- 20 Ocak 2016
- 2.341
- 4.739
- 133
Siz çalışıyor musunuz? Çalışıyorsanız daha da acı durum. İşi bırakın valla süzün emeğinize başkası biniyorAğzınıza sağlık durumunun özeti oldu ben yemiyorum karım da yemesin.. üzerimden tır geçmiş gibiyim giden paraya emeğime çok üzülüyorum. Bu saygısızlık bonus oldu işte
insanlar ne uyanik ya 12 bin param var dese piyasaya ciksa kalani kredi cekip vercem dese borclu biri birde.. kimseden araba alamaz.. sizden 150 binlik araba aliyor..Merhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
İyi de daha kazık atmış sayılmaz ki?Maddi durumu da iyi diyorsunuz öder.Bence siz bir an önce ev bulun alalım diyin anca o zaman anlarsınız niyetleriniİnanın hiç bir sorun yok bu olaya kadar. Kardeşi hem eşimin ailesini hem eşimi maddi anlamda kullanır ama böylesi bi kazık atmamıştı
Yok kız kocasının kardeşi doğum hediyesi vermiş bu durumda öyle olmuşVay arkadas
Milletteki kocaya bak. Dogum hediyesi luks araba getiriyor eve. Biz de dogurduk ne geldi? Pok diyecem afedersin
Boyle dusunmekten konuya odaklanamadim.
Adam oyle dememistir ki karicigim sana dogum hediyesi aldim diye kasilmistir kesinYok kız kocasının kardeşi doğum hediyesi vermiş bu durumda öyle olmuş
Herkesin huyu suyu farklidir ama benim malimla baskasinin esini mutlu eden adam kenarda dursun benim evi terketme sebebim cok ama cok cok cok ciddiyim inanin.ben sinirden kudurrdum sabriniza hayran kaldimMerhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
Esim de abisine vermisti araba ilk evlendigimiz yillar. Daha sonra biz arabasiz kaldik arabamizi geri istiyeceksin diye koyameti kopardim. En sonunda istedi arabayi esim getirip vermediler. Ben de aradim kv yi. Agzima geleni saydim getirin arabamizi dedim. Arabayi getirdiler.
Demem o ki siz devreye girmedikce ne o para gelir ne de araba...
Biz arabayi verirken durumumuz iyiydi. Benim de esimin de arabasi vardi. Kapida bos bos duruyordu o araba. Esime ben kendim dedim bos bos diruyor ver de kulla sinlar ikide bir bi yere gitmek icin bizi aramasinlar dedim. (Iyilikten maraz dogar lafina en iyi ornek) Sonra esimin isleri bozulunca biz arabalari sattik . Kendimiz arabasiz kaldik. Istedik vermediler. Bahane yok . Kv nin yillar once arsasi satilmisti ve parasini iki ogluna paylastirmisti. Kv de dedi ki " O zaman verdigim arsa parasini verin " dedi . Bildiginiz cirkeflik yapti.Ne yüzsüzler kimin arabasını kime vermiyorlar yaa
Bahaneleri neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?