Gözüne perde filan inmedi. Ailesine, eşinden daha fazla önem veren erkek modeli. Hatta ödemeseler bile eşinizin problem edeceğini sanmıyorum. Bekleyin biraz, ödemeye çalışacaklar mi?Eşim ısrarla benim abarttığımı düşünüyor. Destek olmadım diye bana cephe aldı adamın gözüne perde indi sanki. Öder merak etme diyor bu arada karşı tarafın durumu da gayet iyi. Ama ödemeye dair bi çaba yok
Arabadan daha da fazlasını almış eşi konu sahibinin ve boşanmışlar sonrasında.Gözüne perde filan inmedi. Ailesine, eşinden daha fazla önem veren erkek modeli. Hatta ödemeseler bile eşinizin problem edeceğini sanmıyorum. Bekleyin biraz, ödemeye çalışacaklar mi?
Çok haklısınız .Eşinize şu an hakaret etmek ıstemıorum .Ama kk kuralları .Mutlulukmuş ,şuymuş buymuş.Ver parayı al arabayı .Şaka gıbı bu ınsanlar .Beb yemegım sen ye .Merhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
Başka şeyler de mi varSadece araba olsa iyiydi
Aynen öyle bende üzüldüm ne hayallerle evleniyorsun adam dolandırıcı çıkıyor bir bayanın parasına göz dikmiş yazıklar olsunKonu araba değil ki adam resmen konu sahibinin birikiminin üstüne çökmüş. Boşanmışlar birikimlerini de almış abime verdim diye ve evdeki eşyaları da satıp parasının yarısını vermeye kalkmış. Ortada evlatları var bir de çok üzüldüm bu konuya
Evet bir de utanmadan kardeşlerini de dahil edip planlar yapmış para kaçırabilmek için. Kendi biriktirdiği para bile olsa yanlış yaptığı evlatları var çünkü, bir de konu sahibiyle ortak biriktirdiği paranın üstüne çöküyorAynen öyle bende üzüldüm ne hayallerle evleniyorsun adam dolandırıcı çıkıyor bir bayanın parasına göz dikmiş yazıklar olsun
Ya lütfen ama lütfen boşanma davasında bunu sunup tazminat almış olunKonuyu açalı ne kadar uzun zaman olmuş. Olanları anlatayım banada iyi gelir. Arabamız o günden sonra 3 gün kadar bizde kaldı. Eşim olan kişi bana banka hesabına paranın yattığını kalan az tutarın diğer ay elden vereceğini söyledi. Hesapta parayı görünce ikna oldum arabayı götürdüler. O günden sonra hiçbiriyle görüşmedim. Ben bir hevesle sürekli ev buluyorum gidip bakıyoruz ama eşim evlere hep bahane buluyor. Cephesi kötü semti kötü iş yerime uzak içi kötü yere yakın hep bir bahane. Neyse ben tabi çalışıyorum birikim yapmaya çalışıyoruz. Aylar sonra bir ev daha buldum bunda itiraz edecek hali yoktu alacağız diye ısrar edince kendisi peşinat olarak biriktirdiğimiz paranın büyük kısmını abisine verdiğini ödemeyi az az yaptığını şu anda kredi çekemeyeceğini ev filan alamayacağını söyledi. Ailemi aradım dedim durum bu boşanmak istiyorum gelin beni götürün. Eş kişisi kızımı bırak istediğin yere git dedi çirkinlikte sınır tanımadı. Ailem hemen geldi o işten gelene kadar kıyafetlerimizi toparladık bizimkileri görünce sesini çıkaramadı telefonda beni tehdit filan etti. Çok uzattım sözün kısası boşandık. Ailemin yanındayız kızımla küçük bir ilçedeyiz şimdi iyi kötü bir iş buldum. Bütün emeğim kenara atmaya çalıştığımız param abisinin oldu. Şimdiki aklım olsaydı ona 1 verdiysem yarısını bari kendime saklasaymışım diyorum büyük bir hayat dersi oldu
Hiçbir şey almadan çıkmış :/Ya lütfen ama lütfen boşanma davasında bunu sunup tazminat almış olunben beddua etmem ama haram zıkkım olsun onlara.
Ay yok artık daha neler. Neden yahu?!Hiçbir şey almadan çıkmış :/
Uğraşmak istememiş bir an evvel kurtulmak istemiş adamdan. Adamın planı tıkır tıkır işlemiş yaniAy yok artık daha neler. Neden yahu?!
Şimdi gördüm. Konu çok eskiymiş. Çok sinirlendim olanları okuyunca.Arabadan daha da fazlasını almış eşi konu sahibinin ve boşanmışlar sonrasında.
Okudum evet sonradan ailesi için uğraşmak istememiş.Uğraşmak istememiş bir an evvel kurtulmak istemiş adamdan. Adamın planı tıkır tıkır işlemiş yani
Kızlar kardeşi arabayı çalıştığım yere getirdi. Anahtarı al diye aradı gittim arabanın içine baktım oto kokusu koymuş al bunu bişeyinizi istemem dedim. Sen karımın ahıyla nasıl bineceksin bakalım bu arabaya dedisiz bindiyseniz ben hayli hayli binerim bidaha rahatsız etmeyin dedim. Eve geçiyorum şimdi
İnşallah geri alabilir kaybettikleriniEvet bir de utanmadan kardeşlerini de dahil edip planlar yapmış para kaçırabilmek için. Kendi biriktirdiği para bile olsa yanlış yaptığı evlatları var çünkü, bir de konu sahibiyle ortak biriktirdiği paranın üstüne çöküyor
Amin. Keşke boşanma davasında belirtseymis şimdi ne yapılır hukuki boyutunu bilmiyorum ben olsam kesinlikle uğraşırdim böyle insanlarla hiç üsenmezdimİnşallah geri alabilir kaybettiklerini
Belirtmemesi tuhaf ama acaba kendi aralarında mi anlaştılar ay insanlık nereye gidiyor insan evlenmeye korkuyorAmin. Keşke boşanma davasında belirtseymis şimdi ne yapılır hukuki boyutunu bilmiyorum ben olsam kesinlikle uğraşırdim böyle insanlarla hiç üsenmezdim
Evet ne umuyorsun ne buluyorsun. Şu konuları gördükçe evlilikten soğuyorum. Böyle sorumsuz paragöz insanlardan uzak tutsun AllahBelirtmemesi tuhaf ama acaba kendi aralarında mi anlaştılar ay insanlık nereye gidiyor insan evlenmeye korkuyor
38 yaşındayım evlenmedim herkes baskı yapıyor burdaki yazıları okudukça iyice kaçıyorum insan mutlu olmak için evlenir milletin amacı başkaEvet ne umuyorsun ne buluyorsun. Şu konuları gördükçe evlilikten soğuyorum. Böyle sorumsuz paragöz insanlardan uzak tutsun Allah
Ben de 30 üstü bekarım38 yaşındayım evlenmedim herkes baskı yapıyor burdaki yazıları okudukça iyice kaçıyorum insan mutlu olmak için evlenir milletin amacı başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?