Selam,
Gece gece konuyu arkadaşım adına açıyorum. Daha önce birine özelden de danışmıştık ama aynı olay devam ettiği için arkadaşım bu kişiyle görüşmeme kararı aldı. Olaya gelirsek,
Yakın arkadaşım 26 yaşında ve 4 aylık bir ilişkisi var. İlişkinin başında yakınlaşmalar olurken sevgilisi öpüşmüyor. Arkadaşım bunu pek takmamış o vakitler çünkü haftada 1 falan buluşuyorlarmış ve fiziki yakınlaşmalar sınırlıymış zaten. (El ele tutuşma, özel bölgelere dokunma falan var) Sonrasında yalnız kaldıkları bir ortamda iş daha ileri gidiyor ama çocuk hala öpüşmüyor. Bu durum arkadaşımı bayağı düşürmüş ve yakınlaşmak istememiş. Çocuk bazı isteklerini sözel olarak ve kaba bir dille ifade ediyormuş. Aynı şeyleri arkadaşım isteyince yapmayı sevmediğini söylüyormuş. Acaba problem hijyen mi sorusu aklımıza geldi ama temiz biri yani. Zaten çocuk diğer özel bölgelere dokunuyor. Tiksindiği insanla yakınlaşmaz herhalde diye düşünüyoruz. O gün çocuğu dudaktan öpmek için yaklaşmış ama ağzını açmadan öpücük kondurup önünü dönmüş. Bu durum dışında çocuk sevişmeye istekli.
Arkadaşım da baya fiziksel çekim hissediyormuş tamamen hayal kırıklığı ve karmaşa içinde şu an. Başıma hiç böyle bir şey gelmediği için ve numunelik bir olay olduğu için size danışmak istedim.
NOT: neden açık açık öpüşmediğini sormadın dedim ama çekinmiş. Onun yerine öpmeye çalışıp tepkisine baktım dedi. Bu olaya sinirlenince çocuğa sevişme esnasında ağır bir şey söylemiş. Kızın özgüveni düştü bir anlam da veremedik olaya.