacak sanırım...

ne demek canım benim iğneleri kullandıktan sonra doktor yumurtalara bakıyo eğer yeterli olgunluğa gelirse hemen çatlatma iğnesi yapılıyo ertesi günde aşılama oluyo..Aşılamayı yapmadan önce göbekten ultrasanla yumurtalara bakıyolar rahime felan bakıyolar hatta aşılama yaparkende göbekten ultrasonla bakmaya devam ediyolar..rahimin rahat görünmesi için sıkışık olman lazım ama ben çok fazla sıkışık değildim yani patlıcak kadar sıkışmana gerek yok sperm enjekte edilirkende hiç bişey anlamıyosun canım sadece ilk başta vajinanın içine bi alet yerleştiriyolar vajina girişini temizliyolar pamuk gibi bişeyle ama sen bişey anlamıyosun muayene olur gibi oluyo 5 dk da bitiyo aşılama :)

Sağol canım anlattığın için. o alet yerleştirmeyi biliyorum. Röntgen yaparkende takmışlardı iyi bari korkuyorum çünkü spermi enjekte ederken içimde hisseder miyim gidişini falan diye düşünüyordum

yok canım direk rahime bıraktıkların anlamıyosun ha birde kalkınca akarmı diye korkma rahimden geri gelmiyo spermler ama sen yinede dikkat et :) bu arada 7. günüm benimde meraktan çatlamak üzereyim

yok canım direk rahime bıraktıkların anlamıyosun ha birde kalkınca akarmı diye korkma rahimden geri gelmiyo spermler ama sen yinede dikkat et :) bu arada 7. günüm benimde meraktan çatlamak üzereyim

Hahahahha harbi bende bayağı manyak manyak düşüncelere girmişim 7. günün deme ay ne güzel inşallah güzel sonuçlarını duyarız ben sana bişi daha sorcam aşılama olmaya karar verdiğimizde iğnelerimizi alıp hemşireye gitmiştik (doktor yönlendirmişti nasıl yapılacağını nelere dikkat etmemiz gerektiği hakkında bilgi almamız için) hemşire bana kuralları anlatırken bu aşılama sürecinde genital bölgene ağda yapmaman gerekiyor dedi. Mikrop kapmamam içinmiş... Şimdi rahatsız olmaya başladım. Yarın birgün adamın önüne oturup aşılama olacağım. Utanıyorum öyle gitmeye. Sanada bu uyarıyı yapmışlarmıydı?

ayy inşallah canım ya inşallah buraya bebiş haberinide yazarım yok canım bana öyle bişey demediler ben sanmıyorum aşılamayla bi alakası olmaz sonuçta direk rahime gönderiyolar dimi ama :44:

ayy inşallah canım ya inşallah buraya bebiş haberinide yazarım yok canım bana öyle bişey demediler ben sanmıyorum aşılamayla bi alakası olmaz sonuçta direk rahime gönderiyolar dimi ama :44:

Bana hemşire birsürü direktif verdi. Ağda yapma, havuza girme, hamama gitme vs vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…