Ya bu doğru bende okumuş vs kendini geliştirmiş biriyim .ama yani gezmek vs ileBu biraz ataerkil bir düşünce kalıbı. Günümüz eğitimli kesimi bunlara pek takılmıyor. Para=güç değil. Güç sağlayan birçok unsur var ve artık yine eğitimli modern erkekler de karşılarında güçlü, ayakları sağlam basan kadın görmek istiyorlar. En azından benim çevrem böyle artık. Kocam benden çok kazansın, karım benden az kazansın diyen yok.
Benim için de maddi denklikten çok eğitim ve kültür denkliği artı çalışma azmi önemliydi erkek arkadaş ve eş seçiminde. Bunlar olduğu zaman ailenin mal varlığının bir önemi kalmıyor çünkü. Bir şekilde birlikte çalışıp elde ediyor insanlar hedeflediklerini.
Ben de böyle düşünüyordum ama benim beklentim ile onun beklentisi aynı olmadığını gördüm. Yani gezelim tatile gidelim ama onun için önce kazanmalıyız ilerde beraber yaparız istiyorum. Şu var hani yas faktörü vs işin içine girince şunu fark ettim hani hedefi olan hani yapacağım vs diye azimli biri değil sanki. Su şartlarda hemen ticaret yapilmazki ben maddiyatco değilim sadece ben net olunmasını istiyorum.Bu biraz ataerkil bir düşünce kalıbı. Günümüz eğitimli kesimi bunlara pek takılmıyor. Para=güç değil. Güç sağlayan birçok unsur var ve artık yine eğitimli modern erkekler de karşılarında güçlü, ayakları sağlam basan kadın görmek istiyorlar. En azından benim çevrem böyle artık. Kocam benden çok kazansın, karım benden az kazansın diyen yok.
Benim için de maddi denklikten çok eğitim ve kültür denkliği artı çalışma azmi önemliydi erkek arkadaş ve eş seçiminde. Bunlar olduğu zaman ailenin mal varlığının bir önemi kalmıyor çünkü. Bir şekilde birlikte çalışıp elde ediyor insanlar hedeflediklerini.