• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asırı derecede maddi fark evliliğe engel olur mu

Ya 25 de mezun olmuş işte yani Bi yerde çalışmış farkli yerlerde olmuş mesleği üzerinde pek iş tam bulamamış sonra bide erkekler hayatlarında biri olmadan pek düzenli hayati olmazmış vs
Neden? Erkekler güdülmesi gereken hayvan mıymış? Desene evlenirsen çoban olacaksın.

İnanmadım sorgulayinca bozuluyor. Para birimi yapmam zaten dedi gezer tozarim ben sen olmassan da dedi eskisi gibi. Ayh buna gıcık oldum mesala yani hani imkanın olsa gez toz vs ama ilerde biriyle evlencen yani ne bilim insan düşünür geleceğini
Yok bu konuda sana katılmıyorum çok. İlerde ya evlenirsem diye birikim yapmaya çalışan adamdansa gezip tozan adam tercih ederim ben. Evlilik vs bir şekilde hallolur. Ama bu adamda çalışma azmi yok. Yorar.

İnanmadım sorgulayinca bozuluyor. Para birimi yapmam zaten dedi gezer tozarim ben sen olmassan da dedi eskisi gibi. Ayh buna gıcık oldum mesala yani hani imkanın olsa gez toz vs ama ilerde biriyle evlencen yani ne bilim insan düşünür geleceğini
Kendi geleceğini düşünmeyen tembel insan, başkasının geleceğini hiiç düşünmez. Adamın düşünce tarzını ve girdiği halleri hiç beğenmedim. Selam verebileceğim biri bile değil.

Yok bu konuda sana katılmıyorum çok. İlerde ya evlenirsem diye birikim yapmaya çalışan adamdansa gezip tozan adam tercih ederim ben. Evlilik vs bir şekilde hallolur. Ama bu adamda çalışma azmi yok. Yorar.
Ya gezip tozabilir de ben şundan dedim yani araba vs almak istiyor ise giderken işte zor oluyor diye bunu düşünmediği icin dedim yoksa gezebilir yani ben de severim;)

Offf adamın söylediği şeyler o kadar arabesk ki. Türk filminde yaşamıyoruz ailenizin imkanları iyise neden standartlarınızı düşüresiniz? Ayrıca ailenize de yazık el bebek gül bebek büyüt kızı 25 yaşına kadar çalışmamış, mesleği olmayan birine aşık oldum desin gitsin sacma sapan koca dırdırır ceksin.

Offf adamın söylediği şeyler o kadar arabesk ki. Türk filminde yaşamıyoruz ailenizin imkanları iyise neden standartlarınızı düşüresiniz? Ayrıca ailenize de yazık el bebek gül bebek büyüt kızı 25 yaşına kadar çalışmamış, mesleği olmayan birine aşık oldum desin gitsin sacma sapan koca dırdırır ceksin.
Ya işte ben şöyle hayal ediyordum hani tamsm durumu çok iyi olmayabilir herkesten beklemeyiz. Ama en azından düzeni olsaydı iş vs henüz yeni girdi 30 yaşında şuan. Biraz umudum olurdu yq

Kendi geleceğini düşünmeyen tembel insan, başkasının geleceğini hiiç düşünmez. Adamın düşünce tarzını ve girdiği halleri hiç beğenmedim. Selam verebileceğim biri bile değil.
Yaa her şey olur gider kafası beni sinir ediyor ihtimalleri mi evlenmem ben iyi ki ailesi düğününü yapcak yoksa hayatta evlenemez:/

Yaa her şey olur gider kafası beni sinir ediyor ihtimalleri mi evlenmem ben iyi ki ailesi düğününü yapcak yoksa hayatta evlenemez:/
İşsiz güçsüz, sorumluluk nedir bilmeyen biri ev geçindiremez.

Düğünü ailesinin yapmasına " iyi ki" demene şaşırdım. Çünkü bu durum seni ilgilendirmemeli. Hem daha kendi düğününü yapamayan ( bir kuruş bile harcamayacak olmasını kastediyorum) adamdan hayır gelmez.

Düğünü ailesinin yapmasına " iyi ki" demene şaşırdım. Çünkü bu durum seni ilgilendirmemeli. Hem daha kendi düğününü yapamayan ( bir kuruş bile harcamayacak olmasını kastediyorum) adamdan hayır gelmez.

Şu yüzden dedim hani onlara güvenmesi açısından yani hani kafası rahat olmuş. Gerçekten sorumsuz erkeği sevmiyorum ki

Şu yüzden dedim hani onlara güvenmesi açısından yani hani kafası rahat olmuş. Gerçekten sorumsuz erkeği sevmiyorum ki
Sen faturalarla, evin tamiratıyla, ay sonunu getirmekle uğraşırken bu kişi yine aynı rahatlıkta olur. O yüzden boş ver bu adamı, kendine başka bir enayi bulsun.

Sen faturalarla, evin tamiratıyla, ay sonunu getirmekle uğraşırken bu kişi yine aynı rahatlıkta olur. O yüzden boş ver bu adamı, kendine başka bir enayi bulsun.
Sonuç öyle benim iyi niyetim daha fazla gitmez ki ailemin daha haberi yok :/

Kaç yaşındasınız, ya çok safsımız, ya da çok çirkin. Hali vakti yerinde, ailesi tarafından sevilen değer gören kızlar böylesine sazan değildir genelde. Denklik herşeyden önemlidir, ki sizinki baya zayıf karakterli, buna rağmen sizi manipüle eden biri. Anneniz olsaydım size çok sert tedbirler uygularım. Böyle saflık olmaz
25 yaşındayım ailem ile aram iyi güzel bir aileyiz. Ailem karşı olur gibizaten yani ağız araması yaptım .Bu arada güzel bir kizim . Hemşireyim.

Bu adam ilerde annemi de gezdirmek isterim falan demiş. 30 yaşında imiş zaten ne zaman tam olarak iş güç sahibi olup bunları yapacak pardon? 😃
Ayh bu işte çok hayali var. Ben dedim şimdiden başla anca yetişir. Bide bunu söylediğimde beni kırıyorsun dedi.

Back
X