Bence test yapma insan daha çok stres oluyor.. ben kendimi tutup yapmayacağım belki beklenen regli tarihimde yaparım ya da bir gün gecikirseKızlar ben deliricem ya ne olur bişey söyleyin bugün aşılamanın 13.günü ve halen gebelik testlerim çok silik çıkıyor. Ben iğne etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü gebelik olsaydı günden güne koyulaşması lazımdı ama ne koyulaşıyor nede tam negatif oluyor
Canım kan ver istersen en azından referans değerine göre bakarsınKızlar ben deliricem ya ne olur bişey söyleyin bugün aşılamanın 13.günü ve halen gebelik testlerim çok silik çıkıyor. Ben iğne etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü gebelik olsaydı günden güne koyulaşması lazımdı ama ne koyulaşıyor nede tam negatif oluyor
Kutu kutu test bitirdim zaten ve beraberinde psikolojimi de bitirdimBence test yapma insan daha çok stres oluyor.. ben kendimi tutup yapmayacağım belki beklenen regli tarihimde yaparım ya da bir gün gecikirse
Kan testi verseniz daha iyi olurKızlar ben deliricem ya ne olur bişey söyleyin bugün aşılamanın 13.günü ve halen gebelik testlerim çok silik çıkıyor. Ben iğne etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü gebelik olsaydı günden güne koyulaşması lazımdı ama ne koyulaşıyor nede tam negatif oluyor
Yarın gidip vericem tatlım, bu nadide şeyler sadece beni buluyorCanım kan ver istersen en azından referans değerine göre bakarsın
İnşallah çok teşekkür ederimKan testi verseniz daha iyi olur
İnşallah pozitiftir
Sonuçta aşılama yaptırsanız bile beklenen adet tarihinize yeni ulaştınız doğal yoldan bile gebe olsanız şuan erken gebilik testleriyle silik görürdünüz kasette silik bile çıkmazdı belki. Kendinizi strese sokmayınYarın gidip vericem tatlım, bu nadide şeyler sadece beni buluyor
Bende cok normalim sanki vücudumdan belirti bekliyor gibiyim ama yokKızlar durumunuz nasıl
Benim bugünde bir belirtim yokduphaston kullanmama rağmen çok iyiyim
İşe de gidiyorum beni etkileyen bir durum yok ve bu beni niyeyse üzüyor
Ağrım sızım olmalıymış gibi
Evet çok haklısınız ama ovitrelleyi ilk kez vurulduğum için onun etkisini takip etmek istedim o yüzden test yapıyordum ve hiç silik çizgi gitmedi. Bunu yaşayan başka birine de hiç rastlamadım. Hem erken hem kaset testler silik çıkıyor ama ne koyulaşıyor nede tam siliniyor. Çok muallakta kaldığım birşeyin içindeyim şuanda. Ne var diyebiliyorum nede yok.Sonuçta aşılama yaptırsanız bile beklenen adet tarihinize yeni ulaştınız doğal yoldan bile gebe olsanız şuan erken gebilik testleriyle silik görürdünüz kasette silik bile çıkmazdı belki. Kendinizi strese sokmayın
Çatlatma 2 Ekim, Aşılama 4 Ekim diye başlıyorsun canım.Aşılama gününü sayıyor muyuz kızlar çatlatma iğnesi 1 Ekim aşılama günü 3 Ekim
Daha çok erken o zaman ben test falan da yapmadım iğne etkisi için öyle boş boş bekliyorumÇatlatma 2 Ekim, Aşılama 4 Ekim diye başlıyorsun canım.
Bence en az 10 gün geçmeden hiç test yapmayın hatta hiç yapmasanız da daha iyi:)) ben ikinci aşılamamda asla bir tane bile test yapmıcam kesinlikle sadece stres yaratıyor !!!Daha çok erken o zaman ben test falan da yapmadım iğne etkisi için öyle boş boş bekliyorum
Bende daha önce çatlatma iğnesi kullandım o zamanlar 12 13 gün etkisi geçmişti iğnenin ama budefa işin içinde aşılama olunca bilemedim yapmadım bugün belki bi yaparım koyu mu çıkıyor silik mi onun dışında 10 günden sonra yaparım etkisini görmek için, Evet çok stresi bir durum ya var mı yok mu bilemiyorsun senin ilk aşılaman mıBence en az 10 gün geçmeden hiç test yapmayın hatta hiç yapmasanız da daha iyi:)) ben ikinci aşılamamda asla bir tane bile test yapmıcam kesinlikle sadece stres yaratıyor !!!
Bence bugün yapma canım zaten pozitif çıkacak biliyorsun. Daha önceden deneyimin de varmış en azından iğnenin etkisini biliyorsun. Evet benim ilk aşılamam, daha önce hiç çatlatma yumurta büyütme tedavileri de olmadım doktorum direk iğneli aşılamaya yönlendirdi.Bende daha önce çatlatma iğnesi kullandım o zamanlar 12 13 gün etkisi geçmişti iğnenin ama budefa işin içinde aşılama olunca bilemedim yapmadım bugün belki bi yaparım koyu mu çıkıyor silik mi onun dışında 10 günden sonra yaparım etkisini görmek için, Evet çok stresi bir durum ya var mı yok mu bilemiyorsun senin ilk aşılaman mı
Aynı benKızlar durumunuz nasıl
Benim bugünde bir belirtim yokduphaston kullanmama rağmen çok iyiyim
İşe de gidiyorum beni etkileyen bir durum yok ve bu beni niyeyse üzüyor
Ağrım sızım olmalıymış gibi
Aslında evet haklısın, yapmim 10 gün yaparım olmadı ay beklemek çok zorrrrrBence bugün yapma canım zaten pozitif çıkacak biliyorsun. Daha önceden deneyimin de varmış en azından iğnenin etkisini biliyorsun. Evet benim ilk aşılamam, daha önce hiç çatlatma yumurta büyütme tedavileri de olmadım doktorum direk iğneli aşılamaya yönlendirdi.
Hemde nasıl ya bu işlerin en zor yanı beklemekAslında evet haklısın, yapmim 10 gün yaparım olmadı ay beklemek çok zorrrrr
Öyle deme belki de vardır daha net bise yok, ama benim olmazsa ben bi ay bekleyip sonra aşılama yapacağım tekrar hemen yapmamHemde nasıl ya bu işlerin en zor yanı beklemekbenim yarın test günüm sonra hemen ikinci aşılama ve yine bekleme süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?