Aşırı Çalışkan Sevgili

Biz karı koca aşırı çalışkanız.
Bazen acayip yorgun olsak da çalışmayı çok sevdiğimizden hayatımızdan genel olarak memnunuz çok şükür.

Ooooh oylesi cok iyi tabi evdede is yapiyosa masallah :) nereli esinizin tarafi cok merak ettim karadenizlimiler

Biz karı koca aşırı çalışkanız.
Bazen acayip yorgun olsak da çalışmayı çok sevdiğimizden hayatımızdan genel olarak memnunuz çok şükür.

Ne guzel masallah allah bozmasin ben biraz tembelligi seviyorum ama bizim icin cok sorun olacak gibi..

Ooooh oylesi cok iyi tabi evdede is yapiyosa masallah :) nereli esinizin tarafi cok merak ettim karadenizlimiler
Yok onlar İstanbullu
Bu iş sevmesini keşfedince benim de hoşuma gitti. Şu an ödevlerimi basıyor mesela, ön taraf bitince arkasını çeviriyor, zımbalıyor falan
Belirli günler için bir şarkı lazım oluyor ona aratıyorum, kısalttırıyorum gibi Aslen ben de yapabiliyorum ama adama yapsana diyince bir haller geliyor, görev aşkıyla yanıyor
Perde yıkamam lazım diyince hemen "ay dur tam benim geldiğim saate yıka sen asamazsın" diyor
Asla markete, bakkala, çöp atmaya üşenmiyor mesela.Kola olsa desem hemen üzerini değiştirip gidiyor. Ben hayatta çıkmam soyunup dökündükten sonra
İşin üzerine de fazla düşsün önemli değil evde de yardımcı çünkü

anlatmayın anlatmayın ahahha valla yahu nazar olacak
maşallah diyeceğim tekrardan

Boyle erkek var mi yav emin misiniz bi yanlislik olmasin, belki yanlis anlamissinizdir vay be
Ay allah bozmasin masallah darisi basimiza bizde istiyoruz oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…