• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı anlamsız olay

Adam takıntılı, temizlik hastası bir başak burcu diyorum.
Buna benzer biri ile ilişkim oldu adamın libido tavan ama ay uy oraya değme şu şöyle bu böyle demekten insanın libidosunu düşürüyordu.
Mesela arkadaşınız çok temiz olsa bile dışarıda bir şey yiyip içtikten sonra hemen diş fırçalamıyoruz, adam sırf bu yüzden bile öpmüyor olabilir. Ya da geçiştirir gibi dudağı kapalı öpme sebebi budur. Rujdan vs tiksiniyor olabilir yani takmıştır bişeye kafayı. Kim bilir kimlerle öpüşmüştür diye düşünüp tiksiniyor da olabilir.
İkinci bir ihtimal adamın anlattığı tüm hikayeler fostur ve öpüşme, sevişme gibi eylemleri sadece izleyerek öğrenmiştir 😅 tecrübesizliği açığa çıkmasın diye kaçak dövüşüyor olabilir.

Oral yaptırmaya çekinmeyen adama oral yaparken çekinmeyen arkadaşınız neden opusmuyoruz diye çok rahat sorabilir bence 😁 soramayacak kadar samimi ilişkileri yoksa oral yapmak için çok yanlış bir zamanlama maalesef 😅
Yapmamış oral tabii ki. Adam ben yapmam deyince bir de üstüne öpümşeyince toparlanıp kalkmış direkt. Adam hala neden neden diye sorunca biraz ağır bir şey demiş o gerginlikle. Ama çok ısrarcıydı diyor

Adam takıntılı, temizlik hastası bir başak burcu diyorum.
Buna benzer biri ile ilişkim oldu adamın libido tavan ama ay uy oraya değme şu şöyle bu böyle demekten insanın libidosunu düşürüyordu.
Mesela arkadaşınız çok temiz olsa bile dışarıda bir şey yiyip içtikten sonra hemen diş fırçalamıyoruz, adam sırf bu yüzden bile öpmüyor olabilir. Ya da geçiştirir gibi dudağı kapalı öpme sebebi budur. Rujdan vs tiksiniyor olabilir yani takmıştır bişeye kafayı. Kim bilir kimlerle öpüşmüştür diye düşünüp tiksiniyor da olabilir.
İkinci bir ihtimal adamın anlattığı tüm hikayeler fostur ve öpüşme, sevişme gibi eylemleri sadece izleyerek öğrenmiştir 😅 tecrübesizliği açığa çıkmasın diye kaçak dövüşüyor olabilir.
Temizlik iyidir de bu ne ya. O kadar titizse hiç yatağa girmesin giriyorsa düzgün iş yapsın :D

Yapmamış oral tabii ki. Adam ben yapmam deyince bir de üstüne öpümşeyince toparlanıp kalkmış direkt. Adam hala neden neden diye sorunca biraz ağır bir şey demiş o gerginlikle. Ama çok ısrarcıydı diyor
Adamın anladığı dilden konuşmuş işte umarım haddini bildirecek bişey söylemiştir 😁

Bazı erkek kankılerimin konusmalarında sunu duymustum. Karşıdaki kızın cok kişiyle birlikte oldugunu düşünüyorlarsa öpüşmeden işlerini yapıp gitmeyi doğru buluyorlarms. Ne kadar kibar anlattım😂

Selam,
Gece gece konuyu arkadaşım adına açıyorum. Daha önce birine özelden de danışmıştık ama aynı olay devam ettiği için arkadaşım bu kişiyle görüşmeme kararı aldı. Olaya gelirsek,
Yakın arkadaşım 26 yaşında ve 4 aylık bir ilişkisi var. İlişkinin başında yakınlaşmalar olurken sevgilisi öpüşmüyor. Arkadaşım bunu pek takmamış o vakitler çünkü haftada 1 falan buluşuyorlarmış ve fiziki yakınlaşmalar sınırlıymış zaten. (El ele tutuşma, özel bölgelere dokunma falan var) Sonrasında yalnız kaldıkları bir ortamda iş daha ileri gidiyor ama çocuk hala öpüşmüyor. Bu durum arkadaşımı bayağı düşürmüş ve yakınlaşmak istememiş. Çocuk bazı isteklerini sözel olarak ve kaba bir dille ifade ediyormuş. Aynı şeyleri arkadaşım isteyince yapmayı sevmediğini söylüyormuş. Acaba problem hijyen mi sorusu aklımıza geldi ama temiz biri yani. Zaten çocuk diğer özel bölgelere dokunuyor. Tiksindiği insanla yakınlaşmaz herhalde diye düşünüyoruz. O gün çocuğu dudaktan öpmek için yaklaşmış ama ağzını açmadan öpücük kondurup önünü dönmüş. Bu durum dışında çocuk sevişmeye istekli.
Arkadaşım da baya fiziksel çekim hissediyormuş tamamen hayal kırıklığı ve karmaşa içinde şu an. Başıma hiç böyle bir şey gelmediği için ve numunelik bir olay olduğu için size danışmak istedim.

NOT: neden açık açık öpüşmediğini sormadın dedim ama çekinmiş. Onun yerine öpmeye çalışıp tepkisine baktım dedi. Bu olaya sinirlenince çocuğa sevişme esnasında ağır bir şey söylemiş. Kızın özgüveni düştü bir anlam da veremedik olaya.
Başak burcudur

NAsil ki bazi kadinlar karsisindakine guvenmeden opusmek istemiyorsa erkeklerden de var oyle tipler az da olsa
Benim eski sevgilim oyleydi
Bana cok deger verirdi ama uzun sure opusmedkk
Sen beni arzulamiyorsun diyerek onla konusmustum( kendim butun sevgililerim iliski yasadim ama guvendigim ve bana deger veren insanlardi)
Hayir arzuluyorum ama evlenmeden sana bunu yapamam diyordu farkli bir cocuktu eski sevgilisyle birlikte olmus acaba akli onda mi diye dusundugum de oldu ama alakasi yok yasadigimiz samimiyet duygular gercskti bu hayatta en guvendigim sirtimi yaslayabilecegim bir erkekti o

Baska nedenlerle ayrildik sonraki sevgililerim ilk seferinde benle yatmak istedi
Hatta arkadasimin sevgilisi bile
Kimse beni onun kadar sevmemisti
Bazi erkekler boyle
INanin inanmayin
Ben cok seyi kacirdigimi dusunuyorum onla evlenmeyerek
Hayat boyu yasayacagim o guveni mesela

Dudaktan opusmekten igreniyordur ama arkadasiniza has oldugunu sanmiyorum.Bence tum kadinlarla boyledir.Ayrica arkadasiniza bir duygu da beslemiyordur ayrilsin

NAsil ki bazi kadinlar karsisindakine guvenmeden opusmek istemiyorsa erkeklerden de var oyle tipler az da olsa
Benim eski sevgilim oyleydi
Bana cok deger verirdi ama uzun sure opusmedkk
Sen beni arzulamiyorsun diyerek onla konusmustum( kendim butun sevgililerim iliski yasadim ama guvendigim ve bana deger veren insanlardi)
Hayir arzuluyorum ama evlenmeden sana bunu yapamam diyordu farkli bir cocuktu eski sevgilisyle birlikte olmus acaba akli onda mi diye dusundugum de oldu ama alakasi yok yasadigimiz samimiyet duygular gercskti bu hayatta en guvendigim sirtimi yaslayabilecegim bir erkekti o

Baska nedenlerle ayrildik sonraki sevgililerim ilk seferinde benle yatmak istedi
Hatta arkadasimin sevgilisi bile
Kimse beni onun kadar sevmemisti
Bazi erkekler boyle
INanin inanmayin
Ben cok seyi kacirdigimi dusunuyorum onla evlenmeyerek
Hayat boyu yasayacagim o guveni mesela
Dudaktan öpmem ama oral isterim nasıl bir mantık. Evlenmeden oral olur ama öpüşme olmaz mı

Dudaktan öpmem ama oral isterim nasıl bir mantık. Evlenmeden oral olur ama öpüşme olmaz mı
Oyle mi dedi size tam bir okuzmus o zaman durum farkli dikkatli okumamisim sanirim
Sizjn bahsettiginiz kisi benim anlattigim kisiden epey bir farkli
Alakasi yok yani
DEgmez bos verim

Back
X