Aşırı anlamsız olay

Buda ihtimal. Ağız kokması vs sigara şu bu yada farklı sebebler etkilemişte olabilir. Ama yazık olmuş valla öpüşmekten mahrum kalmış 😂
Hayattaki hiçbir kıza adam gibi dokunup öpüşemeyen ıyyyy diyen adamı bile bastan cıkarıp "seninle öpüşesim geldi" dedirtten ben.. azan insan her türlü ya

Arkadaşınıza sorun bakalım,bar ,pavyon müdavimi adamlar gibi ağır jargon konuşan adamı nerden bulmuş? Adamın derdi işini bitirip kıçını dönüp yatmak.Öpüşmek istisnalar olsa da ilişki sırasında aşk ve tutkunun göstergesidir.Adamin aşk,sevgi,tutku gibi derdi yok.Git gel git gel hop uyku.......
Birleşme yaşamıyorlar zaten.
Bir şey diyeyim mi adam bar pavyon müdavimi değil :D hatta baya yüksek lisanslı akademik camiadan biri. :(

Bu arada gercekten öpusmek bambaska bir his ve beni bundan mahrum eden bir erkekle hayatta olamazdım ozel bolgeme dokunsa ne olacak herifte is yok ki anam

Hiç sorma. 😂Temas bağımlısı olanlar bilir ki çok özeldir bu. 🥰 🫰 Yeterince temas olmazsa yani özel bölge olmuş olmamış ne ki bence onda da kötüdür kesin bahane bulur. 😂

Valla onu da düşündük :KK70: ama anal daha spesifik bi şey. Öyle herkes yapmaz yani. Arkadaşım da oral konusundan ziyade öpüşmeye takıldı. Baya çekim varmış aralarında çünkü. Çocuğun kötü biri olmadığını ama değişik ve anlam veremediği bazı hareketlerinin olduğunu söylüyor. Haftalardır çöktü resmen kız. Baba yapılsa ben de bozulurum. Böyle bir durum varsa bence insan partnerine açıklamalı ya çok üzücü
Benim bile burda sinirim bozuldu el birliğiyle adamı bağlayıp arkadasına teslim etmek vardı bu çekimle sabaha kadar öpüşmek şart. Meraktan çatlarım ben burda bence bi sorsun sebebini açıklasın

Birleşme yaşamıyorlar zaten.
Bir şey diyeyim mi adam bar pavyon müdavimi değil :KK70: hatta baya yüksek lisanslı akademik camiadan biri. :KK43:
Adam burdan bana bayağı sıkıntılı geldi, arkadaşınız beni niye öpmüyor? diye cokecegine Bu adamdan nasıl kurtulurum diye düşünsün .

Odunla kafasina vurup olduğu yerde terketsin cunki terk edilmek o tarz kekolara koymaz odun önemli unutmasın 😁😁

Konuyu buldum ama kaybettim yine, benzer konular var Cileklivanilinn Cileklivanilinn . Yolun başında fark etmiş ne güzel.
IMG_20230829_013350.jpg

Arkadaşım bunu pek takmamış o vakitler çünkü haftada 1 falan buluşuyorlarmış ve fiziki yakınlaşmalar sınırlıymış zaten. (El ele tutuşma, özel bölgelere dokunma falan var) Sonrasında yalnız kaldıkları bir ortamda iş daha ileri gidiyor ama çocuk hala öpüşmüyor.

Öpüşmemek nasıl takılmaz ki el ele tutuşmaktan direkt özel bolgesine ellemeye atlamiş. 🤢bunun neresi sınırlı temas bi de bunu insan içinde mi yapmasına izin vermiş? Yalnız kaldıklarında diye devam etmişsiniz çünkü.
Arkadaşınız kendisine inanılmaz saygısız davranılmasına izin veriyor. O adamı yerin dibine sokup çıkartması lazımken oturmuş iğreniyor mu diye düşünüyor. İğreniyor olabilir gayet eklemesi bisey ifade etmez sevmiyor da

Kız vanilin bu herif onda bile kötüyse arkadaşın neden çöküyor? Zaten ilişkileri yeniymiş arkadaşının ayrılması daha mantıklı olur ten uyumu önemli ve bu konuda birbirlerine çok zıtlar
Çökme sebebi gururu incindi ister istemez. Bir de çok çekim hissediyordu ve ilk defa birine bu kadar yükseldim dedi. Ama kutuyu bir açınca fos.

Konuyu buldum ama kaybettim yine, benzer konular var Cileklivanilinn Cileklivanilinn . Yolun başında fark etmiş ne güzel.
Eki Görüntüle 3293296
Kadın cinsel organından tiksiniyor mu bilmiyorum çünkü dokunuyormuş yani o bölgeyi uyarıyor. Normalde sürekli ne kadar yükseldiğini falan söylüyormuş kıza. Sevişmeyi bıraktığında bile gelip dokunuyormuş. Bu azgınlığına çok tezat bir sevişme stili var

Kadın cinsel organından tiksiniyor mu bilmiyorum çünkü dokunuyormuş yani o bölgeyi uyarıyor. Normalde sürekli ne kadar yükseldiğini falan söylüyormuş kıza. Sevişmeyi bıraktığında bile gelip dokunuyormuş. Bu azgınlığına çok tezat bir sevişme stili var
Bir konu daha vardı, oral istiyor fakat kendi yapmıyormuş ve öpüşmek istemiyormuş. Onun da erken boşalma sorunu varmış. Bulunca link atayım size.

Bence şuan patlama yaşıyor kendini kısıtlamış hep yoksa taciz fantezisi mi var ögg 🙄

Selam,
Gece gece konuyu arkadaşım adına açıyorum. Daha önce birine özelden de danışmıştık ama aynı olay devam ettiği için arkadaşım bu kişiyle görüşmeme kararı aldı. Olaya gelirsek,
Yakın arkadaşım 26 yaşında ve 4 aylık bir ilişkisi var. İlişkinin başında yakınlaşmalar olurken sevgilisi öpüşmüyor. Arkadaşım bunu pek takmamış o vakitler çünkü haftada 1 falan buluşuyorlarmış ve fiziki yakınlaşmalar sınırlıymış zaten. (El ele tutuşma, özel bölgelere dokunma falan var) Sonrasında yalnız kaldıkları bir ortamda iş daha ileri gidiyor ama çocuk hala öpüşmüyor. Bu durum arkadaşımı bayağı düşürmüş ve yakınlaşmak istememiş. Çocuk bazı isteklerini sözel olarak ve kaba bir dille ifade ediyormuş. Aynı şeyleri arkadaşım isteyince yapmayı sevmediğini söylüyormuş. Acaba problem hijyen mi sorusu aklımıza geldi ama temiz biri yani. Zaten çocuk diğer özel bölgelere dokunuyor. Tiksindiği insanla yakınlaşmaz herhalde diye düşünüyoruz. O gün çocuğu dudaktan öpmek için yaklaşmış ama ağzını açmadan öpücük kondurup önünü dönmüş. Bu durum dışında çocuk sevişmeye istekli.
Arkadaşım da baya fiziksel çekim hissediyormuş tamamen hayal kırıklığı ve karmaşa içinde şu an. Başıma hiç böyle bir şey gelmediği için ve numunelik bir olay olduğu için size danışmak istedim.

NOT: neden açık açık öpüşmediğini sormadın dedim ama çekinmiş. Onun yerine öpmeye çalışıp tepkisine baktım dedi. Bu olaya sinirlenince çocuğa sevişme esnasında ağır bir şey söylemiş. Kızın özgüveni düştü bir anlam da veremedik olaya.
Narsist kişilik bozukluğu olan erkekler öpüşmeyi sevmezlermis bir yayında izlemiştim youtubeda. Duygularını belli eden daha doğrusu duygulari olmadığını belli eden davranislardan kacarlarmis. Cinsel isteklerinde sorun yok ama hatta dokunuşlar severlermis. Youtubeda vardı narsist neden öpüşmez yazın aratin. Gerçi davranış şekli nasıl bilmiyorum belki adam sadece öpüşmeyi sevmiyordur. Sadece bir seçenek olsun diye yazdım duydugum icin

Bence şuan patlama yaşıyor kendini kısıtlamış hep yoksa taciz fantezisi mi var ögg 🙄
Olabilir belki. Arkadaşım sevişmeye adapte olamayınca da neden diye sormuş. Kız da o şokla daha önce hiç sevişip sevişmediğini sormuş çocuğa. Bozulmuş bu soruya falan. Yani tuhaf davrandığının farkında değil bence

Narsist kişilik bozukluğu olan erkekler öpüşmeyi sevmezlermis bir yayında izlemiştim youtubeda. Duygularını belli eden daha doğrusu duygulari olmadığını belli eden davranislardan kacarlarmis. Cinsel isteklerinde sorun yok ama hatta dokunuşlar severlermis. Youtubeda vardı narsist neden öpüşmez yazın aratin. Gerçi davranış şekli nasıl bilmiyorum belki adam sadece öpüşmeyi sevmiyordur. Sadece bir seçenek olsun diye yazdım duydugum icin
Oha. Normalde forumda narsist diyenlere ilk tepki verenlerdenim herkes mi narsist ulen diye. Ama size bir şey diyeyim mi böyle bir tanıdık vardı sevgilisinin cinsel organına hiçbir şekilde dokunmuyordu. Kız da rahatsız oluyordu anlam veremiyordu falan ve çocuk tanılı narsistti. Hatta kıza şiddet uyguladı neler neler. Bu dediğinizi değerlendireceğim ben. Çünkü ifşa olmasınlar diye derin detay veremiyorum ama çocuğun normal hayatta da garip ve narsizmi işaret eden davranışları var.

Back
X