AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

dayanamicam konuscam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
2.120
1.396
158
ilişkiye başlayalı iki buçuk ay oldu bugün tam.

beni 5 yıllık bi stalklamadan sonra elde edebilmişti. aynı mesleklerde, aynı yaşta (29), aramızda 1,5 saat farkla farklı şehirlerde yaşıyoduk. benim niyetimde evlenmek yoktu aslına bakarsan onun niyetinde de yoktu ama o nedense en başından beri benimle evlenme palnı kurmaya çok hevesliydi.

annesiyle beni telefonda görüştürdü. bana eşya linkleri atmaya başladı ilşkinin 14 gününde sevgililer gününde güzel hediyeler çiçeklere boğdu beni..

alkol alıyodu ve içmemisini söylüyordum 2,5 ay içinde içinde 5 kere zil zurna sarhoş oldu.

facebookumu kapattırdı.. numaramı değiştirmek için beni zorladı.. akşamları dışarı çıkamazsın tayt giyemezsin demeye başladı.

evlenmek istiyor ama düğün yapmak istemiyordu. illa düğün yapacaksan oğlan evinde olur seni gelinlikle görmek isteyenler oğlan evine gelir diyodu (oğlan evi 8 saat uzaklıkta) yapacaksan kız eivinde kına gecesi yaparsın diyodu. Gelinbaşını evde arkadaşlarınla yaparsın çok zor bişey olmasa gerek. düğün fotoğrafı saçmalığına beni kesinlikle bulaştırmayı düşünme aptalca diyodu..

alacağımız eşyalarda bana söz hakkı tanımıyordu. ben yerden yüksek yatak ve gardolap istiyorum dedğimde alırım ama hergün altını sildirtirim sana. evlendiğimizde makarna yaparsan tencereyi kafana geçiririm diyodu. (ikimizde aynı meslektaşız)

bunca şeye rağmen çok iyi anlaşıyoruz aramızdaki uyum mükemmel biz harika bir çiftiz diyodu..

beni çok sevdiğini biliyorum.. bende onu çok seviyorum ama artık katlanamıyorum.. ayrılmama izin vermiyor.. hergün kavga gürültü ben hayatımda hiç kimseyle tartışmış insan değilim.. çok üzülüyorum bu duruma..

hareketleri normal değil. ne yapmalıyım sabredip düzelmesini mi bekliyim? ayrılayım mı gerçi ayrılmayı çok denedim bırakmıyo..

Son düzenleme:
her paragrafta ayrı şok oldum. ayrılmama izin vermiyo ne demek! izinle ayrılınmaz zaten bırak gitsin elin garip adamıyla mı uğraşıcan bekar halinle

Şu bırakmıyor ne demek çok merak ederim.
Zincirle mi bağlıyor halatla mı?
Bu kadar baskıcı bir adamın seni sevdiğine inanman ayrı bir komedi bana kalırsa.

seni sevdiğimden yapıyorum benimsin bana aitsin bla bla diyo

İyi de bu adam terbiyesiz.Makarna tenceresini kafaya geçirme lafı bile çok çirkin,uyumlu olduğundan emin misin?
Düzelmesini beklemek ölünün dirilmesini beklemekle aynı şey.
şaka yaptım senin makarna yapıp önüme koymayacağını tabiki biliyorum diyo. ama içimden çıkmadı tabikide

mükemmel anlaşma bu mu cnm tencereyi kafana geçiririm ne demek ya, yada arkadaşlarınla evde yaparsın gelin başını ne demek 10 kere mi evleneceksin yada artık evlenip ayrılmış insanlar bile gögüslerini gere gere gelinliğini giyip gelin başı yaptırıyor

Şöyle konular bir kere de "ama beni çok seviyor biliyorum, eminim" kısmına gelmesin yahu. Emin ol seviyor. Biz buna Elmyra sevgisi diyoruz hatta. Sevgisinden sıkacak, boğacak, sarsacak, hallaç pamuğu kıvamına getirecek seni, ama sevgiden işte... Yapmayın şunu kendinize. Şu kadar baskının onda birini aileniz yapsa, şimdiye evden kaçmış, isyan bayraklarını çekmiştiniz, haksız mıyım? Şu dünyaya bir kere geliyorsunuz, onu da böyle manyağın önde gideni adamlar uğruna harcayacak mısınız? İnsan kendi kendine ancak bu kadar büyük bir ceza verebilir.

Tayt da ne var ki?
Anam bu adamlara şu minicik elbiseli ben denk geleydim,pempe çamaşırlarımı kafalarını geçirip işe öyle gönderirdim!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…