Aşırı bonkör eşim

Ay insanlar ne kadar rahat ya gerçekten şaşkınlık içindeyim sizin hakkınızı vermeden bu şekilde hiç rızanız olöadan aldığı arabaya nasıl binebiliyorlar ağlayanın malı hayır getirir mi nasıl korkmaz insan pes

Ağzınıza sağlık durumunun özeti oldu ben yemiyorum karım da yemesin.. üzerimden tır geçmiş gibiyim giden paraya emeğime çok üzülüyorum. Bu saygısızlık bonus oldu işte
Siz çalışıyor musunuz? Çalışıyorsanız daha da acı durum. İşi bırakın valla süzün emeğinize başkası biniyor

insanlar ne uyanik ya 12 bin param var dese piyasaya ciksa kalani kredi cekip vercem dese borclu biri birde.. kimseden araba alamaz.. sizden 150 binlik araba aliyor..

yoook artikkk 150 bin tl lik arabayı 12 bin lira karşılığında kardeşine verecek adamın zekasından şüphe ederim ben.colunuz çocuğunuz yokmu onlarin rızkını nasil başkaları mutlu olsun diye yedirir

Allah allah resmen esiniz akıl tutulması yaşamış.Yok mu kv kp baska kerdesler felan girsinler araya ve bu sacmaliga bir son versinler sonucta sizin arabayi satma amaciniz ev almak icin pesinat cikarmak degil mi..Soyleyin herkese duyurun yani.Ya paramizi hemen odesin ya da arabamizi geri versin diye.Kocanizin yaptigi salakliga siz el atin daha fazla arabanizi onlar benimsemeden.Ben bile burdan sinir oldum kardesin kurnazligina.Bu kardes bilmiyor mu sizin ev pesinati icin arabayi satacaginizi,bilipte size aracinizin parasini vermediyse eger cok serefsiz biriymis derim net.Kardes degil soyguncu.Esinizde cok ozur dileyerek soyluyorum cok akilsiz biri insan arabasini ne amacla satmak istedigini unutup 12 bine ki ortada ev bile yokken satar mi yaa..

Parası yoksa ne diye 150 binlik araba alıyorlar, taksitle araba mı alınır? Ne kadar verdiler peki şimdiye kadar? Çok saçma ya git kendin geri al arabayı, başkasını mutlu edecem derken seni mutsuz ediyor. Parası yoksa mutlu olmasın.

İnanın hiç bir sorun yok bu olaya kadar. Kardeşi hem eşimin ailesini hem eşimi maddi anlamda kullanır ama böylesi bi kazık atmamıştı
İyi de daha kazık atmış sayılmaz ki?Maddi durumu da iyi diyorsunuz öder.Bence siz bir an önce ev bulun alalım diyin anca o zaman anlarsınız niyetlerini

Herkesin huyu suyu farklidir ama benim malimla baskasinin esini mutlu eden adam kenarda dursun benim evi terketme sebebim cok ama cok cok cok ciddiyim inanin.ben sinirden kudurrdum sabriniza hayran kaldim

Esim de abisine vermisti araba ilk evlendigimiz yillar. Daha sonra biz arabasiz kaldik arabamizi geri istiyeceksin diye koyameti kopardim. En sonunda istedi arabayi esim getirip vermediler. Ben de aradim kv yi. Agzima geleni saydim getirin arabamizi dedim. Arabayi getirdiler.
Demem o ki siz devreye girmedikce ne o para gelir ne de araba...

Ne yüzsüzler kimin arabasını kime vermiyorlar yaa
Bahaneleri neydi

Ne yüzsüzler kimin arabasını kime vermiyorlar yaa
Bahaneleri neydi
Biz arabayi verirken durumumuz iyiydi. Benim de esimin de arabasi vardi. Kapida bos bos duruyordu o araba. Esime ben kendim dedim bos bos diruyor ver de kulla sinlar ikide bir bi yere gitmek icin bizi aramasinlar dedim. (Iyilikten maraz dogar lafina en iyi ornek) Sonra esimin isleri bozulunca biz arabalari sattik . Kendimiz arabasiz kaldik. Istedik vermediler. Bahane yok . Kv nin yillar once arsasi satilmisti ve parasini iki ogluna paylastirmisti. Kv de dedi ki " O zaman verdigim arsa parasini verin " dedi . Bildiginiz cirkeflik yapti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…