• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı anlamsız olay

Olabilir belki. Arkadaşım sevişmeye adapte olamayınca da neden diye sormuş. Kız da o şokla daha önce hiç sevişip sevişmediğini sormuş çocuğa. Bozulmuş bu soruya falan. Yani tuhaf davrandığının farkında değil bence

Çokta beyin fırtınası yapmasına gerek yok ten uyumu yok ve bırakmalı önemli birşey bu. Duygusal olarak iyi gelir sarılmak yanaktan bile öpülmesi. Arkadaşın daha iyilerini hak ediyor bence o zaman kaybı. O adam şişme bebeklerle takılsın. 😂

Oha. Normalde forumda narsist diyenlere ilk tepki verenlerdenim herkes mi narsist ulen diye. Ama size bir şey diyeyim mi böyle bir tanıdık vardı sevgilisinin cinsel organına hiçbir şekilde dokunmuyordu. Kız da rahatsız oluyordu anlam veremiyordu falan ve çocuk tanılı narsistti. Hatta kıza şiddet uyguladı neler neler. Bu dediğinizi değerlendireceğim ben. Çünkü ifşa olmasınlar diye derin detay veremiyorum ama çocuğun normal hayatta da garip ve narsizmi işaret eden davranışları var.
Narsist bir adamla beraber olan birini biliyorum da ben oluyorum. O da opusmuyordu ordan gördüm videoda. Bu arada adama tanı konulmuştu benim pskiyatristim tarafından. Yani davranışları nasıl tabi o da var. Çok narsist bu diyen var ama hepsi değil. Ama genelde öpüşmezlermis. Özel günlerde doğumgünü yılbaşı vs kavga çıkarır miydi vs önemli bunlar kistaslar. Araştırın isterseniz

Narsist bir adamla beraber olan birini biliyorum da ben oluyorum. O da opusmuyordu ordan gördüm videoda. Bu arada adama tanı konulmuştu benim pskiyatristim tarafından. Yani davranışları nasıl tabi o da var. Çok narsist bu diyen var ama hepsi değil. Ama genelde öpüşmezlermis. Özel günlerde doğumgünü yılbaşı vs kavga çıkarır miydi vs önemli bunlar kistaslar. Araştırın isterseniz
Özelden yazabilir miyim size?

Enteresan bir durum. Kızın ağzı kokuyor adam tiksiniyor falan desek yani kimse tiksindiği bir ilişkiyi aylarca sürdürmez. Sonuçta sevişmenin en önemli noktası öpüşmek. Kızı sevmiyor desek de anlamsız. Yani yatıp kalkacak bi sürü kız bulabilir.

Ama ben de aşık olmadığım birini öpemem. Erkekler genelde bizim kadar duygusal yaklaşmıyor bu konulara ama az da olsa öpüşmeden cinsellik yaşayanlar var belki de bi iki sefer öyle bir şey yaşayıp ayrılmak istiyor. Değişik bir vaka.

Sevişmeye arkadaşımdan çok sevgilisi istekliymiş. Biz de tiksinme kısmını o yüzden eledik
Neye istekliymiş Allasen?
Sadece ellemeye mi?
Kadın cinsel organından tiksiniyor mu bilmiyorum çünkü dokunuyormuş yani o bölgeyi uyarıyor. Normalde sürekli ne kadar yükseldiğini falan söylüyormuş kıza. Sevişmeyi bıraktığında bile gelip dokunuyormuş. Bu azgınlığına çok tezat bir sevişme stili var
Kızla öpüşmüyor oral da yapmıyormuş. Kendi istiyormuş ama.

Arkadaşım da oral konusundan ziyade öpüşmeye takıldı. Baya çekim varmış aralarında çünkü.
Iyi de bu nasil sevişme?
Sadece adamin isteklerine yonelik ve arada kizi biraz elle uyarıyor, sevisme karşılıklı olan bir sey
Resmen kızı kullaniyor,
kiz da uzuntusunden düşmüş falan.. Pfff

Hani ergen degilsiniz ama şöyle manyaklarla iliski yasamamaniz gerektigini anlayabilecek kadar da cahil olmamalisiniz

Opusme sevisme aninda muthis bir his verse de, bitince berbat hissettiriyo benim burnum k9 gibi tum o tukuruk kokusunu alir ve midemi bulandirir. Adamda belki bu tip durum var. Okb falan olmasa bile sirf tenine yapisan kokudan rahatsiz oluyodur belki ben gibi. Bi de bazilari kotu opusuyo yaa hep kotu deneyimler yasadiysa belki bilemedim.
Arkadasiniz sevisme sirasinda cocuga agir ne soyledi ben onu merak ettim

Olabilir belki. Arkadaşım sevişmeye adapte olamayınca da neden diye sormuş. Kız da o şokla daha önce hiç sevişip sevişmediğini sormuş çocuğa. Bozulmuş bu soruya falan. Yani tuhaf davrandığının farkında değil bence
Tamam işte daha neyi deşiyorsunuz. Daha ilk sayfada yazdım bu çocuk bildiğin tecrübesiz. Daha önce kimseyle öpüşmediğine bahse girerim. İlk seferde dudaklarını kapalı tutmasından belli (ben de öyle yapmıştım 😂)

Evet ya bir de akademik camiadanmış ayının teki. Beni öpmeye, sarılmayan adam başka yerlemerime ekleyemez. İnsan niye eskort muamelesi yapar ki kendine🤮
Öpüşmemek nasıl takılmaz ki el ele tutuşmaktan direkt özel bolgesine ellemeye atlamiş. 🤢bunun neresi sınırlı temas bi de bunu insan içinde mi yapmasına izin vermiş? Yalnız kaldıklarında diye devam etmişsiniz çünkü.
Arkadaşınız kendisine inanılmaz saygısız davranılmasına izin veriyor. O adamı yerin dibine sokup çıkartması lazımken oturmuş iğreniyor mu diye düşünüyor. İğreniyor olabilir gayet eklemesi bisey ifade etmez sevmiyor da

özel günlerde kavga çıkarmak ne alaka?
ilk kez duyuyorum, ilgimi çekti

Böyle bir adamla sevişmekte ne bileyim kendime hakaret olur ögh

Evet ya bir de akademik camiadanmış ayının teki. Beni öpmeye, sarılmayan adam başka yerlemerime ekleyemez. İnsan niye eskort muamelesi yapar ki kendine🤮
Öpüşmemek nasıl takılmaz ki el ele tutuşmaktan direkt özel bolgesine ellemeye atlamiş. 🤢bunun neresi sınırlı temas bi de bunu insan içinde mi yapmasına izin vermiş? Yalnız kaldıklarında diye devam etmişsiniz çünkü.
Arkadaşınız kendisine inanılmaz saygısız davranılmasına izin veriyor. O adamı yerin dibine sokup çıkartması lazımken oturmuş iğreniyor mu diye düşünüyor. İğreniyor olabilir gayet eklemesi bisey ifade etmez sevmiyor da

Valla zevk vermek için özel bölgesine dokunuyormuş onun dışında bi şey yok :KK70: çocuk bir geleneksel yapılı gibi konuşuyor bir taksim barlar sokağı müdavimi gibi. Karakterini de tam çözemedik.
Karakteri yok çünkü. Ana göre şekilleniyor adam. Bu adam evlilik öncesi ilişkiler yaşayıp karşında bakire kız da ister. Yukarda yazdığınızdan bu izlenimi çıkardım malesef

Selam,
Gece gece konuyu arkadaşım adına açıyorum. Daha önce birine özelden de danışmıştık ama aynı olay devam ettiği için arkadaşım bu kişiyle görüşmeme kararı aldı. Olaya gelirsek,
Yakın arkadaşım 26 yaşında ve 4 aylık bir ilişkisi var. İlişkinin başında yakınlaşmalar olurken sevgilisi öpüşmüyor. Arkadaşım bunu pek takmamış o vakitler çünkü haftada 1 falan buluşuyorlarmış ve fiziki yakınlaşmalar sınırlıymış zaten. (El ele tutuşma, özel bölgelere dokunma falan var) Sonrasında yalnız kaldıkları bir ortamda iş daha ileri gidiyor ama çocuk hala öpüşmüyor. Bu durum arkadaşımı bayağı düşürmüş ve yakınlaşmak istememiş. Çocuk bazı isteklerini sözel olarak ve kaba bir dille ifade ediyormuş. Aynı şeyleri arkadaşım isteyince yapmayı sevmediğini söylüyormuş. Acaba problem hijyen mi sorusu aklımıza geldi ama temiz biri yani. Zaten çocuk diğer özel bölgelere dokunuyor. Tiksindiği insanla yakınlaşmaz herhalde diye düşünüyoruz. O gün çocuğu dudaktan öpmek için yaklaşmış ama ağzını açmadan öpücük kondurup önünü dönmüş. Bu durum dışında çocuk sevişmeye istekli.
Arkadaşım da baya fiziksel çekim hissediyormuş tamamen hayal kırıklığı ve karmaşa içinde şu an. Başıma hiç böyle bir şey gelmediği için ve numunelik bir olay olduğu için size danışmak istedim.

NOT: neden açık açık öpüşmediğini sormadın dedim ama çekinmiş. Onun yerine öpmeye çalışıp tepkisine baktım dedi. Bu olaya sinirlenince çocuğa sevişme esnasında ağır bir şey söylemiş. Kızın özgüveni düştü bir anlam da veremedik olaya.
Bende opusmeyi pek sevmem eşim hep der beraber olurken bir insan nasıl öpüşmek istemez diye ağzımı bile kipirdatasm gelmez bazen hijyen ile alakası yok hiç eşim benden temiz biri ama anlamsız geliyor 🤣

Emin misin aşkım? :KK53:
Yani ağzı kokuyordur, ondan öpmüyordur. Ya da öpüşmeyi sevmiyor olabilir, hatta sadece arkadaşınızı öpmeyi istemiyor olabilir. Ben bazı flörtlerimi değil öpmek, dokunmak bile istememiştim. Ay böyle insanın içinden gelmiyor, öyle olunca da uzatmadan bitirdim.
Yani sonuç olarak arkadaşınızı tam anlamıyla istemiyor, sevmiyor bu adam. Ayrılık kaçınılmaz.
Kız alıntını ben yeni gördüm diger sayfalarda yazmısım kokmak travma vs bende bi kere oral yapamamıstım adamın kıldan bamya gözükmüyodu bi çakmak çaksam 3 gün aralıksız yanardı o derece hani hepimizin oluyo bu anlar benimde ilk aklıma sevmemesi geldi :D

Oral yaptırmaya çekinmeyen adama oral yaparken çekinmeyen arkadaşınız neden opusmuyoruz diye çok rahat sorabilir bence 😁 soramayacak kadar samimi ilişkileri yoksa oral yapmak için çok yanlış bir zamanlama maalesef 😅

Kız alıntını ben yeni gördüm diger sayfalarda yazmısım kokmak travma vs bende bi kere oral yapamamıstım adamın kıldan bamya gözükmüyodu bi çakmak çaksam 3 gün aralıksız yanardı o derece hani hepimizin oluyo bu anlar benimde ilk aklıma sevmemesi geldi :KK70:
:) Yani hijyensizlik başka bir olay.
Öpüşmek mi oral mi daha tiksinilesi tartışılır. Ama adam öpüşmekten tiksiniyor olabilir. :KK53:

özel günlerde kavga çıkarmak ne alaka?
ilk kez duyuyorum, ilgimi çekti
Kendi doğumgünü özeldir ama senin dogumgununde seni istemsiz şekilde mutsuz eder. Yılbaşı da olur bu eğer kendi eğlenmiyosa o gün. İki narsistle ciddi ilişkim oldu biri tanı konulmuş öbürü sadece tahmin aslında. Çok kişiye narsist deniyor ama aradaki farkı anlıyorum 6 yıllık tecrübeden sonra. Ertesi gün gene sevgi gosterirler

Back
X