Aşırı bonkör eşim

Umarım arabanızı geri alabilmişsinizdir konu sahibi.
Sizin eşinize yakın bir model bendede var. Allah akıl fikir versin. Enayilik saflık ötesi bişey bunlar.
İnsanı ciddi sinir krizine sokan tipler. Ben kardeşe eltiye suç bulmuyorum. İş önce eşte bitiyor. Bir laf var ya e..k olursan semer vuran çok olur diye. Adam işini bilecek hakkını yedirtmeyecek öncelikle.
Ay benimkinin kardeşine yedirdikleri aklıma geldi karşımda oturuyo bazen gırtlaklayasım geliyor adamı.Allah sabır versin sizede banada

Konuyu açalı ne kadar uzun zaman olmuş. Olanları anlatayım banada iyi gelir. Arabamız o günden sonra 3 gün kadar bizde kaldı. Eşim olan kişi bana banka hesabına paranın yattığını kalan az tutarın diğer ay elden vereceğini söyledi. Hesapta parayı görünce ikna oldum arabayı götürdüler. O günden sonra hiçbiriyle görüşmedim. Ben bir hevesle sürekli ev buluyorum gidip bakıyoruz ama eşim evlere hep bahane buluyor. Cephesi kötü semti kötü iş yerime uzak içi kötü yere yakın hep bir bahane. Neyse ben tabi çalışıyorum birikim yapmaya çalışıyoruz. Aylar sonra bir ev daha buldum bunda itiraz edecek hali yoktu alacağız diye ısrar edince kendisi peşinat olarak biriktirdiğimiz paranın büyük kısmını abisine verdiğini ödemeyi az az yaptığını şu anda kredi çekemeyeceğini ev filan alamayacağını söyledi. Ailemi aradım dedim durum bu boşanmak istiyorum gelin beni götürün. Eş kişisi kızımı bırak istediğin yere git dedi çirkinlikte sınır tanımadı. Ailem hemen geldi o işten gelene kadar kıyafetlerimizi toparladık bizimkileri görünce sesini çıkaramadı telefonda beni tehdit filan etti. Çok uzattım sözün kısası boşandık. Ailemin yanındayız kızımla küçük bir ilçedeyiz şimdi iyi kötü bir iş buldum. Bütün emeğim kenara atmaya çalıştığımız param abisinin oldu. Şimdiki aklım olsaydı ona 1 verdiysem yarısını bari kendime saklasaymışım diyorum büyük bir hayat dersi oldu

Çok ama çok üzgünüm en azından kararlı net davranmışsınız, bosanmışsınız bu yüzden tebrik ederim sizi.

Bu konuyu aylar önce okumuştum ve hep merak etmiştim. En azından boşanmışsınız.

Helal olsun bacım kurtulmuşsun amiplerden

Utanmadan aldılar kullandılar mı o arabayı ??
Ne yüzsüzlermiş….

Size de geçmiş olsun , daha mutlu bir hayatınız olur umarım…

Konunuzu yeni okuyordum , yok artık falan diyerek. Geçmiş olsun, kurtulmussunuz

Yaşadıklarınıza üzüldüm ama kurtulduğunuza bir o kadar da sevindim. Her şey gönlünüzce olsun

Üzülmeyin artık, giden parayı bundan sonraki mutlu günlerinizin peşinatı olarak düşünün.

Evli kalsaydınız aynı şeyleri yıllarca sil baştan yaşayıp dert sahibi olurdunuz.

Bu konu da benim aklımı çok karıştırıyor. Eşimden gizli para biriktirmek istemiyorum dünya hali belli de olmuyor. Hakkınızda hayırlısı olsun çok mutlu olun inşallah

Para tekrar birikir dua edin siz, Allah büyük. Ne arabanın ne de paranın o aileye yarayacağını düşünmüyorum. Allah kurtarmış sizi inanın sevindim sizin adınıza, gerçekten sevindim. Dua edeceğim sizin için yolunuz hep açık olsun...

ay sinir oldum sinir yine
inşallah çok mutlu olursunuz
bir iki yıl sonra ev aldım diye konuyu güncellemenizi umut ediyorum

Başımızı sokacak evimiz olsun diye dertleniyordum hep yani birikim birikim deyip duruyorum sanmayın geliri çok olan bir işimiz var. İkimizde ayrı ayrı kurumsal firmalarda mağaza çalışanıyız o yöneticiydi ben personel. O halimizle bişeyler yapmaya çalışıyordum. her işte bir hayır varmış. Senelerdir salak yerine konmuşum. Üzerimden çok büyük bir yük kalktı en azından sığınacak bir ailem var arkamdan iş çeviren kimse yok çok huzurluyum. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız

Çok sevindim kurtulmanıza. Her ailede bir yiyici bir de yedirici taraf oluyor muhakkak. Sizin ki boşanınca geçmiş, benimki baba olunca düzelsin diye dua etmekten başka çare kalmıyorhukuki olarak o biriktirdiğiniz paranın yarısını alamıyor muydunuz?

Şaşırdım.bosanmamak için hiçbir şey yapmadı mi eşiniz?

Bosanmakla iyi yapmissiniz.mahkemede para alamadiniz mi sonucta sizin emeginizde vardi icinde.

Bosanmakla iyi yapmissiniz.mahkemede para alamadiniz mi sonucta sizin emeginizde vardi icinde.

İnanamıyorum yaaa...Bence eşinizle ciddi ciddi konuşmanız lazım...Sizin hayatınızla ilgili kararları tek başına alamaz alacaksa da bekar yaşamalıydı ...Bu çok ciddi bir sorun...Nasıl yola getirirsiniz bilmiyorum hangi taktıklerle ama bundan sonra uçan kuşa bakarken bıle sıze danısmalı öyle bir korku yaşamalı ...İnsanlar mutlu ama ben mutsuzum dedirtmeli ona ...

BOŞANMIŞSINIZ VE İYİ YAPMIŞSINIZ Konu tarihini yeni farkettim boşanmasaydınızda o şekilde düşünürdüm...Şimdi başkalarının mutluluğuyla ona mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…