• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı anlamsız olay

İlişki yeni olduğu için tam birleşme yaşamamışlar hiç. Kızla öpüşmüyor oral da yapmıyormuş. Kendi istiyormuş ama. O gün baya çökmüş hala toparlayamadı böyle bir şey çıkınca
Yeni bir ilişkide böyle bir olay için niye çökmüş anlamadım. Anladığım kadarıyla herif organların adını argo söyleyerek bir şeyler istiyor. Hayatta şu tip biri için üzülmezdim.

Cok bencilce, erkekler sevisme esnasında en cok partnerinin zevkini düşünür mutlu etmek icin elinden geleni yapar. Bu herif cok bencil.
Hissiz bu adam sevmedigi icin öpmek istemiyordur bundan baska bi acıklama yok.
Emin misin aşkım? :KK53:
Yani ağzı kokuyordur, ondan öpmüyordur. Ya da öpüşmeyi sevmiyor olabilir, hatta sadece arkadaşınızı öpmeyi istemiyor olabilir. Ben bazı flörtlerimi değil öpmek, dokunmak bile istememiştim. Ay böyle insanın içinden gelmiyor, öyle olunca da uzatmadan bitirdim.
Yani sonuç olarak arkadaşınızı tam anlamıyla istemiyor, sevmiyor bu adam. Ayrılık kaçınılmaz.

Cok bencilce, erkekler sevisme esnasında en cok partnerinin zevkini düşünür mutlu etmek icin elinden geleni yapar. Bu herif cok bencil.
Hissiz bu adam sevmedigi icin öpmek istemiyordur bundan baska bi acıklama yok.
Valla zevk vermek için özel bölgesine dokunuyormuş onun dışında bi şey yok :D çocuk bir geleneksel yapılı gibi konuşuyor bir taksim barlar sokağı müdavimi gibi. Karakterini de tam çözemedik.

Selam,
Gece gece konuyu arkadaşım adına açıyorum. Daha önce birine özelden de danışmıştık ama aynı olay devam ettiği için arkadaşım bu kişiyle görüşmeme kararı aldı. Olaya gelirsek,
Yakın arkadaşım 26 yaşında ve 4 aylık bir ilişkisi var. İlişkinin başında yakınlaşmalar olurken sevgilisi öpüşmüyor. Arkadaşım bunu pek takmamış o vakitler çünkü haftada 1 falan buluşuyorlarmış ve fiziki yakınlaşmalar sınırlıymış zaten. (El ele tutuşma, özel bölgelere dokunma falan var) Sonrasında yalnız kaldıkları bir ortamda iş daha ileri gidiyor ama çocuk hala öpüşmüyor. Bu durum arkadaşımı bayağı düşürmüş ve yakınlaşmak istememiş. Çocuk bazı isteklerini sözel olarak ve kaba bir dille ifade ediyormuş. Aynı şeyleri arkadaşım isteyince yapmayı sevmediğini söylüyormuş. Acaba problem hijyen mi sorusu aklımıza geldi ama temiz biri yani. Zaten çocuk diğer özel bölgelere dokunuyor. Tiksindiği insanla yakınlaşmaz herhalde diye düşünüyoruz. O gün çocuğu dudaktan öpmek için yaklaşmış ama ağzını açmadan öpücük kondurup önünü dönmüş. Bu durum dışında çocuk sevişmeye istekli.
Arkadaşım da baya fiziksel çekim hissediyormuş tamamen hayal kırıklığı ve karmaşa içinde şu an. Başıma hiç böyle bir şey gelmediği için ve numunelik bir olay olduğu için size danışmak istedim.

NOT: neden açık açık öpüşmediğini sormadın dedim ama çekinmiş. Onun yerine öpmeye çalışıp tepkisine baktım dedi. Bu olaya sinirlenince çocuğa sevişme esnasında ağır bir şey söylemiş. Kızın özgüveni düştü bir anlam da veremedik olaya.
Forumda buna benzer bi konu vardı. Kadının eşi öpüşmüyordu ve oral s*ks yapmıyordu. Okb vardı diye hatırlıyorum. Bir bakın isterseniz konulara.

Emin misin aşkım? :KK53:
Yani ağzı kokuyordur, ondan öpmüyordur. Ya da öpüşmeyi sevmiyor olabilir, hatta sadece arkadaşınızı öpmeyi istemiyor olabilir. Ben bazı flörtlerimi değil öpmek, dokunmak bile istememiştim. Ay böyle insanın içinden gelmiyor, öyle olunca da uzatmadan bitirdim.
Yani sonuç olarak arkadaşınızı tam anlamıyla istemiyor, sevmiyor bu adam. Ayrılık kaçınılmaz.
Sevişmeye arkadaşımdan çok sevgilisi istekliymiş. Biz de tiksinme kısmını o yüzden eledik

Evett ben de ona anlam veremedim. Sadece cinsellik odaklı ilişki yaşayan arkadaşlarım da var hepsi şapır şupur öpüşüyor :D duygum yok o yüzden her yerini elleyeyim ama öpmeyeyim nasıl bir mantık çözemedik. Öpüşmek de zevk vermiyor mu sonuçta

Yani fitilleme diyelim ön sevismenin bana göre olmazsa olmazı öpüşmektir oraldan bile keyif verebilir özellikle kadın için.Öylesine bile olsa😂 çok sorunlu biri gibi sallasın onu. Kendi gibi bulsun salak.

Valla zevk vermek için özel bölgesine dokunuyormuş onun dışında bi şey yok :KK70: çocuk bir geleneksel yapılı gibi konuşuyor bir taksim barlar sokağı müdavimi gibi. Karakterini de tam çözemedik.
Bunun gecmisinden birini bulup konuşmak lazım aslında. Direkt o geldi aklıma hani hep mi böyleydi anlamak lazım. Öpüsmek kısmı daha cok duygu ister his ister. Bide su var öpüsmeyle alakalı bi travması olabilir.

Benim arkadasın anal travması var yapamıyo tiksiniyo. Mesela arkadasının sevgilisi de biriyle öpüsürken kız kusmus olabilir nskssnsnsnsnsn

Bunun gecmisinden birini bulup konuşmak lazım aslında. Direkt o geldi aklıma hani hep mi böyleydi anlamak lazım. Öpüsmek kısmı daha cok duygu ister his ister. Bide su var öpüsmeyle alakalı bi travması olabilir.

Benim arkadasın anal travması var yapamıyo tiksiniyo. Mesela arkadasının sevgilisi de biriyle öpüsürken kız kusmus olabilir nskssnsnsnsnsn
Sadece öpüşme değil ki kızdan kabaca oral isteyip kendisi yapmıyormuş.

Sevişmeye arkadaşımdan çok sevgilisi istekliymiş. Biz de tiksinme kısmını o yüzden eledik
Ay açık açık yazacağım valla. :KK53:
En çok sıvı transferi öpüşme yoluyla olur. Aslında en tiksinilesi şey öpüşme bence.
Tiksinme olayı da bambaşka bir şey. Ben bu tiksinme olayını aşkla aştım valla. Öpemediğin birini yeteri kadar sevmiyorsundur derim, nokta.

Buda ihtimal. Ağız kokması vs sigara şu bu yada farklı sebebler etkilemişte olabilir. Ama yazık olmuş valla öpüşmekten mahrum kalmış 😂

Yani fitilleme diyelim ön sevismenin bana göre olmazsa olmazı öpüşmektir oraldan bile keyif verebilir özellikle kadın için.Öylesine bile olsa😂 çok sorunlu biri gibi sallasın onu. Kendi gibi bulsun salak.
Bu arada gercekten öpusmek bambaska bir his ve beni bundan mahrum eden bir erkekle hayatta olamazdım ozel bolgeme dokunsa ne olacak herifte is yok ki anam

Arkadaşınıza sorun bakalım,bar ,pavyon müdavimi adamlar gibi ağır jargon konuşan adamı nerden bulmuş? Adamın derdi işini bitirip kıçını dönüp yatmak.Öpüşmek istisnalar olsa da ilişki sırasında aşk ve tutkunun göstergesidir.Adamin aşk,sevgi,tutku gibi derdi yok.Git gel git gel hop uyku.......

Valla onu da düşündük :D ama anal daha spesifik bi şey. Öyle herkes yapmaz yani. Arkadaşım da oral konusundan ziyade öpüşmeye takıldı. Baya çekim varmış aralarında çünkü. Çocuğun kötü biri olmadığını ama değişik ve anlam veremediği bazı hareketlerinin olduğunu söylüyor. Haftalardır çöktü resmen kız. Baba yapılsa ben de bozulurum. Böyle bir durum varsa bence insan partnerine açıklamalı ya çok üzücü

Back
X