AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

Konular birebir ayni cunku sizin yasadiginizla anlattiginizla ayni
Sizin gercekden psikolojiniz bozulmus herkezi o zannediyorsunuz sizin sevgilinizden banane

Uzman olmuşlardır artık yöneticiler
Enselerler merak etme
Hem konu sahibi de kadın ama aynı şeyi savunuyo
Boş versene, kendisine bunları reva görüyolarsa görsünler

Aynen öyle Nasıl bir kafadır anlamıyorum birde 29 yaşında hani 17-18 yaşında olsa gerçekten bundüşüncelerini anlıcam yani çile çekmek istiyorsa dediğin gibi çeksinler yani güzel yaşamak varken hayatı zindana çevirmek istiyorsa hodri meydan bir insan Nasıl ayrılamaz sen kararlıysan sana bazı şeyler olumsuzsa kafanda bitirirsin zaten izin nedir

Onlar demek ki şiddetten hoşlanıyo
Kim daha hızlı tencere indirirse kafaya o daha erkek demek ki

Benim size soyleyecegim teksey burdaki cogunun esi sevgilisi kiskanmiyor umursamiyor sevmiyor sen seni seveni bulmusken sakin birakma eminim sevgilin seni çok seviyor yinede sen bilirsin

Hanımlar lütfen konuyu kişisel tartışmalarınızla dağıtmayın.
Erkek üye meselesine gelince kesin ispat olmadan kimseyi zan altında bırakamayız, haklarında işlem yapamayız, ki yöneticilerimiz kişilerin kapı numarasına kadar bulup çıkaracak kadar profesyonel insanlardır.

Meraktan soruyorum
Kapı numarasında hem kadın hem erkek bireyler varsa ne oluyo ? Yani hangisi üye olmuş nerden biliniyo

O dram dediginiz hayatin gercekleri siz baska ulkede yasiyorsaniz bilemem

İyi de öyle gerçeği ne diye çekeyim.

Ben anlattım hayatımın gerçeklerini. Toz pembe değil hiçbi şey. Bir sürü problemimiz var ama çok şükür en büyük kavgamız bulaşıktan zırttan pırttan çıkar. Hayat kıskançlık kavgalarına yer vermeyecek kadar zor. Siz ortadoğuda falan yaşıyosunuz bence. Eşim anadolunun küçük bi ilçesinde doğmuş büyümüş. Daha kıyafetime karışmış değil. Romantik bir adam değil. Hödük bile diyebiliriz. Ama sağolsun vicdanlıdır eziyet etmez. Ne babamda ne amcamda ne dayımda böyle eziyet görmedim ayrıca.

Bu dediğin bildiğin dramdır. Bence sen cidden ortadoğuda yaşıyosun.

Meraktan soruyorum
Kapı numarasında hem kadın hem erkek bireyler varsa ne oluyo ? Yani hangisi üye olmuş nerden biliniyo
O kısım yöneticilerimizde saklı ama burada çok vaka var adresleri bulunup kimlikleri teşhis edilen.
Buraya üye olurken cinsiyeti kadın olarak işaretlemesi kendisini saklamasına yetmiyor erkeklerin

O kısım yöneticilerimizde saklı ama burada çok vaka var adresleri bulunup kimlikleri teşhis edilen.
Buraya üye olurken cinsiyeti kadın olarak işaretlemesi kendisini saklamasına yetmiyor erkeklerin
Biliyorum
Cengiz vardı, enselenmişti
Darısı diğer köstebeklerin başına
Kolay gelsin sizlere de

Bu çok yanlış bir uygulama. Ve tabi bir de tehlikeli.
Biz, google arama bilgilerimizi satıyor diye endişelenirken, demek her site kimlik bilgilerimize kadar erişebiliyormuş.

Sallıyolar ya her naneye 'ülke gerçeği' diyerek
Hangi ülke
Bizde Türkiye'deyiz
Beni geç, çevremde böyle bir tane zorba yok
Olursa da normal bi kadın kaçar, göz var izan var

Ben hala garip buluyorum konu sahibini
Bunca kişi yanlış derken sadece bi kişi sen onlara bakma şişşşt kıskanıyosa seviyordur senin ki diyeni dinler kesin
Allah hastalık vermesin, makarna yaptığı gün ya da onu bile yapamadığı gün tencerenin kafaya geçtiğinin resmidir
Aşkınıza bişey olmasın, adam sizi kesene kadar yolu var

Bu çok yanlış bir uygulama. Ve tabi bir de tehlikeli.
Biz, google arama bilgilerimizi satıyor diye endişelenirken, demek her site kimlik bilgilerimize kadar erişebiliyormuş.
Durup dururken kimse sizin kim olduğunuzu araştırmıyor, şüpheli durumlarda yapılan bir uygulama bu.
Örneğin sahte 10'larca üyelik alıp küfredenler, sahte konular açıp sonra oraya buraya haber konusu yapanlar vb gibi.

Böyle bi tipte bişeyler bulduğunuza göre siz de pek normal gelmediniz bana.
Böyle biriyle birlikte olmak için insanın kendine kastı olmalı.
Kolay kolay kurtulamazsınız bence bu adamdan.

Şüpheli durumda gerekçe göstermeden kanıt bulmadan üyeliği iptal etmek daha mantıklı değil mi? Ben de bulabileceğini biliyorum kazenin her şeyi. Ama güvenli değil.

Yanlış ve çirkin şeyleri de ülke gerçeği diye kabullenme kafasını anlamıyorum. Ben mantığıma sığmıyorsa yemişim ülke gerçeğini. Ki bu durum ülke gerçeği falan değil. Yakın çevremde hiç görmediğim bi model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…