Aşırı Çalışkan Sevgili

herşeyin aşırısı zarar...çalışkan iyidir ama aşırı çalışkan hırsları uğruna herşeyi feda edebilen anlamına geliyor benim literatürde

tabi henüz platonikken biraz daha düşün istersen

Boyle erkek var mi yav emin misiniz bi yanlislik olmasin, belki yanlis anlamissinizdir vay be
Ay allah bozmasin masallah darisi basimiza bizde istiyoruz oyle
anlatmayın anlatmayın ahahha valla yahu nazar olacak
maşallah diyeceğim tekrardan

Ahaha Değmez değmez
Muhtemelen babasından görmüş bunları. Babasının elinden her iş geliyor, küçük yaştan itibaren de beraber yapmışlar her şeyi. Babadan göre göre işte öyle yetişmiş Kayınvalidem çarşıdan gelmeden önce ev süpürüp silen, yemek yapan bir adam.
Adam sadece işine çalışkan değilse sorun yok hatta aranan özellik ama bütün enerjisini deli gibi işe harcayıp eve pelte halinde geliyorsa o çekilmez işte...
Bu insanların üşengeç olmaması en iyi olan yön bence.

Benim arkadaşımin sevgilisi tip okuyordu dediğine göre deli gibi ders çalışıyordu ve hep aşırı ilgisizliginden yakinirdi. Fazlasi da zarar yani

Her eve lazim boylesi

Çalışkan insan iyidir. Güvenilir olurlar genelde. Hem tembel olmasından bin kat iyi değil mi?
Cok iyi tabi, bende cok seviyorum caliskan, dolu dolu bi insan olmasini. Cahil ve tembel olmasindan cok daha iyi.. ama hersey calismak degilki bikere geliyoruz dunyaya haftanin 5 gunu goruyorum 5gunun 5indede insan herdakika ders calismamali ya

Benim arkadaşımin sevgilisi tip okuyordu dediğine göre deli gibi ders çalışıyordu ve hep aşırı ilgisizliginden yakinirdi. Fazlasi da zarar yani

Kesinlikle oyle.. benim babamda oyle cok caliskandir elinden kitap eksik olmaz ama anneme ilgisi 0. Kitaplar daha cazip geliyor bende ondan korkuyorum

Ay utandim suan kendi kendime gelin guvey oluyorun size soruyorum nasil olur falan diye , acaba cocuk benim farkimdami ki yav

Cok iyi tabi, bende cok seviyorum caliskan, dolu dolu bi insan olmasini. Cahil ve tembel olmasindan cok daha iyi.. ama hersey calismak degilki bikere geliyoruz dunyaya haftanin 5 gunu goruyorum 5gunun 5indede insan herdakika ders calismamali ya
E daha öğrenci mi bu? Öğrencilikte çalışkan olması ileride iyi bir hayat istediğini gösterir.
Benim eşim de çok çalışkandır ama çok da ilgilidir. Eve iş getirmediği bir gün olmamıştır daha ama hiç sıkıntı yaşamadım ilgi konusunda.

Ya o kötü bence

Değil canım. Yaptığı iş ciddi anlamda mesai yapmasını gerektiren bir iş. Şirkette de bu alandaki bilgisi ve yeteneği ile ön planda. Bulunduğu pozisyonda onun yaşında birinin olması çok zor normal şartlarda. Emek sarfediyor çünkü 1,2 yıla kadar çok iyi noktalara gelecek.

Sürekli bir aradayız aslında, birbirimizden ayrı değiliz ama sık sık dışarı çıkamıyoruz. Çok yorgun oluyor. Bende üstelemiyorum. Zaten bütün çabası ikimiz için yıllardır, anlayış gösteriyorum. :)

Benim babamda asiri caliskan bi insan sabahlara kadar oturur kitap okur ama ilgi 0dir bende ondan korkuyorum hic iyi bi es degil, kitaplarini anneme tercih eder...
Bölüm birincisi suan cok gurur verici, ilerdede eminim iyi yerlere gelir ama acaba ilgi konusunda nasil olur onu dusunuyorum...

Onu şimdiden bilemezsinki. Biraz tanıdıktan sonra anlayabilirsin. Ona göre davranırsın o zaman geldiğinde.
Babanla bir tutma kimseyi. Kişilikler çok farklı. Biz de kitap okumayı çok severiz mesela. Ama ya aynı kitabı okuruz ya da aynı koltukta üstüste oturup okuruz. Bu da bir çeşit ilgi bence.
Hem belki hata biraz da annendedir, babana ayak uyduramamıştır. Benim annem de babamdan çok şikayet eder mesela. Ama onun şikayet ettiği noktaları ben çok keyifli bulurum. Annemin ayak uyduramadığını düşünürüm hep.

Dondurarak muhafaza ediniz maşallahı var eşinizin Bu arada konu sahibi ben de platonikim anlıyorum seniiii

Benim eşim aşırı aşırı çalışkan ve hırslı.
Isiyle ilgili kucucuk bir sıkıntısı bile olsa sabaha kadar uyuyamaz hep tuvalet ihtiyaci gelir ve kusar. Bu derece yani.
anlasiyoruz çok şükür.
Isine verdiği değerin daha fazlasini bana veriyor hamd olsun.

Ayrica daha sevgili bile olmamissiniz yahu.!!

Bende onu dedim biraz once daha aramizda bisey yok ama ben simdiden hayallarini kurdum çıkabilecek sorunlari dusunuyorum, napalim tatli heycanlar hayaller bunlar

Bende onu dedim biraz once daha aramizda bisey yok ama ben simdiden hayallarini kurdum çıkabilecek sorunlari dusunuyorum, napalim tatli heycanlar hayaller bunlar

iyi o zaman hakkinda hayirlisi. Bu konuda karsilikli anlayış cok önemli. Ne yaparsan yap erkek işinden vazgecmez. Işkolik bir erkege işin mi yoksa ben mi deme çünkü cok mantikli aciklamalari oluyor.
gerçi böyle bir kiyas yapmakta cok sacma.
Neyse, en son takilacagin şey bu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…