- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Çalışkan insan iyidir. Güvenilir olurlar genelde. Hem tembel olmasından bin kat iyi değil mi?Kizlar aranizda sevgilisi fazla caliskan cok hirsli var mi? Cok sorun yasiyor musunuz?
Not: kizlar sevgili yapmadim oyle olsa 30 bin tane konuyla ilan etmis olurdumsadece platonikim
Boyle erkek var mi yav emin misiniz bi yanlislik olmasin, belki yanlis anlamissinizdir vay be
Ay allah bozmasin masallah darisi basimiza bizde istiyoruz oyle
anlatmayın anlatmayın ahahha valla yahu nazar olacak
maşallah diyeceğim tekrardan
AhahaDeğmez değmez
Muhtemelen babasından görmüş bunları. Babasının elinden her iş geliyor, küçük yaştan itibaren de beraber yapmışlar her şeyi. Babadan göre göre işte öyle yetişmişKayınvalidem çarşıdan gelmeden önce ev süpürüp silen, yemek yapan bir adam.
Adam sadece işine çalışkan değilse sorun yok hatta aranan özellik ama bütün enerjisini deli gibi işe harcayıp eve pelte halinde geliyorsa o çekilmez işte...
Bu insanların üşengeç olmaması en iyi olan yön bence.
Cok iyi tabi, bende cok seviyorum caliskan, dolu dolu bi insan olmasini. Cahil ve tembel olmasindan cok daha iyi.. ama hersey calismak degilki bikere geliyoruz dunyaya haftanin 5 gunu goruyorum 5gunun 5indede insan herdakika ders calismamali yaÇalışkan insan iyidir. Güvenilir olurlar genelde. Hem tembel olmasından bin kat iyi değil mi?
Benim arkadaşımin sevgilisi tip okuyordu dediğine göre deli gibi ders çalışıyordu ve hep aşırı ilgisizliginden yakinirdi. Fazlasi da zarar yani
herşeyin aşırısı zarar...çalışkan iyidir ama aşırı çalışkan hırsları uğruna herşeyi feda edebilen anlamına geliyor benim literatürde
tabi henüz platonikken biraz daha düşün istersen
E daha öğrenci mi bu? Öğrencilikte çalışkan olması ileride iyi bir hayat istediğini gösterir.Cok iyi tabi, bende cok seviyorum caliskan, dolu dolu bi insan olmasini. Cahil ve tembel olmasindan cok daha iyi.. ama hersey calismak degilki bikere geliyoruz dunyaya haftanin 5 gunu goruyorum 5gunun 5indede insan herdakika ders calismamali ya
Ya o kötü bence
E daha öğrenci mi bu? Öğrencilikte çalışkan olması ileride iyi bir hayat istediğini gösterir.
Benim eşim de çok çalışkandır ama çok da ilgilidir. Eve iş getirmediği bir gün olmamıştır daha ama hiç sıkıntı yaşamadım ilgi konusunda.
Onu şimdiden bilemezsinki. Biraz tanıdıktan sonra anlayabilirsin. Ona göre davranırsın o zaman geldiğinde.Benim babamda asiri caliskan bi insan sabahlara kadar oturur kitap okur ama ilgi 0dir bende ondan korkuyorum hic iyi bi es degil, kitaplarini anneme tercih eder...
Bölüm birincisi suan cok gurur verici, ilerdede eminim iyi yerlere gelir ama acaba ilgi konusunda nasil olur onu dusunuyorum...
Dondurarak muhafaza ediniz maşallahı var eşinizinYok onlar İstanbullu
Bu iş sevmesini keşfedince benim de hoşuma gitti. Şu an ödevlerimi basıyor mesela, ön taraf bitince arkasını çeviriyor, zımbalıyor falan
Belirli günler için bir şarkı lazım oluyor ona aratıyorum, kısalttırıyorum gibiAslen ben de yapabiliyorum ama adama yapsana diyince bir haller geliyor, görev aşkıyla yanıyor
Perde yıkamam lazım diyince hemen "ay dur tam benim geldiğim saate yıka sen asamazsın" diyor
Asla markete, bakkala, çöp atmaya üşenmiyor mesela.Kola olsa desem hemen üzerini değiştirip gidiyor. Ben hayatta çıkmam soyunup dökündükten sonra
İşin üzerine de fazla düşsün önemli değil evde de yardımcı çünkü
Benim eşim aşırı aşırı çalışkan ve hırslı.
Isiyle ilgili kucucuk bir sıkıntısı bile olsa sabaha kadar uyuyamaz hep tuvalet ihtiyaci gelir ve kusar. Bu derece yani.
anlasiyoruz çok şükür.
Isine verdiği değerin daha fazlasini bana veriyor hamd olsun.
Ayrica daha sevgili bile olmamissiniz yahu.!!
bence en güzeliBende onu dedim biraz once daha aramizda bisey yok ama ben simdiden hayallarini kurdum çıkabilecek sorunlari dusunuyorum, napalim tatli heycanlar hayaller bunlar
bence en güzeli
ne yani sevgilimiz yok diye biz de hayal bile kuramayacak mıyız demi
Bende onu dedim biraz once daha aramizda bisey yok ama ben simdiden hayallarini kurdum çıkabilecek sorunlari dusunuyorum, napalim tatli heycanlar hayaller bunlar
yalamadığın günler de gelecektirAynen oylezaten ben hep avucumu yaladigim icin bare hayalini kuruyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?