- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
Uzman olmuşlardır artık yöneticilerCanım yazdım aynen ispatlanmayınca edilmiyor
Konular birebir ayni cunku sizin yasadiginizla anlattiginizla ayniSen kimsin bana bu şekilde konuşmaya sen ancak kendini kandırırsın anladın mı ben senin kim olduğunu gayet iyi biliyorum kendi kendini ele verdin benim konumda herşeyiyle aynısın burda yorumların aynı hep bana ne söylediysen iptal et üyeliğini
Komik olan sensin biliyorsun bu kadar acizsin işte buraya üyelik alıp yorum yapmakla ne geçiyor eline tüm kadınlar konu açanları gaz veriyor dimi o Zaman'larda da demiştin bana zaten aynısın hiçbir zaman değişmezsin sen napıyorsun şu konuya yaptığın yorumu okudum çok Mutlu olurmuş evlendikten sonra hangi kafayı taşıyorsun
Sizin gercekden psikolojiniz bozulmus herkezi o zannediyorsunuz sizin sevgilinizden bananeKomik olan sensin biliyorsun bu kadar acizsin işte buraya üyelik alıp yorum yapmakla ne geçiyor eline tüm kadınlar konu açanları gaz veriyor dimi o Zaman'larda da demiştin bana zaten aynısın hiçbir zaman değişmezsin sen napıyorsun şu konuya yaptığın yorumu okudum çok Mutlu olurmuş evlendikten sonra hangi kafayı taşıyorsun
Uzman olmuşlardır artık yöneticiler
Enselerler merak etme
Hem konu sahibi de kadın ama aynı şeyi savunuyo
Boş versene, kendisine bunları reva görüyolarsa görsünler
Onlar demek ki şiddetten hoşlanıyoAynen öyle Nasıl bir kafadır anlamıyorum birde 29 yaşında hani 17-18 yaşında olsa gerçekten bundüşüncelerini anlıcam yani çile çekmek istiyorsa dediğin gibi çeksinler yani güzel yaşamak varken hayatı zindana çevirmek istiyorsa hodri meydan bir insan Nasıl ayrılamaz sen kararlıysan sana bazı şeyler olumsuzsa kafanda bitirirsin zaten izin nedir
Konular birebir ayni cunku sizin yasadiginizla anlattiginizla ayni
Sizin gercekden psikolojiniz bozulmus herkezi o zannediyorsunuz sizin sevgilinizden banane
Onlar demek ki şiddetten hoşlanıyo
Kim daha hızlı tencere indirirse kafaya o daha erkek demek ki
ilişkiye başlayalı iki buçuk ay oldu bugün tam.
beni 5 yıllık bi stalklamadan sonra elde edebilmişti. aynı mesleklerde, aynı yaşta (29), aramızda 1,5 saat farkla farklı şehirlerde yaşıyoduk. benim niyetimde evlenmek yoktu aslına bakarsan onun niyetinde de yoktu ama o nedense en başından beri benimle evlenme palnı kurmaya çok hevesliydi.
annesiyle beni telefonda görüştürdü. bana eşya linkleri atmaya başladı ilşkinin 14 gününde sevgililer gününde güzel hediyeler çiçeklere boğdu beni..
alkol alıyodu ve içmemisini söylüyordum 2,5 ay içinde içinde 5 kere zil zurna sarhoş oldu.
aşırı baskıcıydı.. facebookumu kapattırdı.. numaramı değiştirmek için beni zorladı.. akşamları dışarı çıkamazsın tayt giyemezsin demeye başladı.
evlenmek istiyor ama düğün yapmak istemiyordu. illa düğün yapacaksan oğlan evinde olur seni gelinlikle görmek isteyenler oğlan evine gelir diyodu (oğlan evi 8 saat uzaklıkta) yapacaksan kız eivinde kına gecesi yaparsın diyodu. Gelinbaşını evde arkadaşlarınla yaparsın çok zor bişey olmasa gerek. düğün fotoğrafı saçmalığına beni kesinlikle bulaştırmayı düşünme aptalca diyodu..
alacağımız eşyalarda bana söz hakkı tanımıyordu. ben yerden yüksek yatak ve gardolap istiyorum dedğimde alırım ama hergün altını sildirtirim sana. evlendiğimizde makarna yaparsan tencereyi kafana geçiririm diyodu. (ikimizde aynı meslektaşız)
Aferdesinde bir b.k olmaz o adamdan seni ne kapı dışarı çıkartır ne cam açtırır annene bile yollamaz.Sinir hastası olursun çünkü erkek arkadaşın normal değil bence en sağlıklı ayrılmanız.Böyle sıkılarak bir hayat yaşayabilcekmisin evlenince bu yaptıklarını kat be kat beterini yaptırıcak.
bunca şeye rağmen çok iyi anlaşıyoruz aramızdaki uyum mükemmel biz harika bir çiftiz diyodu..
beni çok sevdiğini biliyorum.. bende onu çok seviyorum ama artık katlanamıyorum.. ayrılmama izin vermiyor.. hergün kavga gürültü ben hayatımda hiç kimseyle tartışmış insan değilim.. çok üzülüyorum bu duruma..
hareketleri normal değil. ne yapmalıyım sabredip düzelmesini mi bekliyim? ayrılayım mı gerçi ayrılmayı çok denedim bırakmıyo..
Benim size soyleyecegim teksey burdaki cogunun esi sevgilisi kiskanmiyor umursamiyor sevmiyor sen seni seveni bulmusken sakin birakma eminim sevgilin seni çok seviyor yinede sen bilirsinilişkiye başlayalı iki buçuk ay oldu bugün tam.
beni 5 yıllık bi stalklamadan sonra elde edebilmişti. aynı mesleklerde, aynı yaşta (29), aramızda 1,5 saat farkla farklı şehirlerde yaşıyoduk. benim niyetimde evlenmek yoktu aslına bakarsan onun niyetinde de yoktu ama o nedense en başından beri benimle evlenme palnı kurmaya çok hevesliydi.
annesiyle beni telefonda görüştürdü. bana eşya linkleri atmaya başladı ilşkinin 14 gününde sevgililer gününde güzel hediyeler çiçeklere boğdu beni..
alkol alıyodu ve içmemisini söylüyordum 2,5 ay içinde içinde 5 kere zil zurna sarhoş oldu.
aşırı baskıcıydı.. facebookumu kapattırdı.. numaramı değiştirmek için beni zorladı.. akşamları dışarı çıkamazsın tayt giyemezsin demeye başladı.
evlenmek istiyor ama düğün yapmak istemiyordu. illa düğün yapacaksan oğlan evinde olur seni gelinlikle görmek isteyenler oğlan evine gelir diyodu (oğlan evi 8 saat uzaklıkta) yapacaksan kız eivinde kına gecesi yaparsın diyodu. Gelinbaşını evde arkadaşlarınla yaparsın çok zor bişey olmasa gerek. düğün fotoğrafı saçmalığına beni kesinlikle bulaştırmayı düşünme aptalca diyodu..
alacağımız eşyalarda bana söz hakkı tanımıyordu. ben yerden yüksek yatak ve gardolap istiyorum dedğimde alırım ama hergün altını sildirtirim sana. evlendiğimizde makarna yaparsan tencereyi kafana geçiririm diyodu. (ikimizde aynı meslektaşız)
bunca şeye rağmen çok iyi anlaşıyoruz aramızdaki uyum mükemmel biz harika bir çiftiz diyodu..
beni çok sevdiğini biliyorum.. bende onu çok seviyorum ama artık katlanamıyorum.. ayrılmama izin vermiyor.. hergün kavga gürültü ben hayatımda hiç kimseyle tartışmış insan değilim.. çok üzülüyorum bu duruma..
hareketleri normal değil. ne yapmalıyım sabredip düzelmesini mi bekliyim? ayrılayım mı gerçi ayrılmayı çok denedim bırakmıyo..
Meraktan soruyorumHanımlar lütfen konuyu kişisel tartışmalarınızla dağıtmayın.
Erkek üye meselesine gelince kesin ispat olmadan kimseyi zan altında bırakamayız, haklarında işlem yapamayız, ki yöneticilerimiz kişilerin kapı numarasına kadar bulup çıkaracak kadar profesyonel insanlardır.
O dram dediginiz hayatin gercekleri siz baska ulkede yasiyorsaniz bilemem
O kısım yöneticilerimizde saklıMeraktan soruyorum
Kapı numarasında hem kadın hem erkek bireyler varsa ne oluyo ? Yani hangisi üye olmuş nerden biliniyo
BiliyorumO kısım yöneticilerimizde saklıama burada çok vaka var adresleri bulunup kimlikleri teşhis edilen.
Buraya üye olurken cinsiyeti kadın olarak işaretlemesi kendisini saklamasına yetmiyor erkeklerin
O kısım yöneticilerimizde saklıama burada çok vaka var adresleri bulunup kimlikleri teşhis edilen.
Buraya üye olurken cinsiyeti kadın olarak işaretlemesi kendisini saklamasına yetmiyor erkeklerin
Sallıyolar ya her naneye 'ülke gerçeği' diyerekİyi de öyle gerçeği ne diye çekeyim.
Ben anlattım hayatımın gerçeklerini. Toz pembe değil hiçbi şey. Bir sürü problemimiz var ama çok şükür en büyük kavgamız bulaşıktan zırttan pırttan çıkar. Hayat kıskançlık kavgalarına yer vermeyecek kadar zor. Siz ortadoğuda falan yaşıyosunuz bence. Eşim anadolunun küçük bi ilçesinde doğmuş büyümüş. Daha kıyafetime karışmış değil. Romantik bir adam değil. Hödük bile diyebiliriz. Ama sağolsun vicdanlıdır eziyet etmez. Ne babamda ne amcamda ne dayımda böyle eziyet görmedim ayrıca.
Bu dediğin bildiğin dramdır. Bence sen cidden ortadoğuda yaşıyosun.
Durup dururken kimse sizin kim olduğunuzu araştırmıyor, şüpheli durumlarda yapılan bir uygulama bu.Bu çok yanlış bir uygulama. Ve tabi bir de tehlikeli.
Biz, google arama bilgilerimizi satıyor diye endişelenirken, demek her site kimlik bilgilerimize kadar erişebiliyormuş.
Yazı insanın karakterini yansıtan birşeydir, başka da birşey demiyorum size.Evt soleddiklerinizde bi miktar dogruluk payi var lakin benim yaptigimla konu sahibinin yaptigi sey arasinda fark olduunu dusunuorum
Sadece "y" harfi diil "ğ" yi de yok etmisim onu atlamissiniz
Durup dururken kimse sizin kim olduğunuzu araştırmıyor, şüpheli durumlarda yapılan bir uygulama bu.
Örneğin sahte 10'larca üyelik alıp küfredenler, sahte konular açıp sonra oraya buraya haber konusu yapanlar vb gibi.
Sallıyolar ya her naneye 'ülke gerçeği' diyerek
Hangi ülke
Bizde Türkiye'deyiz
Beni geç, çevremde böyle bir tane zorba yok
Olursa da normal bi kadın kaçar, göz var izan var
Ben hala garip buluyorum konu sahibini
Bunca kişi yanlış derken sadece bi kişi sen onlara bakma şişşşt kıskanıyosa seviyordur senin ki diyeni dinler kesin
Allah hastalık vermesin, makarna yaptığı gün ya da onu bile yapamadığı gün tencerenin kafaya geçtiğinin resmidir
Aşkınıza bişey olmasın, adam sizi kesene kadar yolu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?