- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
Bi bizde var bu durumYanlış ve çirkin şeyleri de ülke gerçeği diye kabullenme kafasını anlamıyorum. Ben mantığıma sığmıyorsa yemişim ülke gerçeğini. Ki bu durum ülke gerçeği falan değil. Yakın çevremde hiç görmediğim bi model.
Bi de sanki herkes guzel yapmayi becerio da
Koyuolar hamur olmus makarnayi bulamac gbi
Konuyu çok dağıtıyoruz ama şöyle söyleyeyim, senin hakkında şikayet oldu, bizde seni engelledik, bize ulaşından sebep sorduğunda ne diyeceğiz sana? dansmarue kusura bakma hakkında şüphe var mı diyeceğiz?Şüpheli durumda gerekçe göstermeden kanıt bulmadan üyeliği iptal etmek daha mantıklı değil mi? Ben de bulabileceğini biliyorum kazenin her şeyi. Ama güvenli değil.
Şöyle konular bir kere de "ama beni çok seviyor biliyorum, eminim" kısmına gelmesin yahu. Emin ol seviyor. Biz buna Elmyra sevgisi diyoruz hatta. Sevgisinden sıkacak, boğacak, sarsacak, hallaç pamuğu kıvamına getirecek seni, ama sevgiden işte... Yapmayın şunu kendinize. Şu kadar baskının onda birini aileniz yapsa, şimdiye evden kaçmış, isyan bayraklarını çekmiştiniz, haksız mıyım? Şu dünyaya bir kere geliyorsunuz, onu da böyle manyağın önde gideni adamlar uğruna harcayacak mısınız? İnsan kendi kendine ancak bu kadar büyük bir ceza verebilir.
Aylar önce genç bir delikanlı siteye üye oldu hemde defalarca, ben banladım o geldi, ben banladım o geldi, hatta bana küfürler yağdırdı sitede, yine geldi özele alıp konuştum bak küfür edip durma senin yaşın bu, adın bu, ben senin annen yaşındayım, dava etsem annen baban üzülür yazık değil mi diye.
Ben adını sanını söyleyince özür dileyip gitti.
yazdiginiz maddelere istinaden basligin "asiri baskici erkek arkadas" yerine "hadsiz erkek arkadas" olmasi gerekiyor.ilişkiye başlayalı iki buçuk ay oldu bugün tam.
beni 5 yıllık bi stalklamadan sonra elde edebilmişti. aynı mesleklerde, aynı yaşta (29), aramızda 1,5 saat farkla farklı şehirlerde yaşıyoduk. benim niyetimde evlenmek yoktu aslına bakarsan onun niyetinde de yoktu ama o nedense en başından beri benimle evlenme palnı kurmaya çok hevesliydi.
annesiyle beni telefonda görüştürdü. bana eşya linkleri atmaya başladı ilşkinin 14 gününde sevgililer gününde güzel hediyeler çiçeklere boğdu beni..
alkol alıyodu ve içmemisini söylüyordum 2,5 ay içinde içinde 5 kere zil zurna sarhoş oldu.
aşırı baskıcıydı.. facebookumu kapattırdı.. numaramı değiştirmek için beni zorladı.. akşamları dışarı çıkamazsın tayt giyemezsin demeye başladı.
evlenmek istiyor ama düğün yapmak istemiyordu. illa düğün yapacaksan oğlan evinde olur seni gelinlikle görmek isteyenler oğlan evine gelir diyodu (oğlan evi 8 saat uzaklıkta) yapacaksan kız eivinde kına gecesi yaparsın diyodu. Gelinbaşını evde arkadaşlarınla yaparsın çok zor bişey olmasa gerek. düğün fotoğrafı saçmalığına beni kesinlikle bulaştırmayı düşünme aptalca diyodu..
alacağımız eşyalarda bana söz hakkı tanımıyordu. ben yerden yüksek yatak ve gardolap istiyorum dedğimde alırım ama hergün altını sildirtirim sana. evlendiğimizde makarna yaparsan tencereyi kafana geçiririm diyodu. (ikimizde aynı meslektaşız)
bunca şeye rağmen çok iyi anlaşıyoruz aramızdaki uyum mükemmel biz harika bir çiftiz diyodu..
beni çok sevdiğini biliyorum.. bende onu çok seviyorum ama artık katlanamıyorum.. ayrılmama izin vermiyor.. hergün kavga gürültü ben hayatımda hiç kimseyle tartışmış insan değilim.. çok üzülüyorum bu duruma..
hareketleri normal değil. ne yapmalıyım sabredip düzelmesini mi bekliyim? ayrılayım mı gerçi ayrılmayı çok denedim bırakmıyo..
nasıl tanıştınız?ilişkiye başlayalı iki buçuk ay oldu bugün tam.
beni 5 yıllık bi stalklamadan sonra elde edebilmişti. aynı mesleklerde, aynı yaşta (29), aramızda 1,5 saat farkla farklı şehirlerde yaşıyoduk. benim niyetimde evlenmek yoktu aslına bakarsan onun niyetinde de yoktu ama o nedense en başından beri benimle evlenme palnı kurmaya çok hevesliydi.
annesiyle beni telefonda görüştürdü. bana eşya linkleri atmaya başladı ilşkinin 14 gününde sevgililer gününde güzel hediyeler çiçeklere boğdu beni..
alkol alıyodu ve içmemisini söylüyordum 2,5 ay içinde içinde 5 kere zil zurna sarhoş oldu.
aşırı baskıcıydı.. facebookumu kapattırdı.. numaramı değiştirmek için beni zorladı.. akşamları dışarı çıkamazsın tayt giyemezsin demeye başladı.
evlenmek istiyor ama düğün yapmak istemiyordu. illa düğün yapacaksan oğlan evinde olur seni gelinlikle görmek isteyenler oğlan evine gelir diyodu (oğlan evi 8 saat uzaklıkta) yapacaksan kız eivinde kına gecesi yaparsın diyodu. Gelinbaşını evde arkadaşlarınla yaparsın çok zor bişey olmasa gerek. düğün fotoğrafı saçmalığına beni kesinlikle bulaştırmayı düşünme aptalca diyodu..
alacağımız eşyalarda bana söz hakkı tanımıyordu. ben yerden yüksek yatak ve gardolap istiyorum dedğimde alırım ama hergün altını sildirtirim sana. evlendiğimizde makarna yaparsan tencereyi kafana geçiririm diyodu. (ikimizde aynı meslektaşız)
bunca şeye rağmen çok iyi anlaşıyoruz aramızdaki uyum mükemmel biz harika bir çiftiz diyodu..
beni çok sevdiğini biliyorum.. bende onu çok seviyorum ama artık katlanamıyorum.. ayrılmama izin vermiyor.. hergün kavga gürültü ben hayatımda hiç kimseyle tartışmış insan değilim.. çok üzülüyorum bu duruma..
hareketleri normal değil. ne yapmalıyım sabredip düzelmesini mi bekliyim? ayrılayım mı gerçi ayrılmayı çok denedim bırakmıyo..
konu sahibi merak ediyorum, hala yüzyüze görüşme niyetinde misin?
ve dün de sordum cevap alamadım neden yüzyüze görüşmeye çalışıyorsun da bu ayrılığı telefondan daha kolay bir şekilde yapmıyorsun?
O ayrılalım dicek adam yapma seviyorum kendimi keserim aşığım ulan falan dicek ego şişecek başka açıklaması yok
keserim dese iyi de konu sahibi kesersen kes bana ne diyemeyecek.
bence adam tamam ben bu kadar rahatsız olduğunu bilemedim düzelecem diyecez, ya da konu sahibi bunu beklediği için gidecek.
bazen kafamın içindeki tecrübeleri birilerine aktarmak ve böylece karşısındaki adamdan bir halt olamayacağını ona da göstermek istiyorum. keşke teknoloji o kadar gelişse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?