AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

Bi bizde var bu durum
Burası Türkiye herşey olur
Bunlar Türkiye gerçeği kabulleneceksin filan

Ama hepsi palavra
Amaçları kendini mi kandırmak ülkeyi mi kötülemek bilmem ama
Şu konunun ülke ile hiç bir ilgisi yok

Allah akıl vermiş, kullanalım diye. İsteyen turşusunu da kurabilir tabi, ben kullanmaktan yanayım

Şüpheli durumda gerekçe göstermeden kanıt bulmadan üyeliği iptal etmek daha mantıklı değil mi? Ben de bulabileceğini biliyorum kazenin her şeyi. Ama güvenli değil.
Konuyu çok dağıtıyoruz ama şöyle söyleyeyim, senin hakkında şikayet oldu, bizde seni engelledik, bize ulaşından sebep sorduğunda ne diyeceğiz sana? dansmarue kusura bakma hakkında şüphe var mı diyeceğiz?
Elimizde kesin ispat olmalı ki o kişi tekrar tekrar siteye girip sizlerle dalga geçtiğinde veya küfürler ettiğinde kendisiyle mail veya özelden bak yapma adın şu diyelim ki caydırıcılığı olsun.
Ki sanırım yanlış anlaşılıyor bu ispat durumu, burada birinin X bey olduğunu tespit edince bu X beydir deyip teşhir edilmiyor, yöneticinin bilmesi yeterli, kalkıpta isim soyad, adres dağıtılmıyor.

Aylar önce genç bir delikanlı siteye üye oldu hemde defalarca, ben banladım o geldi, ben banladım o geldi, hatta bana küfürler yağdırdı sitede, yine geldi özele alıp konuştum bak küfür edip durma senin yaşın bu, adın bu, ben senin annen yaşındayım, dava etsem annen baban üzülür yazık değil mi diye.
Ben adını sanını söyleyince özür dileyip gitti.

''Şu kadar baskının onda birini aileniz yapsa, şimdiye evden kaçmış, isyan bayraklarını çekmiştiniz, haksız mıyım? ''

Noldu hıı nolduAl sana kapı gibi cevap.

Ey korku sen nelere kadirsin

bu anlattıklarin içinden kafama takılan ;
-zilzurna oluyorsa devamı da gelir, evleneceksen ona göre karar ver. (misal eniştem)
- mobilya için söyledikleri asla asla normal değil.
- düğün olayı, foto vs. icin dedikleri..
-senin ailene de deger vermiyor ki bu evlilik icin en büyük sorunlardan biridir.erkek evi falan demesi.
- tencere yemek olayi dedikleri söylemiyorum bile.

ben olsam arkama bakmadan kaçardım...

Kac kurtar kendini. Bu daha sevgili iken ve sevgililigin ilk döneminde böyle.. elinden kayip gidebileceginiz zamanda bu sekilde davramam adam nikahtan sonra ne yapar.. hic bir bağlayıcılığıniz olmayan birinin bu sekilde davranmasini bir tarafa koyun ileride bosanmaniza izin verecek ki?!
hayatiniz size verilmis bir emanet, zayii etmeyin.

yazdiginiz maddelere istinaden basligin "asiri baskici erkek arkadas" yerine "hadsiz erkek arkadas" olmasi gerekiyor.
bu arada cehaletim icin af diliyerek, stalklama ne demek?
ve ayrica makarna dedigi oyle kolay olmuyor; kac saat ozel ders aldim ben italyan makarnaciligi uzerine.

Bir an benim eski sevgilimle mi çıkıyorsun diye korktum canım. Yemin ederim. Hatta kardeşime okuttum o da korktu. Ne var ki yaşı tutmuyor. Aynı söylemler. Aynı aşığım evlenelim sana bayılıyorum tarzı minnoş kedi tavrı. Aynı saçma sapan takıntılar. Aynı sabaha kadar konuşma ve uykusuzluklar. Aynı stres aynı çekinceler. Evli kadın gece dışarı çıkmaz sevgilisi olan kız gece dışarı çıkmaz sevgililerin özel hayatı olmaz baskı yapıyorsam da ben yapıyorum düğün benim istediğim yerde olur nokta demeler.

Bak uzun uzun açıklamayacağım ben bu adama 3 senemi verdim ve hayatımda girdiğim en ama en yıkıcı korkunç depresyonu geçirdim. Korkma ayrılınca bir şey yapmayacak. Ayrılamıyorsan Mor çatıyı ara flört şiddeti rehberini oku bir psikologa git ve HEMEN yardım al. Korkma ve suçlu hissetme. Biraz sinirin bozulacak hepsi bu. Yapacağın şey çok basit: hayat görüşlerimiz uyuşmuyor. Beni kimse kısıtlayamaz. Bana göre sevgi bu demek değil.

O aşırı sevgi seni baskı altına almak için bir araç. Benimki beni 3 sene sonra gözümün yaşına bakmadan tanıdığım biriyle aylarca aldattı sonra da en acımasız laflarla kıçıma tekmeyi bastı. Hayatta asla yapmaz diyordum öyle sadıktı, güvenilirdi. Ama yaptı. İnanma. Kaç.

Tamam adam canavar diil belki ama davranışları normal diil şiddet. sen mutsuzsun mutsuz olduğun ilişkide kalmak zorunda diilsin. Öptüm seni kocaman. Kendine iyi bak lütfen konu sahibi arkandayız buna inan.

Seni kesin seviyodur, evet evet, tabikide seviyor.
Hadi evlen 15 tane cocuk yap makarnasiz bi hayat surun, dikkat et evde bi tane makarna kirintisi olmasin, koca evi basina gecirir. Ama gecirsede dusunme ya, cunku seni cok seviyor bu adam. Ayni gece 16 cocuk icin niyetlen bence.

nasıl tanıştınız?

konu sahibi merak ediyorum, hala yüzyüze görüşme niyetinde misin?
ve dün de sordum cevap alamadım neden yüzyüze görüşmeye çalışıyorsun da bu ayrılığı telefondan daha kolay bir şekilde yapmıyorsun?

O ayrılalım dicek adam yapma seviyorum kendimi keserim aşığım ulan falan dicek ego şişecek başka açıklaması yok

O ayrılalım dicek adam yapma seviyorum kendimi keserim aşığım ulan falan dicek ego şişecek başka açıklaması yok

keserim dese iyi de konu sahibi kesersen kes bana ne diyemeyecek.
bence adam tamam ben bu kadar rahatsız olduğunu bilemedim düzelecem diyecez, ya da konu sahibi bunu beklediği için gidecek.
bazen kafamın içindeki tecrübeleri birilerine aktarmak ve böylece karşısındaki adamdan bir halt olamayacağını ona da göstermek istiyorum. keşke teknoloji o kadar gelişse

Ya ahahah gerçek olamazsın konu sahibi.
Adam sana açık açıp hayatını mikip atarım demiş sen hala "çok sovoyom oyomlo bo coftoz" diyosun beni benden alıyosun.
Sevgiline söyle bir şişme kadınla evlensin. Valla güzelleri çıkmış kız daha geçen gördüm

nolcakki sende gelinlik giyme düğün yaptırma saçını evde yap yatağın altını her gün sil makarna pişirme nede olsa siz harika bir çiftsiniz mutluluklar

Görmek istemeyen gene görmez özellikle bu tip ilişki arayan kadınlar var beni "sahiplensin" diyo açıkça, anlatamiyosun sen kedi değilsin diyemiyosun, seni değil ilişkiyi sahiplenecek diyemiyorsun olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…