Aşırı bonkör eşim

Gözüne perde filan inmedi. Ailesine, eşinden daha fazla önem veren erkek modeli. Hatta ödemeseler bile eşinizin problem edeceğini sanmıyorum. Bekleyin biraz, ödemeye çalışacaklar mi?

Gözüne perde filan inmedi. Ailesine, eşinden daha fazla önem veren erkek modeli. Hatta ödemeseler bile eşinizin problem edeceğini sanmıyorum. Bekleyin biraz, ödemeye çalışacaklar mi?
Arabadan daha da fazlasını almış eşi konu sahibinin ve boşanmışlar sonrasında.

Çok haklısınız .Eşinize şu an hakaret etmek ıstemıorum .Ama kk kuralları .Mutlulukmuş ,şuymuş buymuş.Ver parayı al arabayı .Şaka gıbı bu ınsanlar .Beb yemegım sen ye .

Aynen öyle bende üzüldüm ne hayallerle evleniyorsun adam dolandırıcı çıkıyor bir bayanın parasına göz dikmiş yazıklar olsun

Aynen öyle bende üzüldüm ne hayallerle evleniyorsun adam dolandırıcı çıkıyor bir bayanın parasına göz dikmiş yazıklar olsun
Evet bir de utanmadan kardeşlerini de dahil edip planlar yapmış para kaçırabilmek için. Kendi biriktirdiği para bile olsa yanlış yaptığı evlatları var çünkü, bir de konu sahibiyle ortak biriktirdiği paranın üstüne çöküyor

Ya lütfen ama lütfen boşanma davasında bunu sunup tazminat almış olun ben beddua etmem ama haram zıkkım olsun onlara.

Abi rahatsızı zamanında böyle demiş ,
Ay bir de ahtan vahtan bahsetmiş.
Adam yüzsüzlük dalında açık ara birincilik alırmış.

İnşallah geri alabilir kaybettiklerini

38 yaşındayım evlenmedim herkes baskı yapıyor burdaki yazıları okudukça iyice kaçıyorum insan mutlu olmak için evlenir milletin amacı başka
Ben de 30 üstü bekarım valla tam evlenecek gibi oluyorum, istiyorum baya baya ama illa bir şey çıkıyor soğutacak. Çocuk çok istiyordum bir ara, kuzenimin bebegi oldu geçen sene kızın psikolojisi bozuldu. Çok yaramaz bir bebek. Şimdiki aklım olsa doğurmazdim diyor çok agresif biri oldu. İnsanlıktan çıktı ne giyinmeye ne süslemeye vakti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…