Çok ama çok üzgünüm en azından kararlı net davranmışsınız, bosanmışsınız bu yüzden tebrik ederim sizi.Konuyu açalı ne kadar uzun zaman olmuş. Olanları anlatayım banada iyi gelir. Arabamız o günden sonra 3 gün kadar bizde kaldı. Eşim olan kişi bana banka hesabına paranın yattığını kalan az tutarın diğer ay elden vereceğini söyledi. Hesapta parayı görünce ikna oldum arabayı götürdüler. O günden sonra hiçbiriyle görüşmedim. Ben bir hevesle sürekli ev buluyorum gidip bakıyoruz ama eşim evlere hep bahane buluyor. Cephesi kötü semti kötü iş yerime uzak içi kötü yere yakın hep bir bahane. Neyse ben tabi çalışıyorum birikim yapmaya çalışıyoruz. Aylar sonra bir ev daha buldum bunda itiraz edecek hali yoktu alacağız diye ısrar edince kendisi peşinat olarak biriktirdiğimiz paranın büyük kısmını abisine verdiğini ödemeyi az az yaptığını şu anda kredi çekemeyeceğini ev filan alamayacağını söyledi. Ailemi aradım dedim durum bu boşanmak istiyorum gelin beni götürün. Eş kişisi kızımı bırak istediğin yere git dedi çirkinlikte sınır tanımadı. Ailem hemen geldi o işten gelene kadar kıyafetlerimizi toparladık bizimkileri görünce sesini çıkaramadı telefonda beni tehdit filan etti. Çok uzattım sözün kısası boşandık. Ailemin yanındayız kızımla küçük bir ilçedeyiz şimdi iyi kötü bir iş buldum. Bütün emeğim kenara atmaya çalıştığımız param abisinin oldu. Şimdiki aklım olsaydı ona 1 verdiysem yarısını bari kendime saklasaymışım diyorum büyük bir hayat dersi oldu
Bu konuyu aylar önce okumuştum ve hep merak etmiştim. En azından boşanmışsınız.Konuyu açalı ne kadar uzun zaman olmuş. Olanları anlatayım banada iyi gelir. Arabamız o günden sonra 3 gün kadar bizde kaldı. Eşim olan kişi bana banka hesabına paranın yattığını kalan az tutarın diğer ay elden vereceğini söyledi. Hesapta parayı görünce ikna oldum arabayı götürdüler. O günden sonra hiçbiriyle görüşmedim. Ben bir hevesle sürekli ev buluyorum gidip bakıyoruz ama eşim evlere hep bahane buluyor. Cephesi kötü semti kötü iş yerime uzak içi kötü yere yakın hep bir bahane. Neyse ben tabi çalışıyorum birikim yapmaya çalışıyoruz. Aylar sonra bir ev daha buldum bunda itiraz edecek hali yoktu alacağız diye ısrar edince kendisi peşinat olarak biriktirdiğimiz paranın büyük kısmını abisine verdiğini ödemeyi az az yaptığını şu anda kredi çekemeyeceğini ev filan alamayacağını söyledi. Ailemi aradım dedim durum bu boşanmak istiyorum gelin beni götürün. Eş kişisi kızımı bırak istediğin yere git dedi çirkinlikte sınır tanımadı. Ailem hemen geldi o işten gelene kadar kıyafetlerimizi toparladık bizimkileri görünce sesini çıkaramadı telefonda beni tehdit filan etti. Çok uzattım sözün kısası boşandık. Ailemin yanındayız kızımla küçük bir ilçedeyiz şimdi iyi kötü bir iş buldum. Bütün emeğim kenara atmaya çalıştığımız param abisinin oldu. Şimdiki aklım olsaydı ona 1 verdiysem yarısını bari kendime saklasaymışım diyorum büyük bir hayat dersi oldu
Helal olsun bacım kurtulmuşsun amiplerdenKonuyu açalı ne kadar uzun zaman olmuş. Olanları anlatayım banada iyi gelir. Arabamız o günden sonra 3 gün kadar bizde kaldı. Eşim olan kişi bana banka hesabına paranın yattığını kalan az tutarın diğer ay elden vereceğini söyledi. Hesapta parayı görünce ikna oldum arabayı götürdüler. O günden sonra hiçbiriyle görüşmedim. Ben bir hevesle sürekli ev buluyorum gidip bakıyoruz ama eşim evlere hep bahane buluyor. Cephesi kötü semti kötü iş yerime uzak içi kötü yere yakın hep bir bahane. Neyse ben tabi çalışıyorum birikim yapmaya çalışıyoruz. Aylar sonra bir ev daha buldum bunda itiraz edecek hali yoktu alacağız diye ısrar edince kendisi peşinat olarak biriktirdiğimiz paranın büyük kısmını abisine verdiğini ödemeyi az az yaptığını şu anda kredi çekemeyeceğini ev filan alamayacağını söyledi. Ailemi aradım dedim durum bu boşanmak istiyorum gelin beni götürün. Eş kişisi kızımı bırak istediğin yere git dedi çirkinlikte sınır tanımadı. Ailem hemen geldi o işten gelene kadar kıyafetlerimizi toparladık bizimkileri görünce sesini çıkaramadı telefonda beni tehdit filan etti. Çok uzattım sözün kısası boşandık. Ailemin yanındayız kızımla küçük bir ilçedeyiz şimdi iyi kötü bir iş buldum. Bütün emeğim kenara atmaya çalıştığımız param abisinin oldu. Şimdiki aklım olsaydı ona 1 verdiysem yarısını bari kendime saklasaymışım diyorum büyük bir hayat dersi oldu
Utanmadan aldılar kullandılar mı o arabayı ??Konuyu açalı ne kadar uzun zaman olmuş. Olanları anlatayım banada iyi gelir. Arabamız o günden sonra 3 gün kadar bizde kaldı. Eşim olan kişi bana banka hesabına paranın yattığını kalan az tutarın diğer ay elden vereceğini söyledi. Hesapta parayı görünce ikna oldum arabayı götürdüler. O günden sonra hiçbiriyle görüşmedim. Ben bir hevesle sürekli ev buluyorum gidip bakıyoruz ama eşim evlere hep bahane buluyor. Cephesi kötü semti kötü iş yerime uzak içi kötü yere yakın hep bir bahane. Neyse ben tabi çalışıyorum birikim yapmaya çalışıyoruz. Aylar sonra bir ev daha buldum bunda itiraz edecek hali yoktu alacağız diye ısrar edince kendisi peşinat olarak biriktirdiğimiz paranın büyük kısmını abisine verdiğini ödemeyi az az yaptığını şu anda kredi çekemeyeceğini ev filan alamayacağını söyledi. Ailemi aradım dedim durum bu boşanmak istiyorum gelin beni götürün. Eş kişisi kızımı bırak istediğin yere git dedi çirkinlikte sınır tanımadı. Ailem hemen geldi o işten gelene kadar kıyafetlerimizi toparladık bizimkileri görünce sesini çıkaramadı telefonda beni tehdit filan etti. Çok uzattım sözün kısası boşandık. Ailemin yanındayız kızımla küçük bir ilçedeyiz şimdi iyi kötü bir iş buldum. Bütün emeğim kenara atmaya çalıştığımız param abisinin oldu. Şimdiki aklım olsaydı ona 1 verdiysem yarısını bari kendime saklasaymışım diyorum büyük bir hayat dersi oldu
Yaşadıklarınıza üzüldüm ama kurtulduğunuza bir o kadar da sevindim. Her şey gönlünüzce olsunKonuyu açalı ne kadar uzun zaman olmuş. Olanları anlatayım banada iyi gelir. Arabamız o günden sonra 3 gün kadar bizde kaldı. Eşim olan kişi bana banka hesabına paranın yattığını kalan az tutarın diğer ay elden vereceğini söyledi. Hesapta parayı görünce ikna oldum arabayı götürdüler. O günden sonra hiçbiriyle görüşmedim. Ben bir hevesle sürekli ev buluyorum gidip bakıyoruz ama eşim evlere hep bahane buluyor. Cephesi kötü semti kötü iş yerime uzak içi kötü yere yakın hep bir bahane. Neyse ben tabi çalışıyorum birikim yapmaya çalışıyoruz. Aylar sonra bir ev daha buldum bunda itiraz edecek hali yoktu alacağız diye ısrar edince kendisi peşinat olarak biriktirdiğimiz paranın büyük kısmını abisine verdiğini ödemeyi az az yaptığını şu anda kredi çekemeyeceğini ev filan alamayacağını söyledi. Ailemi aradım dedim durum bu boşanmak istiyorum gelin beni götürün. Eş kişisi kızımı bırak istediğin yere git dedi çirkinlikte sınır tanımadı. Ailem hemen geldi o işten gelene kadar kıyafetlerimizi toparladık bizimkileri görünce sesini çıkaramadı telefonda beni tehdit filan etti. Çok uzattım sözün kısası boşandık. Ailemin yanındayız kızımla küçük bir ilçedeyiz şimdi iyi kötü bir iş buldum. Bütün emeğim kenara atmaya çalıştığımız param abisinin oldu. Şimdiki aklım olsaydı ona 1 verdiysem yarısını bari kendime saklasaymışım diyorum büyük bir hayat dersi oldu
Üzülmeyin artık, giden parayı bundan sonraki mutlu günlerinizin peşinatı olarak düşünün.Konuyu açalı ne kadar uzun zaman olmuş. Olanları anlatayım banada iyi gelir. Arabamız o günden sonra 3 gün kadar bizde kaldı. Eşim olan kişi bana banka hesabına paranın yattığını kalan az tutarın diğer ay elden vereceğini söyledi. Hesapta parayı görünce ikna oldum arabayı götürdüler. O günden sonra hiçbiriyle görüşmedim. Ben bir hevesle sürekli ev buluyorum gidip bakıyoruz ama eşim evlere hep bahane buluyor. Cephesi kötü semti kötü iş yerime uzak içi kötü yere yakın hep bir bahane. Neyse ben tabi çalışıyorum birikim yapmaya çalışıyoruz. Aylar sonra bir ev daha buldum bunda itiraz edecek hali yoktu alacağız diye ısrar edince kendisi peşinat olarak biriktirdiğimiz paranın büyük kısmını abisine verdiğini ödemeyi az az yaptığını şu anda kredi çekemeyeceğini ev filan alamayacağını söyledi. Ailemi aradım dedim durum bu boşanmak istiyorum gelin beni götürün. Eş kişisi kızımı bırak istediğin yere git dedi çirkinlikte sınır tanımadı. Ailem hemen geldi o işten gelene kadar kıyafetlerimizi toparladık bizimkileri görünce sesini çıkaramadı telefonda beni tehdit filan etti. Çok uzattım sözün kısası boşandık. Ailemin yanındayız kızımla küçük bir ilçedeyiz şimdi iyi kötü bir iş buldum. Bütün emeğim kenara atmaya çalıştığımız param abisinin oldu. Şimdiki aklım olsaydı ona 1 verdiysem yarısını bari kendime saklasaymışım diyorum büyük bir hayat dersi oldu
Bu konu da benim aklımı çok karıştırıyor. Eşimden gizli para biriktirmek istemiyorum dünya hali belli de olmuyor. Hakkınızda hayırlısı olsun çok mutlu olun inşallahKonuyu açalı ne kadar uzun zaman olmuş. Olanları anlatayım banada iyi gelir. Arabamız o günden sonra 3 gün kadar bizde kaldı. Eşim olan kişi bana banka hesabına paranın yattığını kalan az tutarın diğer ay elden vereceğini söyledi. Hesapta parayı görünce ikna oldum arabayı götürdüler. O günden sonra hiçbiriyle görüşmedim. Ben bir hevesle sürekli ev buluyorum gidip bakıyoruz ama eşim evlere hep bahane buluyor. Cephesi kötü semti kötü iş yerime uzak içi kötü yere yakın hep bir bahane. Neyse ben tabi çalışıyorum birikim yapmaya çalışıyoruz. Aylar sonra bir ev daha buldum bunda itiraz edecek hali yoktu alacağız diye ısrar edince kendisi peşinat olarak biriktirdiğimiz paranın büyük kısmını abisine verdiğini ödemeyi az az yaptığını şu anda kredi çekemeyeceğini ev filan alamayacağını söyledi. Ailemi aradım dedim durum bu boşanmak istiyorum gelin beni götürün. Eş kişisi kızımı bırak istediğin yere git dedi çirkinlikte sınır tanımadı. Ailem hemen geldi o işten gelene kadar kıyafetlerimizi toparladık bizimkileri görünce sesini çıkaramadı telefonda beni tehdit filan etti. Çok uzattım sözün kısası boşandık. Ailemin yanındayız kızımla küçük bir ilçedeyiz şimdi iyi kötü bir iş buldum. Bütün emeğim kenara atmaya çalıştığımız param abisinin oldu. Şimdiki aklım olsaydı ona 1 verdiysem yarısını bari kendime saklasaymışım diyorum büyük bir hayat dersi oldu
Konuyu açalı ne kadar uzun zaman olmuş. Olanları anlatayım banada iyi gelir. Arabamız o günden sonra 3 gün kadar bizde kaldı. Eşim olan kişi bana banka hesabına paranın yattığını kalan az tutarın diğer ay elden vereceğini söyledi. Hesapta parayı görünce ikna oldum arabayı götürdüler. O günden sonra hiçbiriyle görüşmedim. Ben bir hevesle sürekli ev buluyorum gidip bakıyoruz ama eşim evlere hep bahane buluyor. Cephesi kötü semti kötü iş yerime uzak içi kötü yere yakın hep bir bahane. Neyse ben tabi çalışıyorum birikim yapmaya çalışıyoruz. Aylar sonra bir ev daha buldum bunda itiraz edecek hali yoktu alacağız diye ısrar edince kendisi peşinat olarak biriktirdiğimiz paranın büyük kısmını abisine verdiğini ödemeyi az az yaptığını şu anda kredi çekemeyeceğini ev filan alamayacağını söyledi. Ailemi aradım dedim durum bu boşanmak istiyorum gelin beni götürün. Eş kişisi kızımı bırak istediğin yere git dedi çirkinlikte sınır tanımadı. Ailem hemen geldi o işten gelene kadar kıyafetlerimizi toparladık bizimkileri görünce sesini çıkaramadı telefonda beni tehdit filan etti. Çok uzattım sözün kısası boşandık. Ailemin yanındayız kızımla küçük bir ilçedeyiz şimdi iyi kötü bir iş buldum. Bütün emeğim kenara atmaya çalıştığımız param abisinin oldu. Şimdiki aklım olsaydı ona 1 verdiysem yarısını bari kendime saklasaymışım diyorum büyük bir hayat dersi oldu
Şaşırdım.bosanmamak için hiçbir şey yapmadı mi eşiniz?Konuyu açalı ne kadar uzun zaman olmuş. Olanları anlatayım banada iyi gelir. Arabamız o günden sonra 3 gün kadar bizde kaldı. Eşim olan kişi bana banka hesabına paranın yattığını kalan az tutarın diğer ay elden vereceğini söyledi. Hesapta parayı görünce ikna oldum arabayı götürdüler. O günden sonra hiçbiriyle görüşmedim. Ben bir hevesle sürekli ev buluyorum gidip bakıyoruz ama eşim evlere hep bahane buluyor. Cephesi kötü semti kötü iş yerime uzak içi kötü yere yakın hep bir bahane. Neyse ben tabi çalışıyorum birikim yapmaya çalışıyoruz. Aylar sonra bir ev daha buldum bunda itiraz edecek hali yoktu alacağız diye ısrar edince kendisi peşinat olarak biriktirdiğimiz paranın büyük kısmını abisine verdiğini ödemeyi az az yaptığını şu anda kredi çekemeyeceğini ev filan alamayacağını söyledi. Ailemi aradım dedim durum bu boşanmak istiyorum gelin beni götürün. Eş kişisi kızımı bırak istediğin yere git dedi çirkinlikte sınır tanımadı. Ailem hemen geldi o işten gelene kadar kıyafetlerimizi toparladık bizimkileri görünce sesini çıkaramadı telefonda beni tehdit filan etti. Çok uzattım sözün kısası boşandık. Ailemin yanındayız kızımla küçük bir ilçedeyiz şimdi iyi kötü bir iş buldum. Bütün emeğim kenara atmaya çalıştığımız param abisinin oldu. Şimdiki aklım olsaydı ona 1 verdiysem yarısını bari kendime saklasaymışım diyorum büyük bir hayat dersi oldu
Bosanmakla iyi yapmissiniz.mahkemede para alamadiniz mi sonucta sizin emeginizde vardi icinde.Başımızı sokacak evimiz olsun diye dertleniyordum hep yani birikim birikim deyip duruyorum sanmayın geliri çok olan bir işimiz var. İkimizde ayrı ayrı kurumsal firmalarda mağaza çalışanıyız o yöneticiydi ben personel. O halimizle bişeyler yapmaya çalışıyordum. her işte bir hayır varmış. Senelerdir salak yerine konmuşum. Üzerimden çok büyük bir yük kalktı en azından sığınacak bir ailem var arkamdan iş çeviren kimse yok çok huzurluyum. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız
Bosanmakla iyi yapmissiniz.mahkemede para alamadiniz mi sonucta sizin emeginizde vardi icinde.Başımızı sokacak evimiz olsun diye dertleniyordum hep yani birikim birikim deyip duruyorum sanmayın geliri çok olan bir işimiz var. İkimizde ayrı ayrı kurumsal firmalarda mağaza çalışanıyız o yöneticiydi ben personel. O halimizle bişeyler yapmaya çalışıyordum. her işte bir hayır varmış. Senelerdir salak yerine konmuşum. Üzerimden çok büyük bir yük kalktı en azından sığınacak bir ailem var arkamdan iş çeviren kimse yok çok huzurluyum. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız
Merhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?