- 6 Ocak 2014
- 775
- 562
- 128
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Ay utandim suan kendi kendime gelin guvey oluyorun size soruyorum nasil olur falan diye , acaba cocuk benim farkimdami ki yav
Sabirla bekliyorumyalamadığın günler de gelecektir
Seninki düpedüz bir vurgun sayılır İsmayıl
grup vitaminden bi alıntı sana gelsin şekerim.
Ay alemsin olmayan sevgilinin davasını yapıyorsun
Valla onu gorunce yaptigim abuk subuk hareketleri gördüğünü dusunursek farkindaplatonik dediğine göre farkında da değil demekki
Valla onu gorunce yaptigim abuk subuk hareketleri gördüğünü dusunursek farkinda
Diyosunuz, insallah oyledir yaçok emin olma erkekler bu konuda biraz saf oluyorlar..hareketlere anlam yüklemek kadınların işidir
Kızım sen dertsz başına dert alacaksın sonra benm gibi olursan görürsün boşver olmazsa olmasın yaniHahaha sormayin ya durumum cok vahim
Kızım sen dertsz başına dert alacaksın sonra benm gibi olursan görürsün boşver olmazsa olmasın yani
Erkek dediğin bayan üstünde dert , sıkıntı yaratan bir metebolizma şekerim.Ne derdiymis yahu
Haha baya dertlenmissiniz yav. Ama herkesinki oyle degil Koalinkanin esi perde bile asiyomus. Bu adamdan dert olurmu hiç meselaErkek dediğin bayan üstünde dert , sıkıntı yaratan bir metebolizma şekerim.
Denedim onayladım valla
Biz karı koca aşırı çalışkanız.
Bazen acayip yorgun olsak da çalışmayı çok sevdiğimizden hayatımızdan genel olarak memnunuz çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?