Aşılamanın 8. Günü

Öncelikle negatif tecrübeniz için üzgünüm, ben de bir kez aşılama denemiş negatif görmüş biri olarak çok zor olduğunu biliyorum ve aşılamanın sperm sayısı azliginda tamamen hata olduğunu gördüm tecrübemde resmen para tuzağı tabi devlette yapmak istiyorsanız koşulları sağlamak için mecburen deniyorsunuz ama benim psikolojik durumum devletteki o bekleyişe elvermedi , toparlandiktan sonra araştırdım ve gördüm ki aşılama ile doğal iliskinin olasigi zaten hemen hemen aynı yani bunun için bedeninizi yetersiz hissetmeyin (benim yaptığım hatayı yapmayın) kendinize eziyet etmeyin şuan çok üzüldüğünüzu biliyorum ama zaten doğal yol ve asilamanin tutma şansı aynı umarım en kısa zamanda güzelliklerle gelir mucizeniz❤️
Yetersiz mi değil mi bilmiyormuş 3. Aşılamam tüp bebek için ekstrem bi durumumuz yok 3 yıl olmadan yapamıyoruz devlet destekli olarak yapamıyoruz tüp bebek içinde bir öykü gerekli geçmiş tedavilerden o ortam mevcut olursa (2 devlet destekli aşılama ve 3 yıl evlilik şartı ) devlet destekli olabiliyor. Olmayışa alışmak istemiyorum umut etmekten beklemekten başka elimizden artık bişi gelmiyor çok teşekkür ederim ki mesajınızı böyle çok düştüğüm bi anda okudum karşıma çıktı mucize gibi bi işaret gibi 😊

Yetersiz mi değil mi bilmiyormuş 3. Aşılamam tüp bebek için ekstrem bi durumumuz yok 3 yıl olmadan yapamıyoruz devlet destekli olarak yapamıyoruz tüp bebek içinde bir öykü gerekli geçmiş tedavilerden o ortam mevcut olursa (2 devlet destekli aşılama ve 3 yıl evlilik şartı ) devlet destekli olabiliyor. Olmayışa alışmak istemiyorum umut etmekten beklemekten başka elimizden artık bişi gelmiyor çok teşekkür ederim ki mesajınızı böyle çok düştüğüm bi anda okudum karşıma çıktı mucize gibi bi işaret gibi 😊
Merhaba üç yıl evli mi olmak gerekiyor tüp bebek için

Merhaba üç yıl evli mi olmak gerekiyor tüp bebek için
Eğer rahim yumurta sperm veya yaş problemi yoksa ve devlet destekliymişim maliyet açısından şart var ama maddi durumdan gücünüz var ise yapıyorlar o zaman herşey ilaçlar falan maliyet artıyor demişti doktorumuz

Eğer rahim yumurta sperm veya yaş problemi yoksa ve devlet destekliymişim maliyet açısından şart var ama maddi durumdan gücünüz var ise yapıyorlar o zaman herşey ilaçlar falan maliyet artıyor demişti doktorumuz
Sonucuz noldu

Back
X