AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

Görmek istemeyen gene görmez özellikle bu tip ilişki arayan kadınlar var beni "sahiplensin" diyo açıkça, anlatamiyosun sen kedi değilsin diyemiyosun, seni değil ilişkiyi sahiplenecek diyemiyorsun olmuyo

benim anlamadığım nokta şu. konu sahibi olayın yanlış olduğunun bir nebze de olsa farkında, ayrılmayı düşünüyor o da tamam. bunu neden en can acıtıcı, en kanırtacak şekilde yapmayı tercih ediyor. vallahi o noktaya taktım yaa

bunca şeye rağmen çok iyi anlaşıyoruz aramızdaki uyum mükemmel biz harika bir çiftiz diyodu..

En çok nereyi okurken şok oldum bilemiyorum ama bu kısma ayrı bir şok oldum nasıl olabilir böyle birşey ve hala ayrılmalı mıyım sorusunu sorman çok garip geldi. Korku filmi tadında bi ilişki.s şöyle yap böyle yap diyemiyorum tabi ama ben olsam çekemezdim asla. Böyle insanların zaman geçtikçe düzeleceğine değil karşı taraf sabır gösterdikçe daha da çığrından çıakcağına inanmışımdır hep.

sonra bu kadınlar 3 cocuğum var eşim çalıştırmadı şiddet görüyorum boşanırsam öldürücem diyo diye konu açıyor
biz de mal gibi üzülüyoruz
üzülmicem arkadaş kimseye
bazılarına müstehak

Ben dün yorum yapmıştım, o kadar çok yorum gelmiş ki...

Bence konu sahibi adamın böyle olmasından hoşlanıyor.

Bunca yorumdan ders almıyor, bence bize bu saatten sonra susmak düşer, gerisi onun tercihi...
Yani onca sey soylendi ve herkes hemfikir bu yasadiklarinin iiye isaret olmadigina ama onun bi kulagindan girio, oburunden cikio anlasilan

YOK ARTIKKK ben o adamla evlenme derim..
hiç mi senin istediği olmuycak..
niye faceni kapatırduın ki dinlemeseydin olur biterdi. bana fenalik geldi inanki..

konu baslıgın asırı baskıcı erkek arkadas bence sen onu psikolohısı bozuk diye duzelt . k.bakmada kımse kımseyı uyanında zorla tutamaz. hayat senın hayatın .. kendıne gel. bırakmıyor da ne demek allah askına. cekıp gidiceksın hat degıstır demıs ya evet değiştir ama onu hyatından attıktan sonra .

Ne dmeek izin vermiyor ya boyel biriyle hayat gecermi çalışan bayansiniz mecbur makarna yapacaksınız ne dmemk tencere yı geçirinbnce yol yyakınken ayrılın

Yine bir "agzima m.ciyo ama seviyor eminim" vak'asi daha..
Simdi kardes bizim Diyarbakir Çarıklı' da uretilen bir pecete var. Paketin ustunde yaziyor ki ' ultra soft %100 selüloz'
aha o pecetenin %100 selüloz olduguna ne kadar inaniyorsam bu konulara da o kadar inaniyorum

Kaçarak uzaklaş şimdi böyleyse evlendiğiniz de ne olur hayal bile edemiyorum yakma kendini boşver ne sevgisi görmeyince uzak durunca biter ilerde vah tüh demektense şimdi vazgeç ne karakterli ne iyiler var boşver şu çirkefi düğünü sana kakalar bu sonrada gerim gerim gerilir düğünü ben yaptım diye hem çocuk ister hem çalış der içkisi varmış aman ben 40 sene içeni biliyorum illaki devamı geliyor kadın meselesi çıkar bide Allah korusun bırak şu odunu değiştir nonu polise dilekçe ver rahatsız ediyor diye inşallah kurtuluşunda burada kurtuldum diye post açarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…