Aşırı Çalışkan Sevgili

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Kizlar aranizda sevgilisi fazla caliskan cok hirsli var mi? Cok sorun yasiyor musunuz?

Not: kizlar sevgili yapmadim oyle olsa 30 bin tane konuyla ilan etmis olurdum sadece platonikim

Son düzenleme:
Niye? Buldun mu sonunda sen de bi tane. Gözün aydın olsun. .

Benim nişanlımda çok çalışkandır. Ben çok takdir ediyorum kendisini. Hiç sorun yaşamadım. Çok fazla dışarı çıkamıyoruz, çok yorgun oluyor ama sorun etmiyorum ben.

çalışkan insan iyidir ....
kesinlikle sevgilim olacaksa çalışkan olsun dilerim ben de...ama neredeee

Benimki çalışkandır ama aşırı hırslı değil. Genetik bir olay kayınpederim de 70 yaşında hala harıl harıl çalışır.
Misal iş yerinde 1 iş verirler bu ekstradan 3 iş yapmaya çalışır. Biri bir şey ister 5 fazlasıyla verir, düşük fiyata çok iş yapar, tatile bile giderken her an iş gelebilir düşüncesiyle laptopını falan yanına alır. Gecenin bir yarısı sabahın körü olsa da iş için aranırsa açar vs...
Ama bu durum evdeki işlere de yansıdığından memnunum, ben ne kadar üşengeçsem o o kadar tezcanlı ve hakkıyla işi yapar. Hep elinde matkap tornavida gezer, eksik vida bile olsa koşar alır gelir ve o işi tam yapar

vaay süpermiş maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…